Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

sveikos 4u.gif
QUOTE(mergyte_ @ 2010 03 31, 22:49)
sveikos raset viena, kad padaryk: seimos zidini atsiprasau, o ne tevam tuo reiktu dometis prie ko cia svocia, jei tevai ja savo vaikams perduoda  g.gif  doh.gif ar as cia jau nieko nesuprantu  unsure.gif

QUOTE(Daluze 2 @ 2010 04 01, 10:11)
Matai, cia tokios aktyvistes susirinkusios, kad viska nuo A iki Z pacios padaro smile.gif Nors seimos zidiniu lyg ir jaunuju tevai turetu rupintis, cia jau susitarimo reikalas. As uzsiminiau jaunajai, ji pasake, kad jos teveliai pasirupins. Jai malonu bus gauti tevu isrinkta zidini.

ką žinau kaip čia su tuo aktyvumu ir pan. tiesiog parašiau kaip kas mano nuomone būna, o kas kam ką dovanoja, ar įteikia, tai čia nuo daug ko priklauso.. pvz. jaunųjų tėvai gyvena gūdžiam kaime ir šeimos židinį neturi galimybės nupirkti.. tai ir perka jaunoji arba svočia.. esmė kad jo reikia, o kas nupirks, koks skirtumas 4u.gif maniškiai išsirinko patys ir viskas.. o tėvai atneš pačią liepsną, o ne židinį ax.gif
ZADIV - gražūs žodeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.K.: 01 balandžio 2010 - 11:30
QUOTE(tere @ 2010 04 01, 12:05)
Perskaičiau ne vieną temą, bet niekur neradau apdovanojimo medalių ne jpg formate. Gal kuri turit arba gal kas gali pasakyti ar įmanoma iš jpg perdaryti, kad galimėtų redaguoti  g.gif

is JPG galima pakeisti ir kitokiu formatu wink.gif
Atsakyti
Sveiki!!! 4u.gif
Noreciau ir as jungtis i jusu kompanija. ax.gif Vakar gavom kvietima svociaut vyro sesers vestuvese liepos 17, aisku neramu ir norisi labai gerai pasiruost,nes vestuves itin artimu zmoniu, tai jau ir pradesiu ruostis. Beda ta, kad vestuves bus pusiau rusiskos, pusiau lenkiskos ir cia jau slepiasi keblumai. Nes pavyzdziui graziu zodziu islydint nuotaka is namu, as rast negaliu. Gal cia yra svociu, kurios ne tik lietuviu vestuvese svociavo? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tere @ 2010 03 31, 17:46)
Katuuute, svočiausim tą pačią dieną  drinks_cheers.gif .

na va kaiop saunu, galesime padeti patariamis viena kitai drinks_cheers.gif as va sakiau po velyku jau sesiu susidelioti scenariju is visu idomybiu kur prisirinkau smile.gif

QUOTE(tere @ 2010 04 01, 10:05)
Perskaičiau ne vieną temą, bet niekur neradau apdovanojimo medalių ne jpg formate. Gal kuri turit arba gal kas gali pasakyti ar įmanoma iš jpg perdaryti, kad galimėtų redaguoti  g.gif

i worda isikelki jpg ir tada imanoma arba su fotosopu, tik ten sudetingiau smile.gif
Atsakyti
Gal zinot kur pigiau isigyt oro zibintu, arba gal turit uzsilikusiu parduot? 4u.gif [COLOR=red]
Busiu labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 04 01, 21:41)
Gal zinot kur pigiau isigyt oro zibintu, arba gal turit uzsilikusiu parduot? 4u.gif [COLOR=red]
Busiu labai dekinga

Na kai aš ieškojau tai internetinėse parduotuvėse piagiausiai, googl'e įvest pabandyk "dangaus žibintai" ir išmest turėtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Totosha1980 @ 2010 04 01, 14:54)
Sveiki!!! 4u.gif 
Noreciau ir as jungtis i jusu kompanija. ax.gif  Vakar gavom kvietima svociaut vyro sesers vestuvese liepos 17, aisku neramu ir norisi labai gerai pasiruost,nes vestuves itin artimu zmoniu, tai jau ir pradesiu ruostis. Beda ta, kad vestuves bus pusiau rusiskos, pusiau lenkiskos ir cia jau slepiasi keblumai. Nes pavyzdziui graziu zodziu islydint nuotaka is namu, as rast negaliu. Gal cia yra svociu, kurios ne tik lietuviu vestuvese svociavo? blush2.gif  smile.gif

O ka konkreciai tu nori, as turiu rusu kalboje ivairenybiu
Atsakyti
gal butu galima gandriuko laiska atsiusti bigsmile.gif dekui!!! digrytester@gmail.com

na ir as bandysiu jungtis i jusu svociu bureli 4u.gif busim liudininkai mano brolio vestuves bigsmile.gif tik va kad vestuves bus kartu su sunelio krikstynomis ax.gif taip kad labai sunku bus sukurt scenariju doh.gif gal kam yra teke dalyvaut dviguboj sventej? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2010 04 02, 09:14)
gal butu galima gandriuko laiska atsiusti  bigsmile.gif dekui!!! digrytester@gmail.com

na ir as bandysiu jungtis i jusu svociu bureli 4u.gif busim liudininkai mano brolio vestuves bigsmile.gif  tik va kad vestuves bus kartu su sunelio krikstynomis ax.gif taip kad labai sunku bus sukurt scenariju doh.gif gal kam yra teke dalyvaut dviguboj sventej? g.gif

issiunciau gandro laiska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaatute @ 2010 04 02, 11:12)
issiunciau gandro laiska  4u.gif

bigsmile.gif aciu labiausiai!!!

jei kam reik turiu diplomu tevams, seimininkams, muzikantams. 4u.gif
Atsakyti
[quote=kaaatute,2010 04 01, 19:56]
na va kaiop saunu, galesime padeti patariamis viena kitai drinks_cheers.gif as va sakiau po velyku jau sesiu susidelioti scenariju is visu idomybiu kur prisirinkau smile.gif

Ir aš po truputi dėliojuosi, po Velykų tai jau rimtai reiks griebtis darbų, nes laikas tai nerealiai greitai lekia rolleyes.gif

Ačiū Zadiv už paaiškinimus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki .
Noriu pasidalinti keliomis mintimis. Piršliauti teko prieš metus. Dabar vėl teks balandžio 24. Pirmas piršliavimas praėjo gerai. Muzikantai nepatikėjo , kad pirmą kartą piršliaujam, buvo pasiūlymų tai daryti už pinigus. Bet aš sau pažadėjau , kad daugiau į tokią avantiūrą nesileisiu. Bet niekada nesakyk niekada .
Peržiūrėjau praeitų vestuvių juostą ir noriu pasidalyti mintimis apie laišką gandrui ir piršlio korimą .
Papildyta:
Mes su piršliu praeitose vestuvėse darėm taip:
Maždaug 23,30 ,kai visi buvo šokių aikštelėje
aš perskaičiau tokį laišką :
Gimdymo namų administracija skuba pranešti, kad gandrų keli šimtaispėjo jau prinešti ir mergyčių ir berniukų ,ir plonų ir burbuliukų, ir dailių ir linksmų ir rėksnių ir juokdarių. Neparduodam už grynus - tik už lūkesčius kantrius. Nemažai palaukt reikės - laukia gi visi eilės. Prašom nevėluoti - paraišką paduoti.

Tada jauniesiems pakabinom Darts ir liepėm mėtyti strėlytes po 10kartų, kad žinotų ko prašyti gandro. Balta spalva buvo mergaitė, juoda - berniukas. Smigiai daugiau kartų smigo į balta spalvą. Aš buvau ant lapo užrašius, kad tokia ir tokia šeima pagaeidauja ...... įrašėm, mergytės. Tada tą lapą prikabinom prie balionų ir liepėm paleisti skristi( tipo gandrui). Jaunieji balionus paleido kažkur porą minučių iki vidurnakčio. Visi žiūrėjo kaip , jie skrenda. O tuo metu pradėjom leisti fejerverkus. Buvo super.
Geriausi tai , kad jaunavedžiams ištikrųjų gimė mergaitė.

Apie piršlio korimą kitą kartą, nes nebeturiu laiko.
Atsakyti