Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

labukas. radau tokia faina ideja- ant paklodziu kamasutros ''natos,, 4u.gif Gal kas turi tas natas ir kaip jas ispiesti ant paklodes?
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2010 04 06, 13:56)
Sveikutės,jungiuosi ir aš prie jūsų.liepos 24 eisim ir mes į liudininkus pas sese.kviete į liudininkus bet sako ale kokią programėlę vistiek turėkit nes muzikantas visko neturės. g.gif  tai pradedu galvot ką čia kaip skaitinėju ir labai norėčiau kad kas pametėtų vienos dienos scenarijų dar labai labai noriu gandro kalbos j.skaburskiene@gmail.com [/COLOR][/COLOR]

laiškelį išsiunčiau 4u.gif

QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 06, 16:07)
help.gif  ar galit kas nors padėti.. seniai jau užsiiminėjau tokiais kūrybiniais darbais..  blush2.gif nemoku kaip apipavidalinti - papuošti tarkim piršlio tastamentą, padėkas visokias ir pan.. nu mačius kaip gražiai būna pasendintas lapas, ar papuoštas visokiais paveikslėliais.. čia ne į temą, bet jei kas trumpai papasakotų, būčiau dėkinga..  4u.gif  galima ir į AŽ, arba kokią nuorodą..  4u.gif

aš darysiu diplomus va ant tokio popieriaus, seip yra ivairiu diplomų pirkti, tereikia susimaketuoti žodzžius, puiki išeitis jei namuose turite tik nespalvotą spausdintuvą.
http://www.maxioffic...i...43&qty=0.00
Papildyta:
QUOTE(ausrineMAZE @ 2010 04 06, 17:27)
labukas. radau tokia faina ideja- ant paklodziu kamasutros ''natos,,  4u.gif Gal kas turi tas natas ir kaip jas ispiesti ant paklodes?

idėja labai superinė, aš kažkuriam svociuciu forume maciau ir natas nupieštas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrineMAZE @ 2010 04 06, 18:27)
labukas. radau tokia faina ideja- ant paklodziu kamasutros ''natos,,  4u.gif Gal kas turi tas natas ir kaip jas ispiesti ant paklodes?

aha, aš šituą irgi mačiau, ir sakiau bandysiu padaryti... blush2.gif bet jei kas pavyzdėlį duotų.. šaunu būtų ax.gif
o piešia kiek supratau, su markeriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 06, 18:39)
aha, aš šituą irgi mačiau, ir sakiau bandysiu padaryti...  blush2.gif  bet jei kas pavyzdėlį duotų.. šaunu būtų  ax.gif
o piešia kiek supratau, su markeriu  4u.gif

Sveikutės visos po švenčių, sveikos naujai prisijungusios 4u.gif

Aš irgi labai noriu šitų natų, būtų labai gerai pavyzdėlis, kažkurioje temoje mačiau, bet neišsisaugojau, ir dabar jau neberandu ax.gif
O man vestuvės jau ne už kalnų, o darbai visai nepadaryti doh.gif , vienas geras dalykas kuris jau senai padarytas tai suknelė jau išnuomota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux7: 06 balandžio 2010 - 19:06
Turiu natų pavyzdį, bet įkelti neleidžia, tai kam reikia, galiu į el. pašta įmesti 4u.gif
Atsakyti
Labai lauksiu natų: migliukas6@yahoo.com
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tere @ 2010 04 06, 20:29)
Turiu natų pavyzdį, bet įkelti neleidžia, tai kam reikia, galiu į el. pašta įmesti 4u.gif

oj oj.. aš irgi noriu natų 4u.gif giedre.cer.kap.1@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2010 04 06, 20:32)
Labai lauksiu natų: migliukas6@yahoo.com
Ačiū 4u.gif

Išsiunčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tere @ 2010 04 06, 20:40)
Išsiunčiau smile.gif

jau gavau, ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 06, 20:46)
jau gavau, ačiū  thumbup.gif

Aš irgi jau gavau thumbup.gif ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Toms, kurios nelabai bendrauja su menu, tai vietoj tų natų galima naudoti kaklaraiščius. jie irgi su visokiom pozom, mačiau Kauno bazėse, kainuoja apie 25 lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tere @ 2010 04 06, 20:52)
Toms, kurios nelabai bendrauja su menu, tai vietoj tų natų galima naudoti kaklaraiščius. jie irgi su visokiom pozom, mačiau Kauno bazėse, kainuoja apie 25 lt thumbup.gif

aha, mačiau kad kažkuri svočiutė lyg pabroliukams dovanojo, prieš einant miegoti biggrin.gif aš bandysiu išpiešti, o jei nesiseks, teks kaklaryšių ieškoti beje, gal turi kokių patarimų, kaip daryti, o kaip ne.. nu kad lengviau pieštųsi .. su kuo piešei, su markeriu??
Atsakyti