labukas. radau tokia faina ideja- ant paklodziu kamasutros ''natos,, Gal kas turi tas natas ir kaip jas ispiesti ant paklodes?
QUOTE(jovituxss @ 2010 04 06, 13:56)
Sveikutės,jungiuosi ir aš prie jūsų.liepos 24 eisim ir mes į liudininkus pas sese.kviete į liudininkus bet sako ale kokią programėlę vistiek turėkit nes muzikantas visko neturės. tai pradedu galvot ką čia kaip skaitinėju ir labai norėčiau kad kas pametėtų vienos dienos scenarijų dar labai labai noriu gandro kalbos j.skaburskiene@gmail.com [/COLOR][/COLOR]
laiškelį išsiunčiau
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 06, 16:07)
ar galit kas nors padėti.. seniai jau užsiiminėjau tokiais kūrybiniais darbais.. nemoku kaip apipavidalinti - papuošti tarkim piršlio tastamentą, padėkas visokias ir pan.. nu mačius kaip gražiai būna pasendintas lapas, ar papuoštas visokiais paveikslėliais.. čia ne į temą, bet jei kas trumpai papasakotų, būčiau dėkinga.. galima ir į AŽ, arba kokią nuorodą..
aš darysiu diplomus va ant tokio popieriaus, seip yra ivairiu diplomų pirkti, tereikia susimaketuoti žodzžius, puiki išeitis jei namuose turite tik nespalvotą spausdintuvą.
http://www.maxioffic...i...43&qty=0.00
Papildyta:
QUOTE(ausrineMAZE @ 2010 04 06, 17:27)
labukas. radau tokia faina ideja- ant paklodziu kamasutros ''natos,, Gal kas turi tas natas ir kaip jas ispiesti ant paklodes?
idėja labai superinė, aš kažkuriam svociuciu forume maciau ir natas nupieštas
QUOTE(ausrineMAZE @ 2010 04 06, 18:27)
aha, aš šituą irgi mačiau, ir sakiau bandysiu padaryti... bet jei kas pavyzdėlį duotų.. šaunu būtų
o piešia kiek supratau, su markeriu
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 06, 18:39)
aha, aš šituą irgi mačiau, ir sakiau bandysiu padaryti... bet jei kas pavyzdėlį duotų.. šaunu būtų
Sveikutės visos po švenčių, sveikos naujai prisijungusios
Aš irgi labai noriu šitų natų, būtų labai gerai pavyzdėlis, kažkurioje temoje mačiau, bet neišsisaugojau, ir dabar jau neberandu
O man vestuvės jau ne už kalnų, o darbai visai nepadaryti , vienas geras dalykas kuris jau senai padarytas tai suknelė jau išnuomota
Turiu natų pavyzdį, bet įkelti neleidžia, tai kam reikia, galiu į el. pašta įmesti
Labai lauksiu natų: migliukas6@yahoo.com
Ačiū
Ačiū
QUOTE(tere @ 2010 04 06, 20:29)
Turiu natų pavyzdį, bet įkelti neleidžia, tai kam reikia, galiu į el. pašta įmesti
oj oj.. aš irgi noriu natų giedre.cer.kap.1@gmail.com
QUOTE(migliux7 @ 2010 04 06, 20:32)
Išsiunčiau
Toms, kurios nelabai bendrauja su menu, tai vietoj tų natų galima naudoti kaklaraiščius. jie irgi su visokiom pozom, mačiau Kauno bazėse, kainuoja apie 25 lt
QUOTE(tere @ 2010 04 06, 20:52)
Toms, kurios nelabai bendrauja su menu, tai vietoj tų natų galima naudoti kaklaraiščius. jie irgi su visokiom pozom, mačiau Kauno bazėse, kainuoja apie 25 lt
aha, mačiau kad kažkuri svočiutė lyg pabroliukams dovanojo, prieš einant miegoti aš bandysiu išpiešti, o jei nesiseks, teks kaklaryšių ieškoti beje, gal turi kokių patarimų, kaip daryti, o kaip ne.. nu kad lengviau pieštųsi .. su kuo piešei, su markeriu??