As ir noriu pasisakyt i apdovanojimu tema : tai neapdovanosiu nieko ir nei uz ka . Tikrai ne del taupumo, ar isradingumo trukumo (sedint cia, jo netruksta ), o todel, kad pirmiausiai tai antra diena, kaip minejau, bus tik svediskas stalas, tai negaudysiu as sveciu po visa sodyba (siek tiek kitaip, kaip reikia ir antra diena pilnai pravest). Visi mano apdovanojimai, prizai, siurprizai, sveikinimai ir t.t. tik jauniesiems.
P.S. mamytei, kuri cia nusviete, kad pirsliu islaidos prasideda nuo 1500lt, tai ginciciausi iki nukritimo , pirsliavom pries 4 metus, nebuvo tu pinigeliu, kad galetumem labai issikainuot, tai sutilpau i 300lt mazmoziam, siuvenyram ir t.t. siemet jau perzengiau 1500 , o nepasakyciau, kad ka mandriau istaisysiu nei praeita karta, tik daugiau ka perku, maziau pati krapstausi
dabar žinokite visai pasimečiau..
tvarkau tuos pasižadėjimus svečių ir galvoju.. kiek gali visa tai užtrukti.. atsistojimas pasisakymas kas esi jauniesiems ir to pasižadėjimo perskaitymas.. pas mus 70 svečių.. gal sakau per ilgai truks šitas reikaliuka, nusibos.. ir taip laiko nebus.. susinervinau dabar..
tvarkau tuos pasižadėjimus svečių ir galvoju.. kiek gali visa tai užtrukti.. atsistojimas pasisakymas kas esi jauniesiems ir to pasižadėjimo perskaitymas.. pas mus 70 svečių.. gal sakau per ilgai truks šitas reikaliuka, nusibos.. ir taip laiko nebus.. susinervinau dabar..
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 29, 19:02)
Mane irgi šitas klausimas kankina, nezinau ką daryt , nors pas mus bus 50 žmonių, tai gal labai ilgai neužtruks. O toks prisistatymas kai atsistoja ir pasako linkėjimą iš savo pirmos raidės tai jau kažkaip atsibodę
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 29, 15:49)
Kleckute, atsiunčiau.
piršliui įseksiu gėlytę kaip mano puokštė ir jaunoji užriš juostą.
piršliui įseksiu gėlytę kaip mano puokštė ir jaunoji užriš juostą.
Aciu
Tai kaip supratau jus busit svocia, o jusu vyras pirslys, taip?
O pas mus bus dvi poros, as su MB ir pirslys su pirsliene. Tai kokia bus mano gele tai tokia turi buti pas MB atlape ane? Gerai supratau
QUOTE(astarna @ 2010 03 29, 16:26)
pas mane nebuvo jokiu islydetuvu ir asareliu. buvo vasara jaunojo tevai gyvena sodyboj is jos ir isvaziavom. As pasakiau kokia siandien diena kokie visi grazus ir kokie mes visi laimingi nes neuzilgo tapsim liudininkais nepaprasto dalyko , o dvieju zmoniu santuokos liudininkais ...... viskas vyko kieme , ten buvo paruostas stalas su sampanu , vaisiais.... mes su pirsliu padovanojom jauniesiems azuoliuka. Visi ejom to azuolo sodint .Jaunasis sodino o jaunoji ant sakeliu kabino popierinius paukscius (mano iskarpytus) - laimes paukscius, dar pora foto ir visi sveciai i baznycia
Labai idomu su tuo azuoliuku Ir liks visam gyvenimui
QUOTE(astarna @ 2010 03 29, 17:26)
pas mane nebuvo jokiu islydetuvu ir asareliu. buvo vasara jaunojo tevai gyvena Visi ejom to azuolo sodint .
Labai šauni mintis Mums labai tiktų, man regis reiks pasiskolint šitą mintį. Kadangi mes jaunuosiu išlydėsim iš jų naujųjų namų, tai labai būtų į temą tas medelio sodinimas kieme, kuris dabar dar potuštis
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 29, 14:44)
o gamtoje kai žaidėt žaidimukus irgi nieko nedovanojot?? aš va neapsisprendžiu.. galvoju gal kažką simboliškai galima..
as tai zadu iteikt zaidima laimejusiai porai priziuka (pries zaidima pasakysiu koks prizas bus). pvz 3 kambariu butas-raktas, 100 lt - pinigas su pirslio atvaizdu ir pan. aisku jei spesim ka suzaist
susipazinimui irgi naudosiu pasizadejimu korteles, manau smagu turetu buti..pas mus apie 30 zmoniu bus, gal labai neprailgs...
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 29, 19:02)
As su tom pasizadejimo kortelemis taip sugalvojau: kadangi svecius linksmins muzikantai, as daugiau koncentruosiuosi i islydetuves ir pramogas diena gamtoje. Kai uzkandziausime ir gersime samapana, liepsiu jaunimui, kuris vazines visa diena su jaunaisiais, traukti po pasizadejimo kortele, ja istraukus uzrasyti savo varda ir , jei gali, dar ka nors nuo saves palinketi kitoje puseje. Tada visas tas korteles sudesime i buteli su specialia etikete, uzdarysime ir perduosime jauniesiems, kad jie ji atkimstu per pirmasias savo vedybu metines. Tada gales paskaityti visus palinkejimus ir patikrint, ar sveciai savo pasizadejimus ivykde
Papildyta:
[quote=Daluze 2,2010 03 29, 21:02]
o tau Giedre galiu patarti, kad tegul pasizadejima skaito ne kievienas svecias atskirai , o pora/ seima po bendra pasizadejima, - jei per puse trumpiau bus, tai gal nenusibos. Nors irgi daugoka... Gal galima trumpinti, kad pasizadejima trauktu kelios seimos, pavyzdziui, jei yra 2 pusseseres su seimomis, lai traukia viena bendra pasizadejima.
Papildyta:
[quote=Akvilia,2010 03 29, 20:41]
as tai zadu iteikt zaidima laimejusiai porai priziuka (pries zaidima pasakysiu koks prizas bus). pvz 3 kambariu butas-raktas, 100 lt - pinigas su pirslio atvaizdu ir pan. aisku jei spesim ka suzaist
Pritariu tokiems prizams
del islaidu
gal kas daro stebuklus bet litas po lito ir ziurek jau ...000, nors viska dariau savo rankom
Del zaidimu
labai priklauso nuo sveciu , jei zmones zinos kur atejo ir ko , tai gal ir zaidimai nepakenks , bet jei kampus ramstys , tai tokiu niekaip neisjudysi.
Del laiko
jei publika baliauna - laikas praleks greitai
Papildyta:
del prisistatymo
pas mus sveciai prisistate seimom.PVZ as jaunosios dede , tevelio brolis atvykau is Kauno su manim kartu atvaziaivo sunus jomas, dukte Maryte..... Mes Jauniesiems norim pazadeti , kad ispuosim ju nauja buta savo kurybos darbais.
Patiketik tikrai verta daryti prisistatyma. Linksnuoliai taip pavaro kad patikekit. PVZ. KAMBARIOKE PRISISTATE KAIP SUGYVENTINE
gal kas daro stebuklus bet litas po lito ir ziurek jau ...000, nors viska dariau savo rankom
Del zaidimu
labai priklauso nuo sveciu , jei zmones zinos kur atejo ir ko , tai gal ir zaidimai nepakenks , bet jei kampus ramstys , tai tokiu niekaip neisjudysi.
Del laiko
jei publika baliauna - laikas praleks greitai
Papildyta:
del prisistatymo
pas mus sveciai prisistate seimom.PVZ as jaunosios dede , tevelio brolis atvykau is Kauno su manim kartu atvaziaivo sunus jomas, dukte Maryte..... Mes Jauniesiems norim pazadeti , kad ispuosim ju nauja buta savo kurybos darbais.
Patiketik tikrai verta daryti prisistatyma. Linksnuoliai taip pavaro kad patikekit. PVZ. KAMBARIOKE PRISISTATE KAIP SUGYVENTINE
Vestuvese dar buvo toks prisitatymas, kaip kiekvienas svecias pasako savo varda ir kas sieja juos su jaunaisais. T.y. pavyzdziui vardas ir pasako jaunosios daugas, jaunojo pusbrolis ir t.t Gan paprastas bet neilgas ir plius galima tuos pasizadejimus pasakyti
sveikos merginos jungiuosi i jusu buri jau taip nenorom ne del jusu, o del to, kad teks pirsliauti sakau jauniesiems as noriu pabaliavoti, o ne sukti galva ir del visko rupintis bukit geros man kvailai pirslienei paaiskinkit eiles tvarka kas po ko eina...grizus i puota Pvz: seimos banko iteikimas, seimos zidinio,na rinkimas komendantu aisku...puokstes metimas, tevu palinkejimai nu ir visa kita, nes jaunoji tokia siuolaikiska bet jau nori... bukit geros nes jau pasimeciau...nuo zaidimu nuo sceneriju ir tt einam pirsliauti liepos 24 diena
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 29, 21:02)
As su tom pasizadejimo kortelemis taip sugalvojau: kadangi svecius linksmins muzikantai, as daugiau koncentruosiuosi i islydetuves ir pramogas diena gamtoje. Kai uzkandziausime ir gersime samapana, liepsiu jaunimui, kuris vazines visa diena su jaunaisiais, traukti po pasizadejimo kortele, ja istraukus uzrasyti savo varda ir , jei gali, dar ka nors nuo saves palinketi kitoje puseje. Tada visas tas korteles sudesime i buteli su specialia etikete, uzdarysime ir perduosime jauniesiems, kad jie ji atkimstu per pirmasias savo vedybu metines. Tada gales paskaityti visus palinkejimus ir patikrint, ar sveciai savo pasizadejimus ivykde
Labukas visoms svociutėms. Gerą įdėja pamėtėjai, teks nugvelbt iš tavęs Žadėjau daryt pasižadėjimus prie stalo, bet kad žmonių 60 tai labai prailgtų
QUOTE(Laurika5 @ 2010 03 29, 12:33)
Sveikos svočiutės, na va kimbu ir aš į darbus, mano piršlienė atidave visa savo medžiagą kurią rinko mano vestuvėms, ir ka aš galiu pasakyti, nagi viskas iš šio jūsų forumėlio, štai kur tikros menininkės slepiasi . Na man dabar lengviau, nes ji viską atsišvietus jau lapuose atidavė, tai dabar karpinėsios, po truputi ir klijuosiu po straipsniuką.
[B]LORETITA2 gal gali ir man atsiusti tu yvairenybių laura.svelginaite@gmail.com
KAATUTEI labai ačiū už laikraštuka
[B]LORETITA2 gal gali ir man atsiusti tu yvairenybių laura.svelginaite@gmail.com
KAATUTEI labai ačiū už laikraštuka
labai prasom