Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(ausra101 @ 2010 04 03, 10:22)

ir nepamenu kuri super svociute dare zvakes jaunosio kaprizai ir kazkas ten jaunojo, kaip tuos uzrasus ant zvakiu padaryti, su kuo uzrasyti blush2.gif

as pirkau zvakes tokioj parduotuvj "zvakiu fabrikas", Kaune ji yra priesas Hyper maxima ir ten uzraso ant zvakiu ka nori, Dar maciau didziuosiose miestu rekybos centruose yra tokia suvenyru parduotuve "taskas" ten deda uzrasus, net ir nuotraukas ant zvekiu. Konkreciai Kaune, tai ta parduotuve yra "Megoje".
Atsakyti
sveikutės svočiutės 4u.gif va kokiu groziu radau siandien , al kuri panaudosite
http://www.auksarank...0b4c9002042cc0a
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 04 05, 13:50)
as pirkau zvakes tokioj parduotuvj "zvakiu fabrikas", Kaune ji yra priesas Hyper maxima ir ten uzraso ant zvakiu ka nori, Dar maciau didziuosiose miestu rekybos centruose yra tokia suvenyru parduotuve "taskas" ten deda uzrasus, net ir nuotraukas ant zvekiu. Konkreciai Kaune, tai ta parduotuve yra "Megoje".

o kaip tik tevai vaziuoja i kauna siand thumbup.gif prasysiu kad uzsuktu i mega bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2010 04 03, 17:11)
Tą pačią dieną ir man tas malonumas  nusimato, ir man pirmas kartas, tai taip baisu, nes vestuvėse buvau kai man buvo gal 14 metų, nu ir dar savo  buvau biggrin.gif NU bet kaip nors mirksiukas.gif

o gal dar ir Kaune bigsmile.gif

šiandien truputi su jaunaisiai apsitarėm nori visko visko (ir visko tradiciškai) oiii darbelio turėsiu doh.gif kad tik spėčiau.....

mačiau kalbėta apie segtuvus (scenarijui) tai užmačiau ir nusipirkau du albumus su "magnetiniais" lapais balti vestuviniai taip patiko ir nusipirkau kaip atrodo jums šis sumanymas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaiza: 05 balandžio 2010 - 20:37
QUOTE(Zaiza @ 2010 04 05, 21:36)
o gal dar ir Kaune  bigsmile.gif

šiandien truputi su jaunaisiai apsitarėm nori visko visko (ir visko tradiciškai) oiii darbelio turėsiu doh.gif kad tik spėčiau.....

mačiau kalbėta apie segtuvus (scenarijui) tai užmačiau ir nusipirkau du albumus su "magnetiniais" lapais balti vestuviniai taip patiko ir nusipirkau kaip atrodo jums šis sumanymas g.gif

bigsmile.gif pasidalink kur pirkai bigsmile.gif ir kaip jie ten mazdaug atrodo g.gif gal foto netycia galetum idet blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2010 04 05, 22:17)
bigsmile.gif pasidalink kur pirkai bigsmile.gif ir kaip jie ten mazdaug atrodo g.gif gal foto netycia galetum idet blush2.gif  4u.gif

Maximoj pirkta tik ar ne per storas rankoj daiktas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaiza: 05 balandžio 2010 - 21:30
QUOTE(ausra101 @ 2010 04 03, 10:22)
susirasiau ant popieriuko klausymus, gal kuri padesit  biggrin.gif
visu pirma noriu paprasyti scenarijaus, as cia radau kazkur vienoje is pirmuju temeliu, tai jau tie zodziai tiek girdeti, praktiskai pazodziui perskaiciau ka mano svocia kalbejo per mano vestuves doh.gif gal kuri turit grazesni perdaryta blush2.gif  4u.gif

as dar karteli paprasysiu, gal kas turit perdaryta scenariju blush2.gif buciau labai labai dekinga bigsmile.gif ax.gif

ir niekaip nesugalvoju ka suzaisti jaunikiui tik atvaziavus pas jaunaja g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaiza @ 2010 04 05, 22:26)
Maximoj pirkta tik ar ne per storas rankoj daiktas  g.gif

labai grazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2010 04 06, 09:22)
ir niekaip nesugalvoju ka suzaisti jaunikiui tik atvaziavus pas jaunaja g.gif

galima kad rinktųsi pagal ranką iš visų panelių, iš obuolio trauktų smeigtukus ir meilius žodžius sakytų, ant grindų pridėlioti širdelių ir su kiekviena po meilų žodelį jei dar ką prisiminsiu parašysiu mirksiukas.gif
ai kokį gyvenimą renkasi saldų rūgštų ar kartų lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maximoj pirkta tik ar ne per storas rankoj daiktas g.gif

O cia sakykit, kaip nuotrauku albumas? g.gif Nesuprantu, kaip magnetinis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2010 04 05, 21:26)

o kurioj Maxej pirkai? Labai jau grazus ir man tokie praverstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 04 06, 11:07)
O cia sakykit, kaip nuotrauku albumas?  g.gif  Nesuprantu, kaip magnetinis  blush2.gif

taip taip čia paprasti albumai (su tokiom plėvelėm po jom lapus susidėsiu su scenarijum) tik man viršelis patiko vietoj segtuvo pirkausi o po visko galima bus ir panaudoti susidėti sių vestuvių nuotraukas mirksiukas.gif

QUOTE(kaaatute @ 2010 04 06, 11:49)
o kurioj Maxej pirkai? Labai jau grazus ir man tokie praverstu smile.gif

Kaune, Pramonės pr 29
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2010 04 05, 22:26)

bigsmile.gif labai grazus thumbup.gif reiks ir man prigriebt! o tai kaip ten tie lapai tvirtinas? g.gif isideda i vidu ar kaip? g.gif
Atsakyti