Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(loretita2 @ 2010 03 25, 21:03)
APDOVANOJIMAI
Dabar norėtume apdovanoti labiausiai nusipelniusius :
Pirmiausia MAMYTĖMS. Jaunojo mamai dovanojam (kubilą medaus). Ne tam, kad pati iškabintų, o tam, kad jaunųjų gyvenimą nuolatos saldintų. Tepkite jų liežuvius, kad blogi žodžiai nuo liežuvio kristų, o geri  - vienas kito širdin.
Jaunosios mamai – dovanojam (termometrą), kuriuo Jūs nuolatos turėsite tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti.
Tam reikalui Jaunojo TĖVELIUI dovanojame gesintuvą (vandeniu purškiamas šautuvas). Naudoti jį reikia pagal situaciją, žiūrint, kurio užpakalis degs – sūnaus ar marčios.
Jaunosios TĖČIUI – dovanojame neišsenkamą turtą, kai tik jaunieji pasiskus, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus ( įteikiamas diržas ).
JAUNAJAI dovanojam ( kočelą ), kad turėtu su kuo vyrą pasitikti ir (šaukšta ), kad turėtų kuo sriūbą pamaišyti ir vyrą pamaitinti
JAUNIKIUI : R... jinai griauš tave  kasdienialią mielą, todėl dovanojame tau (pjūklą ).
Priza norėtume įteikti ir geriausiams šokėjams už miklias kojas (2vnt šokdinės).
Apdovanosime ir pačius balsingiausius, šauniausius dainorėlius (magnetukai ).
Dovanėlę gaus ir didžiausi miegaliai (pagalvės 2vnt.).
Taip pat neliks nuskriaustas ir linksmiausias svečias ( magnetukas ).
Seksualiausiai merginai norime irgi dovanėlę įteikti (stringai ).
Taip pat daugiausia stopkiu kilnuotojui (alaus butelis ).
Geriausiams artistams ( kaukės 2vnt. )
Karščiausiai porai S.. (veduoklė ) M.. ( muzgaudė )
Negalime pamiršti mūsų makaronų kabintojo ( spageti )
Seksopotologas savo darbą irgi gerai atliko, tad nusipelnė prizo ( prezervatyvai ).
Medicinos seselei dėkojame už mūsų sveikatos priežiūrą (rinkinys- greitosios mašinos).
Taip pat dėkojame stalo komendantams, kurie savo pareigų nepamiršo visą vakarą ( musgaudžiai 4vnt. ).
Gaisrininkui už aistrų gesinimą (šautuvas su saldainiais ).

Taip pat mūsų šauniajai apsaugai ir policininkui (4vnt. darbinės pirštines).
O jau be spaudos atstovo ir pletkų rinkėjo neapseina joks renginys (2vnt.dideli pieštukai arba sąsiūvinys ).
Taros supirkėjui dovanojam jaunystės eleksyrą (vkš.buteliukas su gėrimų).
Reikėtų nepamiršt ir garbingų svečių iš vilniaus, tai seimo narės, kurios gal kartais skirs kokia finansine paramą mūsų jauniesiems ( stalo inventorius arba vazelės ).
Mūsų tarpe yra ir patys mažiausi dalyviai, kurie apdovanojami už ištvermė ir linksmumą ( saldaininis laikrodis ir lelytė ).
Už gerą muziką, trankius šokius dėkojam ir apdovanojam muzikantus ( žaislinis muzikos rinkinys ).

Už vaišias labai puikias, už dešras ir silkės.
Už putuotą alų gerą, tariam ačiū šeimininkėms,
Ir sveikatos joms daug linkim. ( šaukštų rinkinys ar kitka ).

Lobynai...aciu aciu! 4u.gif
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 27, 17:30)
6 Santuokų rūmai – krepšėliai su centais ir sirdutemis, šampanas, sveikinimai

8 Bažnyčia – krepšeliai su centais ir širdutėmis

10 Prie stalo – svečiu supažindinimas(įteikt širdutes), poroms(kvapas, švilpukas)

Bek ziureti prisiunciau ivairenybes:)

Gal galetum pakomentuoti ka darai su centais ir sirdutem?Kazka praleidau...

Ir kaip supazindinai svecius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pykstu: 29 kovo 2010 - 14:25
QUOTE(pykstu @ 2010 03 29, 15:19)

Tai cia metem kai jaunieji isejo is cmb ir prie baznycios. O supazindinima dare muzikantai, as tik iteikiau moterims pakabucius sirdutes, o vyrams minkstas sirdutes magnetukas.
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2010 03 29, 15:19)

aš įsiterpsiu jeigu galima ax.gif planuoju svečių supažindinimą taip: visi pasisakys kas esa jauniesiems ir iš kur atvykę. Taip pat išsitrauks kortelę su pasižadėjimu rolleyes.gif
ai, o kas liečia centus ir širdeles, amnau kad čia barsto ant jaunųjų.. girdėjau kad kažkur barsto pinigėliais, kad turtingi būtų
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 29, 14:32)
Sveikos.
Aš pasinaudojau Jūsų mintimi ir pasidariau tokį tarpinį scenarijų, kurį parodysiu ir jauniesiems, kad jie įsivaizduotų kaip kas bus.. patikslintų jei kas ne taip  4u.gif

O as nenoriu,kad jaunieji suprastu ka darysiu, kazkaip planuoju scenarijaus nerodyti jiems.
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 29, 15:26)
Tai cia metem kai jaunieji isejo is cmb ir prie baznycios. O supazindinima dare muzikantai, as tik iteikiau moterims pakabucius sirdutes, o vyrams minkstas sirdutes magnetukas.

Metet ant jaunuju ar kur i vandeni?

Ka tos sirdutes simbolizavo?

QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 29, 15:26)
aš įsiterpsiu jeigu galima  ax.gif  planuoju svečių supažindinimą taip: visi pasisakys kas esa jauniesiems ir iš kur atvykę. Taip pat išsitrauks kortelę su pasižadėjimu  rolleyes.gif
ai, o kas liečia centus ir širdeles, amnau kad čia barsto ant jaunųjų.. girdėjau kad kažkur barsto pinigėliais, kad turtingi būtų

Is kur trauks kortele?
Gal gali pasidalint tom kortelem? Edita.juskeviciene@inbox.lt
Atsakyti
as nedariau jokiu apdovanojumu ir tikrai to nereikejo Bent jau mano publika soko dainavo , o mano kalbos buvo trumpos ir konkrecios. As antra diena visiems sveciams padekojau uz dalyvavima uz tai kad buvo.... ir iteikiau padekos rastus
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2010 03 29, 15:29)
O as nenoriu,kad jaunieji suprastu ka darysiu, kazkaip planuoju scenarijaus nerodyti jiems.

Papildyta:

Metet ant jaunuju ar kur i vandeni?

Ka tos sirdutes simbolizavo?
Is kur trauks kortele?
Gal gali pasidalint tom kortelem? Edita.juskeviciene@inbox.lt

dėl scenarijau tai jis toks labai paprastas, nėra išvardinti nei žaidimai, nei staigmenos, tiesiog pati eiga.. ir jaunieji patikslins kas jų nuomone geriau būtų.. kažkaip aš noriu kad jie žinotų eigą ir išreikštų savo nuomuonę apie tai ax.gif

o korteles trauks arba iš kokios dėžutės, arba maišelio.. korteles išsiunčiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(astarna @ 2010 03 29, 15:42)
as nedariau jokiu apdovanojumu ir tikrai to nereikejo Bent jau mano publika soko dainavo , o mano kalbos buvo trumpos ir konkrecios. As antra diena visiems sveciams padekojau uz  dalyvavima uz tai kad buvo.... ir iteikiau padekos rastus

o gamtoje kai žaidėt žaidimukus irgi nieko nedovanojot?? aš va neapsisprendžiu.. galvoju gal kažką simboliškai galima.. g.gif
Atsakyti
paskutine mano vestuve buvo siolaikiska.Is 60 svesiu 25 vyresni negu 40metu. Gamtoj pagrinde buvo fotoseseja. Pasirinkom labai grazius rumus su nuostabiui parku ir ten prabuvom visa laika. laikas labai greitai praejo bendru zaidimu nedarem tik buvau paruosus keleta uzduociu jauniesiens. Tame paciame parke ir pavalgem.
Atsakyti
Perskaiciau ka pasakojat apie dangaus zibintus, man jei labai grazu. buvau vestuvese vasara tai irgi juos leidom, nors buvo miskas sale, bet savininkas nieko nesake ir net nieko neuzsimine. Leidom taip pat po 24 val. buvo isgerusiu bet viska ssklandziai buvo ir pakilo labai aukstai, man tai grazu jie ax.gif .

Apie scenariju, jau mazdaug susideliojau, bet vis pasiziuriu, pasiskaitau ir rodos ne taip doh.gif ir vel per nauja lotuliukas.gif As tai jauniesiems nieko nerodysiu ir nieko nesakysiu, tegul viskas buna staigmenos. Kuo maziau zinos tuo smagiau bus ax.gif

Giedre.K. gal galetai ir man korteles atsiusti susipazinimo? luckygood@gmail.com

Apie apdovanojimus tai dar neapsisprendziau ar ju reikia ar ne. Kaip prisimenu kitu vestuves tai nelabai jie suveike, ta prasme gavo apdovanojima, o jis paksui metesi. Tai nenorciau, kad taip butu. va kazkuri minejo apie diplomus antra dien aiteikti, sita mintis man visai patinka good.gif

Dar turiu toki klausima apie apranga: svotams ir pirsliams reikia ar nereikia isisekti tokiu pukuotuku (nezinau kaip tiksliai vadinasi) i atlapus. Man viena tetulyte pareiske jog butina ir turi butinai buti raudoni g.gif
Atsakyti
neturejau as jokiu plunksnu o pirslys atlape turejo kukarda arba kaspinely jokiu juostu nesirisom . Nenorejau kazkuo ipatingu issiskirti nors vistiek issiskyriau - mums jau po 40 biggrin.gif ir mano suknele skyresi pulkas buvo su vienodom o as kitokia
Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 03 16, 18:49)
Merginos visos kurios prašėt laiško gandrui, išsiunčiau. Sėkmės ruošiantis thumbup.gif
Na o aš noriu irgi patarimo: mano jaunieji gyvena kartu, išvažiuosim irgi visi kartu, tokių kaip išlydėtuvių ir palaiminimo nebus, bet kažkaip nesinori vien tik susirinkt sakyt na važiuojam ir išvažiuot doh.gif  Gal kam irgi taip buvo, ką darėt, pasidalinkit idėjomis 4u.gif

Ir a slabai noriu laisko...edita.juskeviciene@inbox.lt

As duosiu uzduociu jaunajam, jaunoji suporuos pulka,puosim automobilius ir vaziuosim...
Papildyta:
QUOTE(Kleckutė @ 2010 03 29, 16:06)
Dar turiu toki klausima apie apranga: svotams ir pirsliams reikia ar nereikia isisekti tokiu pukuotuku (nezinau kaip tiksliai vadinasi) i atlapus. Man viena tetulyte pareiske jog butina ir turi butinai buti raudoni  g.gif

Dabar pirsliui sega gelyte gyva, is tokiu geliu kaip svocios puokste.

Gal zinot kur pigiau yra pirkti dangaus zibintu?
Gal girdejot rast ugnies dulkiu?
Atsakyti
Kleckute, atsiunčiau.

piršliui įseksiu gėlytę kaip mano puokštė ir jaunoji užriš juostą.

Atsakyti
pas mane nebuvo jokiu islydetuvu ir asareliu. buvo vasara jaunojo tevai gyvena sodyboj is jos ir isvaziavom. As pasakiau kokia siandien diena kokie visi grazus ir kokie mes visi laimingi nes neuzilgo tapsim liudininkais nepaprasto dalyko , o dvieju zmoniu santuokos liudininkais ...... viskas vyko kieme , ten buvo paruostas stalas su sampanu , vaisiais.... mes su pirsliu padovanojom jauniesiems azuoliuka. Visi ejom to azuolo sodint .Jaunasis sodino o jaunoji ant sakeliu kabino popierinius paukscius (mano iskarpytus) - laimes paukscius, dar pora foto ir visi sveciai i baznycia
Atsakyti