QUOTE(leliuga @ 2010 04 07, 14:46)
Sveikos, man jau drugeliai pilve skraido iš susijaudinimo
kas bus vestuvių dieną
Jūs man papasakokit,prieš pat 12 būna daug veiklos,šeimos židinys,jaunųjų priesaika,vainikėlio nusegimas,žibintai... kaip taip susirikiuojat viską,kad ir tarpeliai liktų atsikvėpt ir jauniesiems ir svečiams?
Gal aš ką painioju vietomis? Pas mus bus ir antra diena.
aha, aš irgi jau visokius sapnus sapnuoti pradedu
jei dvi dienos, tai aš nuometo nusegimą darau antrą dieną, o vainikėlio "oficialiai" išvis nenusegsim, nes pora jau keli metai kartu gyvena..
o šiaip tai manau viską suspėsi, nes tik užsėdus antrąjį kartą, ateina tėvai su židiniu, pasako žodį, ir muzikantai kažką ta tema padainuoja. jaunųjų priesaiką mes bandysim daryt pirmojo užsėdimo metu, jei nespėsim tada antrojo, o jei ir vėl nespėsim, tada liks kitai dienai kažkada ištaikius momentą
nu ir viskas.. dainuojam dainuojam ir kylam 12-ai..
pas mane vestuvėse tai sekė viskas išeilės: židinys-daina-ir vainikėlis, tada iki 12-tos jau muzikantai darbavosi ..
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 07, 16:08)
Zibintus leisk pries 12, poto jaunuju priesaika, po 12val seimos zidinys. O jau ryte vainikelio nusegimas( gali cantra diena daryt seimos zidiny). Nes turi 2dienas tai ne daryk viska per viena diena. Po surio ragavimo ryte,Kai nusegsi vainikeli aprengsi jaunus i seimininkus. Cia reikia gerai apgalvoti, pasidaryk kelis variantus ir ziurek kaip gaunasi tas veiksmas12val. Bet vainikeli segti tik rytojui kai ismiegos. Kvailai atrodys nusegi ir islydi miegoti
tai kad aš taip suprantu, kad vainikėlis tam ir nusegamas, kad aciet jau galima su vyru eiti miegoti