Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

Sveikos merginos,
Pasikartosiu dar karteli biggrin.gif Del tos papkes. Kokias perkate? Ar isvis be papkiu? Kaip jas papuost. doh.gif
Manau vistiek tokia reikia tureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 03 30, 09:38)
Sveikos merginos,
Pasikartosiu dar karteli  biggrin.gif  Del tos papkes. Kokias perkate? Ar isvis be papkiu? Kaip jas papuost.  doh.gif
Manau vistiek tokia reikia tureti  g.gif

Aš vat irgi galvoju ar papkę pirkt, ar kaip kažkur skaičiau kad kažkas atsispauzdino ant storesnio popieriaus tokias kaip korteles, ir jau kai perskaito iš jos tai ima kitą, nu nežinau ar supratot ką noriu pasakyt doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ačiū labai visoms už patarimus.. tai visdėlto nusprendžiau daryti vieną pasižadėjimą šeimai, sumažės ir tų pasižadėjimų ir laiko susitaupys, o atrakcija išliks.. nes man ji ganėtinai linksmai atrodo ax.gif
MERGYTE, sveika prisijungus ir nesinervuok, galėsi gi ir būdama piršliene pasilinksminti mirksiukas.gif dėl eigos vakaro, tai galiu savąją pasakyti (pas mus dvi dienos):
sugrįžimas: duona druska vanduo - tėvų kalba;
paskui prie stalo pasisakom kur buvom, ką veikėm- parodom netikrą santuokos liudijimą;
tada komendantų ir kitų (seselė, meilės ministrai ir pan.)išrinkimas ;
poto šeimos bankas seks, ir finansininko išrinkimas;
tada jaunųjų pasižadėjimai vienas kitam;
tada šeimos židinys;
paskui pas mumis antrą dieną:
nuometo nusegimas
puokštės-keleraiščio metimas
piršlio atstatydinimas .. tikiuosi nieko svarbaus nepamiršau 4u.gif
LIGTA.R. aš turėsiu paprastą segtuvėlį, kur viršuj susispaudžia taip lapai.. ir mačiau čia kažkur forume kaip viena svočiutė simpatiškai iš plaušo ir širdelių-gėlyčių pasipuošė, tai bandysiu ir aš kažką panašaus 4u.gif kažkur esu išsisaugojus pavyzduką, tai jei rasiu įkelsiu, gal nesupyks niekas ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, na jau snd nuo ryto beveik visas temutes perziurejau ir jūsų, ben neužmačiau niekur to ko ieškai... ar kas nors esate dare laikraštumą... na aš noriu ne jauniesiams o savo tėveliams 25 vestuvių proga padaryti laikrasti ir ieskojau kaip jis maždaug turi atrodyti, nes nelabai organizuota esu o sugalvojau toki jiems dalyka sukurti ir ieskau minčių blush2.gif
Atsakyti
Ligita.r as tai pirkau atverciama papkute, bet ji paprasta, reikes pasipuost...bandysiu klijuot a la perliukus ir gelytes, tik tos fantazijos ne kazkaas pas mane smile.gif tai ieskosiu ideju:) jei kas idesit pavyzduka, tikrai labai aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 03 30, 10:19)
Sveikutes, na jau snd nuo ryto beveik visas temutes perziurejau ir jūsų, ben neužmačiau niekur  to ko ieškai... ar kas nors esate dare laikraštumą... na aš noriu ne jauniesiams o savo tėveliams 25 vestuvių proga padaryti laikrasti ir ieskojau kaip jis maždaug turi atrodyti, nes nelabai organizuota esu o sugalvojau toki jiems dalyka sukurti ir ieskau minčių  blush2.gif

oho greituole ax.gif as nezinau kiek dienu skaitau ir neiveikiu visu temu niekaip schmoll.gif ar ne katute turejo laikrastuko pvz? mirksiukas.gif
Atsakyti
radau tą papkutės papuošimo pavyzdėlį.. nu ma tai jis labai simpatiškas.. tik nemoku įkelti iš wordo čia.. doh.gif jei kas padėsit įkelsiu, jei ne, tai galiu atsiųsti jei kam įdomu - reikia ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
tokis sujudimas čia biggrin.gif matosi,kad šventės artėja.

Dėl segtuvo, viena svočia pasakojo,kad buvo gražų nedidelį albumą tam panaudojus,man atrodo,kad visai neblogai, g.gif lapai stori nors nepamesi biggrin.gif

Prizams, pirksiu šokoladinių medalių,(kažin ar neištirps)čiulpinių kokių didelių saldainių, ir dar nežinau gerai ko. ax.gif Daug ką galiu padaryt savo rankelėm,bet dar įkvėpimas nepagavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 30 kovo 2010 - 11:34
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 30, 12:08)
radau tą papkutės papuošimo pavyzdėlį.. nu ma tai jis labai simpatiškas.. tik nemoku įkelti iš wordo čia..  doh.gif  jei kas padėsit įkelsiu, jei ne, tai galiu atsiųsti jei kam įdomu - reikia  ax.gif

thumbup.gif O jei gali atsiusk. Noreciau pamatyti bent pavyzdeli koki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 30, 12:08)
radau tą papkutės papuošimo pavyzdėlį.. nu ma tai jis labai simpatiškas.. tik nemoku įkelti iš wordo čia..  doh.gif  jei kas padėsit įkelsiu, jei ne, tai galiu atsiųsti jei kam įdomu - reikia  ax.gif

iš wordo nzn kaip įkelti bet aš radau jaunųjų net kelis laikraštukus, bet mielai norėčiau pažiūrėti ir tąvajį bigsmile.gif jai gali atsiųsk rolleyes.gif
aš tuoj parodysiu ką radau bigsmile.gif http://images.google...p...&tbs=isch:1 (nzn kodėl neleidžia gražei nuorodos įkelti doh.gif )
2 pvz. http://images.google...p...&tbs=isch:1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 30 kovo 2010 - 12:01
QUOTE(Ligita.r @ 2010 03 30, 12:54)
thumbup.gif  O jei gali atsiusk. Noreciau pamatyti bent pavyzdeli koki  biggrin.gif

išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
sveikos aciu nors uz trumpa info mirksiukas.gif as ir ziurejau tu segtuvu pas mus norfoj yra tie tokie kur virsuj susisega bet galvoju kaip atrodys kai as tuos lapus zemyn versiu blush2.gif doh.gif ar perskaitau lapa ir metu ant zemes lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kaina labai juokinga tu segtuvu galima ir papuosti kaip sakot mirksiukas.gif bet ar jis patogu g.gif nes kazkaip atrodo geriau kaip knyga atsivercia g.gif
Atsakyti
Laba dienuke 4u.gif

As siandien praejau daryti irvairius diplomus ir liudijimus. Galvoju nuo situ reik pradet, nes daugiau laiko uzims ax.gif . noriu padaryti idomius su juokingais paveiksleliais, kad butu smagu ziureti. Dar sakiau padarysiu netikrus jaunuju pasus ir santuokos liudijima, bet va cia strigau doh.gif , kazkaip noriu idomaus juokingo, bet nesumastau. Gal kas darete ir turit koki pavyzduka ax.gif ?

Atsakyti