Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

Sveikutes svociutes mirksiukas.gif
Visas su praejusios sv. Velykom sveikinu 4u.gif

Turiu prasyma, gal kuri turit juokinga pirslio tastamenta ax.gif . Nes as turiu tai labai jau toks rimtas, man jis nelabai patinka.

Ir gal turit kuri kokiu graudesniu zodziu teveliams nuo jaunosios, kaip svociute skaito.

QUOTE(Zaiza @ 2010 04 06, 09:32)
galima kad rinktųsi pagal ranką iš visų panelių, iš obuolio trauktų smeigtukus ir meilius žodžius sakytų, ant grindų pridėlioti širdelių ir su kiekviena po meilų žodelį jei dar ką prisiminsiu parašysiu mirksiukas.gif
ai kokį gyvenimą renkasi saldų rūgštų ar kartų lotuliukas.gif  thumbup.gif

Galim adar taip daryti: Jaunikis atvaziuoja pas jaunaja ir nesasi jos bateli padekliuke ir skaito atvaziavau pas mergelia, kuri alabai pamilau ir noriu paziureti ar cia pataikiau. Tada suseda visos pamerges ir matuoja bateli kuriai tinka. ( veiksma svyksta lauke ) O jaunoji buna namie. Kadangi batelis netinka niekma, tai tada jaunikis turi atspeti kokia mysle, kad dureles atsidarytu, nes ten yra dar viena mergele. Zinoma misle atspeja iseina mergele, jaunikis apmauna bateli. Va ir susitiko wub.gif
Atsakyti
labas svociutes, vis vejuos jus pagal temas senas ir vis nepaveju, bet nedaug jau liko thumbup.gif
jau pradesiu ir as scenariju kurpti i visko ka cia prisirinkau.noriu pasidalinti su jumis zodziais pries tevu palaiminima, kuriuos svocia sake per musu vestuves.juos naudosiu ir as pati, nes man atrodo nei per daug graudus nei per daug nuvalkioti ax.gif gal geriau tinka tuo atveju jei laimina abieju tevai.man ziurint savo video visad asara isspaudzia smile.gif

Ateina laikas, kai soduose nužydi vyšnios
Ateina laikas, kai krenta nunokęs obuolys.
Ateina laikas kai vaikai palieka savo gimtuosius namus.
Ir ši akimirka tikriausiai yra skausmingiausia mūsų gyvenimuose.
Ir štai jau atejo akimirka kai jus savo brangius vaikus išleisit i pagrindinę kelionę iš kurios jie griš vyras ir zmona.
Mes linkim jums kad tas meiles žiburys kuris isižiebe jūsų širdyse liepsnotų visą gyvenimą.
Atminkit, kad meiles žiburį įžiebti lengva, bet išsaugoti jį degantį visą gyvenimą gana sunku.
Tėveliai Svajonei ir Svajunui gyvenimui davė viską:jie išmokė jus gyventi, dirbti ir mylėti.
Prašau jus prieiti prie tėvelių o tevelius palaiminti vaikus.
gal kam tiks 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,jungiuosi ir aš prie jūsų.liepos 24 eisim ir mes į liudininkus pas sese.kviete į liudininkus bet sako ale kokią programėlę vistiek turėkit nes muzikantas visko neturės. g.gif tai pradedu galvot ką čia kaip skaitinėju ir labai norėčiau kad kas pametėtų vienos dienos scenarijų dar labai labai noriu gandro kalbos j.skaburskiene@gmail.com [/COLOR][/COLOR]
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2010 04 06, 14:18)
Sveikutes svociutes  mirksiukas.gif
Visas su praejusios sv. Velykom sveikinu  4u.gif
Turiu prasyma, gal kuri turit juokinga pirslio tastamenta  ax.gif . Nes as turiu tai labai jau toks rimtas, man jis nelabai patinka.

Prasom pasirinkti smile.gif jei kas tinka
TESTAMENTAS 1

Piršlys gali būti apsirengęs juokingai, pvz.: gėlėti iki kelių šortai ar panašiai. Skaito testamentą, kuris yra surašytas ant tokio didelio popieriaus, sukto, kaip kad tapetai būna.

Čia ne jums ir ne tau ( rodo į budelius )
Jeigu jau mano gyvenimas kabo ant plauko ir mane jauną, gražų mirti pasmerkėte, tai leiskite bent jau testamentą perskaityti ir tinkamai savo turtą paskirstyti.
Esu dar jaunas, nepatyręs, nei vienai mergai kailio nenudyręs, o ant galo mirtį baisią apturėsiu. Už ką gi mane skandinsite, žmonės mielieji? Argi nepadariau malonės? Žiūrėkit, pora kaip du balandėliai, abudu kartu gulė, abudu kartu kėlė. Pats mačiau.
Žiūrėkit kaip šviečia jaunosios skaistus veidelis.
Žiūrėkit, kaip iš po nakties jaunikiui greit ūsai želia.
Tai vaisius mano gero darbo.
Bet jei jau lemta mane nuskandinti, tai leiskite nors daiktus savus paskirti.
Dvi pypkes, beržines, skiriu būsimiems vaikučiams, vietoj žindukų.
Avino kapšą, pilną tabokos, skiriu pabroliams, kuriems dar ūsai neželia.
O vieną daiktą, vardu neminėtą, skiriu pamergėlėms, našlėms, tegul jis joms per amžius ūpą kelią.
Tiem, kas beplaukiai, palieku plaukus bagotus, ten kur praplikę, kad gražiai apklotų.
Nosį brangiausią palieku gaisrinės komandai, tegul vietoj sirenos išbando.
Prašau garbingai mane palaidoti, dešromis, paltimis apkloti, puslitrį retkarčiais pakeisti, alaus bačką atvolioti.
Bet prieš prigirdant, dar pagalvokit, be piršlio svietas pasibaigs, žinokit
Bet jei jau skandinsite, tai greičiau skandinkite.
Sudie, jaunieji, sudie sveteliai,sudie mano brangiausia žmonele, sudie pasauli toks neteisingas.
Gerai gyvenkite, naktį netingėkite, bent vienam mano vardą įdėkite.
Palieku pasaulį, baisiai baisiai šventą, tam ir surašytas mano testamentas.
Įkrenta į vandenį. Jaunoji atneša lininį rankšluostį.

TESTAMENTAS 2
Kadangi apženijau čia tik vieną pora, didžiai kaltas nesu. Gaila, kad .................. kaime dar daug dailių netekėjusių mergelių lieka. Po savo mirties joms pasilinksminti linksmakotį savo palieku.
Liežuvį, per kurį man budeliai paskelbė mirtį, kaimo pletkininkėms prašau paskirti, kad daugiau pletkavotų ir mane geru žodeliu minavotų.
Iš pilvo būgną padarykit, kad šonkauliais mano mušant jis skleistų didelius garsus ir visiems bernams primintų mano kėslus apvesdint juos visus.
Porą oktavų dantų savo muzikantams palieku, kad vietoj klavišų pakeist galėtų.
Iš ausų lokatorius padirbkite, kad gundančius mergų garsus gaudytų ir bernams koordinates nurodytų.
Iš tų šerių, kur ant plikės styro, padirbinkite šepetį marčiai, kad greičiau susitvarkytų mūsų prišiukšlintą gryčią. Ir jaukioj aplinkoj karštai mylėtų savo vyrą.
Kaliošus gumos fabrikui perduokit, kad i sargius perdirbtų . tas dalykas gal padės, kad jaunimas AIDS nesirgtų.
Drabužius prie bažnyčios sėdintiems ubagams palieku, kad už mano gerą dūšią maldą sukalbėtų.
Šis testamentas įsigalioja iškart po mirties mano, ir prašau esant visiems liudininkams viską išdalinti pagal mano valią.
Didžiai gailiuosi tik vieną porą supiršęs. Pasižadu ir po mirties, kad ir velniu pavirtęs, pabėgęs iš ano svieto pas mergas į lovą įvirtęs padarysiu kietu.
Piršlys

TESTAMENTAS 3
Aš, neteisingai apkaltintas ir žiauriai mirčiai pasmerktas, tesimosios piršlių giminės atstovas visu iškilmingumu čia susirinkusiems pareiškiu.
Siekdamas, kad po mano mirties, besidalijant gausų turtą, nekiltų vaidai, ar net pilietinis karas, noriu savo gėrybes kuo teisingiausiai šiuo testamentu paskirstyti. Todėl
( prašome visus įsidėmėti )...Prieš tai atsakykite į klausimą:
Ar aš kam nors esu ką nors skolingas?
( paprastai žmonės sako, kad ne arba tyli ).
Todėl pareiškiu šiuo pasisakymu, kad šiandien mano TESTAMENTO NEBUS.( patyli kelias minutes ) Kodėl? Atsakau:
1.Aš nesiruošiu mirti. Ir manęs šiandien niekas nepakars. Esu pats šauniausias piršlys, gražus jaunas vyras, tvirto sudėjimo. Ir iš liemens ir iš stuomens. Žodžiu, esu toks vienintelis homo sapiens, todėl unikumus pagal galiojančius Lietuvos įstatymus reikia griežtai saugoti ir gerbti. Jų negalima sunaikinti, sugadinti ir t.t. Kitaip būsite kaltinami už unikalaus daikto pagrobimą ar išniekinimą. Taigi jei tik paliesite mane pirštu, tai jūs būsite baudžiami. Pagalvokite, ar norite rizikuoti savo laisve ir patekti į kalėjimą už padarytą tyčinę žmogžudystę?
2.Antras punktas taip pat labai svarbus. Kaip galima tikėtis testamento, jei aš gyvas ir manęs pakarti negalite, nes PAGAL LIETUVOS ĮSTATYMUS LIETUVOJE PANAIKINTA MIRTIES BAUSMĖ. Taigi, gerbiamieji ponai ir ponios, laikydamiesi Lietuvos įstatymų, jūs negalite manęs nuteisti mirties bausme ir dar karatą pabrėžiu, KAD TESTAMENTO NEBUS DAR IR TODĖL, KAD
3. Kelnės man pačiam dar bus reikalingos, kai kas užklups mudu su žmona ramiai besišnekučiuojančius.
Marškiniai man pravers, kai žmona užsimanys pasišildyti viena namuose, o mane paliks lauke.
Batai man bus reikalingi, kai nieko nežadindamas galėčiau greičiau užbėgti pas žmoną iš po naktinių gastrolių.
Kepurė reikalinga, kad kartais sušvelnintų žmonos smūgius per galvą.
O tai, kas yra tarp kojų, reikalinga ir man pačiam. Juk mudu su svočia dar tokie jauni esame.
Tad visi daiktai man reikalingi, tai ir neturiu ko palikti ir Jums, gerbiami svečiai ir jaunieji, nieko nepalieku ir laukiu tolesnio Jūsų žingsnio.
Nuolankai jūsų - piršlys...
Atsakyti
sveikutes visos merginos 4u.gif esu sioje temoje visai dar naujoke,kaip ir pirma karta busim pirsliais su busimu vyru blush2.gif labai norisi bet ir labai baisu unsure.gif bet aciu Jums visoms uz tokias idejas ir pasidalinimus drinks_cheers.gif dar labai liudna,kad nesam lietuvoje,negaliu tiek visokiu grozybiu nusipirkt,vestuvines atributikos verysad.gif bet nieko,reiks suktis kaip nors,aciu Jums dar karta visoms,ir tikiuosi kad priimsit mane i si nuostabu buri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2010 04 06, 14:18)
Sveikutes svociutes  mirksiukas.gif

Ir gal turit kuri kokiu graudesniu zodziu teveliams nuo jaunosios, kaip svociute skaito.

Gal cia nera jau tokie graudus, bet kai kurie man patiko

Mama – šis žodis prisiminimų takeliais nuveda mus į vaikystes dienas – basas ir nerūpestingas, nes visus atbėgančių dienų rūpesčius susemdavo geros ir šiltos mamos rankos. Jos šiurkštokais, nuo darbų suskirdusiais delnais švelniai nubraukdavo nuo mūsų veido ašaras ir išsidraikiusius plaukus. Motinos meilę mes priimdavome negalvodami, nesvarstydami, ar ją užsitarnavome. Ji duodavo, mes imdavome.
Ir štai atėjo laikas, kada vaikams prisiėjo suprasti, kad imant reikia ir patiems duoti!
Miela................. ir........................ atleiskit vaikams už tas nemigo naktis, kurias Jus privertė budėti vaikų nerūpestinga jaunystė, atleiskit už tai, kad savo svajones ir džiaugsmus dovanojo kitiems, o Jums paliko nepasisiekimus ir rūpesčius.
Vaikai jums dėkingi ir už tai, kad jie išvydo šį pasaulį kaip tik laiku, leidusiu jiems surasti vienas kitą. Jie pasiryžę išsaugoti Jūsų meilę kaip tikrojo šeimos židinio šilumą.
Mylimos.......................... ir........................... prašom uždegti simbolinį šeimos židinį ir perduokite per rankas jį jauniesiems.
Te primins tai šios dienos linksmybėje, kad motinų meilės ugnis yra amžina.

ŽODŽIAI TĖVAMS
Štai ir aš, tėveliai, ta pati jūsų maža dukrytė,
Šiandien jau užaugus ir pasidabinus nuometu baltu.
Išeinu savų gyvenimo takelių minti
Su kitu svajonių kurti išeinu.

Kai buvau visai maža mergytė
Glausdavausi tiktai prie jūsų stiprių pečių
Ir tikėjau, kad tik jus galit ligas manas nuvyti,
Išvaduoti nuo blogų, niūrų minčių.

Pamenat, tėveliai, mokėt slidinėti
Ir dar daug žaidimų įvairių?
Kaip sekėte man pasakas prieš miegą,
Ragindami nebijoti raganų, piktų baubų?

Leiskite, tėveliai, jums be galo padėkoti,
Leiskit darsyk apglėbti, pasakyti, kaip myliu
Ir žinokit, liksiu amžiams aš jūsų maža dukrytė
Nors baltai pasidabinus iš namų šiandieną išeinu.

***Kol mes neužaugam, mes niekada nežinom, ar bent pilnai įsivaizduojam, kokie nuostabūs yra tėvai - geri, išmintingi. Mes papraščiausiai diena iš dienos priimam tai, ką jie aukoja dėl mūsų, nes mus myli. Bet kai mes užaugam ir pagaliau suprantam, kiek daug iš tikrųjų jų meilė reiškė, ir kokie rūpestingi jie buvo. Ir visa tai Jums, mama, tėveli, tai grįžta su linkėjimais, kurių Jūs nusipelnėte. Ir dar daugiau, nes negali būti mielesnių tėvų, negu Jūs, kuriems šie linkėjimai skirti. Turėti mamą kaip tu - tai turėti šiltus prisiminimus iš praėjusio laiko. Turėti tėtį kaip tu - viena iš gyvenimo šventybių.

***...Greitai bėga laikas. Jūsų akyse prabėgo mūsų vaikystė, pauglystė, tapom savarankiški, suaugę ir gerai suprantame, jog jautresnės širdies už tėvų tikrai nėra. Kantriai skiepijote mūsų širdyse neapykantą blogiui, vedėte mus gėrio keliu, mokėte nepaklysti gyvenimo kryžkelėse.... Kad ir kur Jūs bebūtumėt, mus visada pasieks Jūsų begalinis ilgesys. Mes neleisime, kad Jūs gyventumėte amžinu laikimu. Visada Jūsų balsas pašauks į gimtąją pastogę. Kai pavargsite, mes užstosime Jus nuo gyvenimo audrų ir vėjų..... O dabar leiskt mums atsiremti į Jūsų pečius ir pasiruošti dideliam skrydžiui. Lai Jūsų akių žiburėliai tebus kelrode žvaigžde mūsų gyvenimo kely...

***Ačiū tėveliai, už jaunystę mūsų,
Už polėkį, laimingąsias dienas, Už meilę, kurią gavome iš jūsų,
Už viską viską iš širdies dėkojame mes.

***"Mieli tėveliai... Sukasi gyvenimo ratas. Yra laikas ateiti, pabūti, išeiti. Niekas nestovi vietoje: jūros banga užlieja krantą ir vėl nutolsta, paukštis užauga, išmoksta skraidyti ir palieka gimtąjį lizdą. Šiandiena aš ruošiuosi iš gimtųjų namų išskristi. Mieli tėveliai, šie gimti namai man visada bus tuo švyturiu, kai į juos skubėsiu, bus tuo židiniu, prie kurio sušilsiu. Meilės išmokau iš jūsų, todėl savo širdies dalelę paliekų šiuose namuose. Brangus tėveliai, išauginote mane protinga ir gražia, ir aš šiandiena išeinu, tačiau aš visada liksiu jūsų vaiku, visada glausiuos prie jūsų širdies ir šilumos. Tikiu, kad mūsų Meilė ir Laimė bus didelė, o mūsų naujas gyvenimo kelias bus lygus. Tikiu ir stengsiuosi, nes ir Jūs šituo taip pat tikite.

Lik sveika, brangioji mama,
Sapnuoki vien gerus sapnus,
O man kelionės vėjai šnara,
Neverk - sugrįšiu į namus.
Kokia žavi, kokia jaunystė,
O tu pasauly tik viena,
Ir kaip galėčiau nesugrįžti,
Sugrįšiu, tik jau ne viena.
Palaimink, mama, tėti mus,
Akimirkai paliekame namus.
Už viską leiskit nusilenkt,
Už viską prašome atleist.

Priimkit pagarbą, priimkit švelnų žodį
Priimkit spalio tylą laukuose,
Kaip gera šiandien mums
Visiems žinoti, kad didi šventė
Ir nerimas Jūsų širdyse.
Jum už užauginimą -
Artojo triūsas ir poeto eilės,
Žvaigždžių mirgėjimas
Bendro gyvenimo keliuos,
Ar būtų tiek giedros be jūsų meilės
tėvystės ir motinystės pareigos šventos !
Atsakyti
sveikos 4u.gif naujai prisijungusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aš šiek tiek pasistūmėjau į priekį.. nes nieko nedarau, apart suknelę renkuosi blush2.gif
labai patiko 3 tastamentas.. thumbup.gif jau buvau kažkur panašų skaičius, norėčiau jį ir padaryti, tik bijau, kad gali kas nors "nesuveikti".. nes vestuvės gana tradicinės, svečiai tokie labai mėgstantys pakomentuoti (gerąja prasme), tai bijau kad galim nepraslysti su tokiais pasireiškimais.. smile.gif biggrin.gif gal kam teko susidurti su kokia panašia situacija, kaip išsisukinėjot?? ar visiems taip sėkmingai pavyko išsisukti be piršlio kraujo?? nes manau jo nebuvo, nes pakorimo kaip ir nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 06, 15:53)
sveikos  :4u
labai patiko 3 tastamentas..  thumbup.gif jau buvau kažkur panašų skaičius, norėčiau jį ir padaryti, tik bijau, kad gali kas nors "nesuveikti".. nes vestuvės gana tradicinės, svečiai tokie labai mėgstantys pakomentuoti (gerąja prasme), tai bijau kad galim nepraslysti su tokiais pasireiškimais..  smile.gif  biggrin.gif gal kam teko susidurti su kokia panašia situacija, kaip išsisukinėjot?? ar visiems taip sėkmingai pavyko išsisukti be piršlio kraujo?? nes manau jo nebuvo, nes pakorimo kaip ir nebuvo  rolleyes.gif

Na pas mus ir nebuvo pirslio korimo, tik sakem zodzius(perskaitem) ir jaunoji nueme pirsliui juosta, ir paragovo kraujo, poto perdave kitiems ragauti.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jungiuos ir as i Jusu buri, geguzes 15 d busim pirsliais, mums tai pirmosios vestuves, kur pirsliausim, labai bijau, nes nesu pasizyminti didele iskalba blush2.gif na bet tikrai nesinori pavest jaunuju, tad reik susiimt ir isspaust maximuma smile.gif
QUOTE(linoze @ 2010 04 06, 13:48)
labas svociutes, vis vejuos jus pagal temas senas ir vis nepaveju, bet nedaug jau liko thumbup.gif
jau pradesiu ir as scenariju kurpti i visko ka cia prisirinkau.noriu pasidalinti su jumis zodziais pries tevu palaiminima, kuriuos svocia sake per musu vestuves.juos naudosiu ir as pati, nes man atrodo nei per daug graudus nei per daug nuvalkioti ax.gif gal geriau tinka tuo atveju jei laimina abieju tevai.man ziurint savo video visad asara isspaudzia smile.gif

Ateina laikas, kai soduose nužydi vyšnios
Ateina laikas, kai krenta nunokęs obuolys.
Ateina laikas kai vaikai palieka savo gimtuosius namus.
Ir ši akimirka tikriausiai yra skausmingiausia mūsų gyvenimuose.
Ir štai jau atejo akimirka kai jus savo brangius vaikus išleisit i pagrindinę kelionę iš kurios jie griš vyras ir zmona.
Mes linkim jums kad tas meiles žiburys kuris isižiebe jūsų širdyse liepsnotų visą gyvenimą.
Atminkit, kad  meiles žiburį įžiebti lengva, bet išsaugoti jį degantį visą gyvenimą gana sunku.
Tėveliai Svajonei ir Svajunui gyvenimui davė viską:jie išmokė jus gyventi, dirbti ir mylėti.
Prašau jus prieiti prie tėvelių o tevelius palaiminti vaikus.
gal kam tiks 4u.gif

oi sitie zodziai labai sugraudina, dar praeita savaite ziurejau broliuko vestuviu video, butent jie skambejo per islydetuves, tai ne vienas brauke asara, bet vyras sirdeles suspaude wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 06, 16:09)
Na pas mus ir nebuvo pirslio korimo, tik sakem zodzius(perskaitem) ir jaunoji nueme pirsliui juosta, ir paragovo kraujo, poto perdave kitiems ragauti.

su juostos nuėmuimu tai gera mintis, nes toks neišbaigtas gautųsi jei tik paskiatytų tą testamentą.. o tai su kokia mintim gėrėt piršlio kraują, jei taip sakant kraujo nebuvo? g.gif kažką pasakėt??
Papildyta:
ai, ir dar, o tai to rankšluosčio irgi nebereikia? nu to kur per korimą uždeda jaunoji piršliui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 06, 15:53)
sveikos  4u.gif naujai prisijungusioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
aš šiek tiek pasistūmėjau į priekį.. nes nieko nedarau, apart suknelę renkuosi  blush2.gif 
labai patiko 3 tastamentas..  thumbup.gif jau buvau kažkur panašų skaičius, norėčiau jį ir padaryti, tik bijau, kad gali kas nors "nesuveikti".. nes vestuvės gana tradicinės, svečiai tokie labai mėgstantys pakomentuoti (gerąja prasme), tai bijau kad galim nepraslysti su tokiais pasireiškimais..  smile.gif  biggrin.gif gal kam teko susidurti su kokia panašia situacija, kaip išsisukinėjot?? ar visiems taip sėkmingai pavyko išsisukti be piršlio kraujo?? nes manau jo nebuvo, nes pakorimo kaip ir nebuvo  rolleyes.gif

Mes skaitem toki trumpa testamenta be karimo, kad atceit pagal LR kodeksa uzdrausta mirties bausme ir t.t. ir kad pirslio kart negalima. Ten tada labai juokingai buzikantas su budeliu susigincijo kad kodel neperskaite LR kdekso, na tai sako ka dabar daryt, negalima kart to pirslio, nu tai tegul jaunoji jau paskutini zodi taria, ir priejo ir uzdejo ranksluosti o pirslys pasiule visiems pirslio kraujo kad taip liudna nebutu
Atsakyti
help.gif ar galit kas nors padėti.. seniai jau užsiiminėjau tokiais kūrybiniais darbais.. blush2.gif nemoku kaip apipavidalinti - papuošti tarkim piršlio tastamentą, padėkas visokias ir pan.. nu mačius kaip gražiai būna pasendintas lapas, ar papuoštas visokiais paveikslėliais.. čia ne į temą, bet jei kas trumpai papasakotų, būčiau dėkinga.. 4u.gif galima ir į AŽ, arba kokią nuorodą.. 4u.gif
Atsakyti