Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(loretita2 @ 2010 04 02, 07:38)
O ka konkreciai tu nori, as turiu rusu kalboje ivairenybiu

4u.gif Na man reiktu kokios grazios kalbos pries tevu palaiminima, cia pagrindinis dalykas. Dar noreciau paklaust kur atributika supirkt, tarkim maciau tokius antpiecius komendantams, kur jos galima butu rast? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 04 02, 16:45)
4u.gif  Na man reiktu kokios grazios kalbos pries tevu palaiminima, cia pagrindinis dalykas. Dar noreciau paklaust kur atributika supirkt, tarkim maciau tokius antpiecius komendantams, kur jos galima butu rast? blush2.gif  ax.gif

«Уважаемые родители жениха и невесты! Спасибо за бессонные ночи и тихие родительские слезы, за вашу любовь и нежность, за вашу требовательность и строгость, за то, что счастьем светятся ваши глаза, когда видите вы своих детей! А дети ваши любят вас и готовы поклониться вам за все, что вы для них сделали».
Жених и невеста выходят из-за стола и кланяются родителям.
Na gak parasyk adresiuka atsiusiu nes cia daug vietos uzims
Atsakyti
Sveikos visos,
Jungiuosi ir aš mum malonumas nusimato gegužės 15 doh.gif pirmas kartas, tai baisoka, bet noriu kad būtų gerai, o ir laiko ne be daug tad skaitau, skaitau reik jau sisteminti ir pirkinius pradėti turbūt g.gif

aišku dar ir su klausimu kaip "pateikiat" laikraštuką A4 ar A5 formatas pastarasis manau patogesnis gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilia @ 2010 03 15, 15:07)
pasikartosiu naujoj temoj

Sveikos svociutes 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu gausaus burio smile.gif mes busim liudininkais geguze.. is pradziu viskas atrode bus labai kukliai, bet kuo tolyn tuo grazyn kaip sakant biggrin.gif jau is vienos dienos paliko dvi ir pan smile.gif taigi semiuos ideju is jusu lobyno...
Pirma karta bandysiu pravesti vestuves smile.gif

gal kas netycia turit netikro santuokos liudijimo pvz? ar kokia nuoroda? neberandu blush2.gif

as atsvieciau savo,tik datas adresus pavardes pridengiau ,o paskui irasiau ju tikrus duomenis.Svarbu,kad butu to miesto kur jie tuoksis.BUvo liuks,jie net nesureagavo,kad liudijimo spalva kitokia,juk tas jaudulys ir smulkmenos neisimena.irasiau,kad jaunasis pasirinko jaunosios pavarde,reikejo matyt veidus....

Papildyta:
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 04 02, 06:45)
4u.gif  Na man reiktu kokios grazios kalbos pries tevu palaiminima, cia pagrindinis dalykas. Dar noreciau paklaust kur atributika supirkt, tarkim maciau tokius antpiecius komendantams, kur jos galima butu rast? blush2.gif  ax.gif

patarimas,nesakyk ilgos ir graudzios,nes asaroja ir siaip.savo vo turiu kazkur,galesiu panarsyt,tik gal ne siandien.
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 30, 08:33)

Atsakyti
Sveikos gyvos svociutes 4u.gif
prisijungiau prie jusu ir neberandu laiko prisesti prie kompo, darbas, kiemas, statybos......... doh.gif o laiko iki vestuviu vis mazeja, mazeja....

susirasiau ant popieriuko klausymus, gal kuri padesit biggrin.gif
visu pirma noriu paprasyti scenarijaus, as cia radau kazkur vienoje is pirmuju temeliu, tai jau tie zodziai tiek girdeti, praktiskai pazodziui perskaiciau ka mano svocia kalbejo per mano vestuves doh.gif gal kuri turit grazesni perdaryta blush2.gif 4u.gif

norejau paklausti kaip zaidziami tie pasizadejimai, tiesiog traukiami lapaiai ir tiek? g.gif

ir nepamenu kuri super svociute dare zvakes jaunosio kaprizai ir kazkas ten jaunojo, kaip tuos uzrasus ant zvakiu padaryti, su kuo uzrasyti blush2.gif

na as siand darbelyje bandysiu padaryti buteli su saldainiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2010 04 02, 22:22)
Sveikos visos,
Jungiuosi ir aš mum malonumas nusimato gegužės 15 doh.gif pirmas kartas, tai baisoka, bet noriu kad būtų gerai, o ir laiko ne be daug tad skaitau, skaitau reik jau sisteminti ir pirkinius pradėti turbūt g.gif

aišku dar ir su klausimu kaip "pateikiat" laikraštuką A4 ar A5 formatas pastarasis manau patogesnis gal g.gif

Tą pačią dieną ir man tas malonumas nusimato, ir man pirmas kartas, tai taip baisu, nes vestuvėse buvau kai man buvo gal 14 metų, nu ir dar savo buvau biggrin.gif NU bet kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2010 04 02, 21:22)
Sveikos visos,

aš laikraštėlį padariau ant A4 formato, tik dabar dar trupučiuką vyras pasiūlė patobulinti, atspausdinau tik ant vienos lapo pusės, tai dabar padarysiu ant dviejų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2010 04 03, 10:22)

ir nepamenu kuri super svociute dare zvakes jaunosio kaprizai ir kazkas ten jaunojo, kaip tuos uzrasus ant zvakiu padaryti, su kuo uzrasyti blush2.gif

na as siand darbelyje bandysiu padaryti buteli su saldainiai  unsure.gif

Zvakiu uzrasai "Jaunosios kaprizai" ir "Jaunojo nuodemes" as padariau paprastas etiketes word'u
Atsakyti
QUOTE(tere @ 2010 04 03, 21:39)
Zvakiu uzrasai "Jaunosios kaprizai" ir "Jaunojo nuodemes" as padariau paprastas etiketes word'u

gal galima placiau? ka su jomis daryti? blush2.gif neuzstrigo man sitas, bet dabar sudomino smile.gif
Atsakyti
labukas visoms. skaiciau, radau, o kai sugalvojau kad reikia uzsirasyti jau neberandu doh.gif gal galit man papasakoti apie vestuvini medu. kada ir kam jis?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akvilia @ 2010 04 04, 01:19)
gal galima placiau?  ka su jomis daryti? blush2.gif neuzstrigo man sitas, bet dabar sudomino smile.gif

Tai čia išlydint miegoti prie visų kitų atributų įteikiamos ir tos žvakės su palinkėjimu sudeginti per naktį jaunosios kaprizus ir jaunojo nuodėmes biggrin.gif

Papildyta:
[quote=ausrineMAZE,2010 04 04, 02:43]
labukas visoms. skaiciau, radau, o kai sugalvojau kad reikia uzsirasyti jau neberandu doh.gif gal galit man papasakoti apie vestuvini medu. kada ir kam jis?
[/qu

Manau,kad prieš išlydint miegoti jauniesiems skaitomas medaus mėnesio suteikimo aktas (ar pan.) ir įteikiamas vestuvinis medus su vartojimo instrukcija smile.gif
Atsakyti