Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 06, 20:55)
aha, mačiau kad kažkuri svočiutė lyg pabroliukams dovanojo, prieš einant miegoti  biggrin.gif  aš bandysiu išpiešti, o jei nesiseks, teks kaklaryšių ieškoti beje, gal turi kokių patarimų, kaip daryti, o kaip ne.. nu kad lengviau pieštųsi .. su kuo piešei, su markeriu??

Aš pati nepiešiu, čia tik prisirinkau iš forumo, išsaugojau, bet pasirinkau kitą idėją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tere @ 2010 04 06, 21:00)
Aš pati nepiešiu, čia tik prisirinkau iš forumo, išsaugojau, bet pasirinkau kitą idėją  smile.gif

aišku..
nes aš jau pradėjau galvoti.. kaip tiesiai nubrėžti penklinę g.gif natas tai gal paprasčiau.. rolleyes.gif
Atsakyti
doh.gif prasau atsiuskit man natas.[EMAIL]naslaura@gmail .com[/EMAIL]aciu
Atsakyti
Sveikutes svociutes, na gal galima jusu paprasyti tu natų, man irgi si mintis patiko labai dekui blush2.gif laura.svelginaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 06, 16:26)
su juostos nuėmuimu tai gera mintis, nes toks neišbaigtas gautųsi jei tik paskiatytų tą testamentą.. o tai su kokia mintim gėrėt piršlio kraują, jei taip sakant kraujo nebuvo?  g.gif  kažką pasakėt??
Papildyta:
ai, ir dar, o tai to rankšluosčio irgi nebereikia? nu to kur per korimą uždeda jaunoji piršliui  rolleyes.gif

As sakiau kad nepamirstumet pirslelio prasom paragaut jo kraujo. O galima visa tai paverst i pirslio prakaita. As jau turejau grazu buteliuka su piesinuku nusipirkusi kur buvo parasyta,, pirslio kraujas,,, tai taip ir sakiau. Ne mes ranksluoscio jau nenaudojom.
Atsakyti
QUOTE(tere @ 2010 04 06, 20:29)
Turiu natų pavyzdį, bet įkelti neleidžia, tai kam reikia, galiu į el. pašta įmesti 4u.gif

bigsmile.gif ir man jei galima atsiuskit nateles i digrytester@gmail.com
Atsakyti
Musu buteliukas
user posted image
Atsakyti
Kur toki gazu buteliuka radai? Man tai labai sunku su visokiais pirkiniais, nes as ne lt esu, nazinau kaip reikes maziau per savaite viska susipirkt g.gif O dar ir suknele doh.gif Nu bet gal kaip nors sutilpsiu i laika
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 06, 16:26)
su juostos nuėmuimu tai gera mintis, nes toks neišbaigtas gautųsi jei tik paskiatytų tą testamentą..

dar tokia ideja,bet ne mano
Dėl piršlio korimo. Kai muzikantai pradėjo kalbėti apie piršlio korimą, paprašyti visų pamergių ir kitų netekėjusių panelyčių išsižioti ir tarp dantų įsikišti degtuką. Po to mano žodžiai: kas ims tokias išsižiojusias į žmonas, jei piršlys gero žodžio apie jas nepasakys. Tada pamergės pabučiuos piršlį ir nutars, kad negalima jo karti
Papildyta:
QUOTE(rassske @ 2010 04 06, 23:18)
Kur toki gazu buteliuka radai? Man tai labai  sunku su visokiais pirkiniais, nes as ne lt esu, nazinau kaip reikes maziau per savaite viska susipirkt  g.gif O dar ir suknele  doh.gif  Nu bet gal kaip nors sutilpsiu i laika

As pirkau per juros svente klaipedoi.
Atsakyti
QUOTE(kaaatute @ 2010 04 06, 19:39)
laiškelį išsiunčiau  4u.gif
aš darysiu diplomus va ant tokio popieriaus, seip yra ivairiu diplomų pirkti, tereikia susimaketuoti žodzžius, puiki išeitis jei namuose turite tik nespalvotą spausdintuvą.
http://www.maxioffic...i...43&qty=0.00
Papildyta:
idėja labai superinė, aš kažkuriam svociuciu forume maciau ir natas nupieštas  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
norejau paklaust kokius zodzius sakyti pries paduodant paklode su natom thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
LORETITA ačiū, geros mintys, turbūt sakysiu kad piršlio prakaitas, man tinkamiau skamba rolleyes.gif

QUOTE(ugne/// @ 2010 04 06, 23:37)
norejau paklaust kokius zodzius sakyti pries paduodant paklode su natom thumbup.gif

aš tai kažkokių labai eiliuotų nesakysiu.. iš tikro tai dar nesugalvojus.. blush2.gif kažką paprastai ..

o aš šiandien labai darbingai nusiteikus, eisiu pirkti paklodės, markerių ir bandysiu piešti thumbup.gif jei viskas išeis parodysiu ir jums ax.gif
Atsakyti