Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(linoze @ 2010 03 29, 09:50)
aciu kad priimat thumbup.gif mums vestuves nusimato rugpjucio 14.dar toli bet skaitau jusu aukso lobyna, renkuosi info, o kai pradesiu deliotis viska aisku reikes jusu patarimu blush2.gif
mes pirsliausime ne giminaiciu o mano drauges, buvusios grupiokes vestuvese.taip kad pazistamu ten bus minimaliai.o jaunieji nori tradiciniu vestuviu, su visais visais paprociais.kadangi jiems mums negiminaiciai, sunku ir pasigincyti ir ka patarti schmoll.gif taip ir stengiames laviruoti.pinigeliu atributikai jie mums nesiule, mes ir neprasem.stengsimes maksimaliai padaryti su minimaliom islaidom ax.gif kaip manot, svociutes, is savo patirties, gal isvis reikejo nesutikti pirsliauti draugu vestuvese g.gif atrodo jei butu brolis ar sesuo, tai galetum ir patarti ir pasitarti ir pasigincyti del ju nuomones jei nesutiktum.o cia pas mus tiesiog as klausiu ar jie to nori o jie atsako taip arba ne ir delioju i galva kas turi buti smile.gif
laukiu jusu nuomones smile.gif

mes ejo i draugu vestuves, esam labai geri draugai, is giminiu ju praktiskai nieko nepazinojom apart tevu, viska tariausi su janaisiais, dariau taip kaip jie norejo, nemaciau jokio skirtumo ar tai buciau dariusi giminems ar draugams, nes tie zmones mum labai brangus, jei jie butu buve ir giminaiciai daryciau taip kaip jie nori, nes tai yra jaunuju svente ir ju noru visda reikia paisyti, kad ir kaip kvailai ar neidomiai ar netradiciskai tai atrodytu mirksiukas.gif
Del pinigeliu tai jaunieji prisidejo nemazai, daug ka eijom pirkt karu su jaunaja rinkau tai kas jai patiktu, daug ka pirkosi jie patys, pinigu smulkmenom nedave, bet as net ir buciau neemusi jei butu siule schmoll.gif
Atsakyti
na taip, viska ka pasakei yra tiesa, bet kartais sukirba abejones kirminas blink.gif kaip cia viskas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaatute @ 2010 03 29, 06:10)
schmoll.gif  bet sudominai, lendu ziureti i ju tinklapi smile.gif
prasom jungtis 4u.gif
Papildyta:
jus tikriausiia kalbejote apie si kompakteli  g.gif ?
http://eshop.balionu...-2000096200009/

taip taip apie si smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liwana @ 2010 03 29, 09:45)
taip taip apie si smile.gif

labai idomu kas ten gero ir idomaus yra,pirkciau jeigu kazkas butu naujo, negirdeti zodziai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(liwana @ 2010 03 28, 20:45)
mergaites gal kuri pirkot ar girdejote apie kompakta "vestuviu metas" ten yra ivairios info pradedant zodziais,14 scenariju ir t.t parsiduoda balionu saly

Kiek esu girdejusi atsiliepimu , tai ten viskas surinkta is forumu, ivairiu puslapiu apie vestuves, tik gal eiliskumas yra. Nebent nebrangiai kainuoja tai del idomumo nusipirkt.
Atsakyti
[quote=Daluze 2,2010 03 27, 18:31]
Ligita,

Na, aš dar nedaug susipirkau, turiu 2 mėnesius smile.gif

Aciu uz pasidalinima. man irgi liko 2 men iki vestuviu. Po truputi ziurinejus. g.gif Tik va scenarijaus iki galo negaliu pasirasyti. Vis kazko truksta doh.gif
Tik suknele issinuomavau rolleyes.gif

O sakykit kaip del papkes, vaikstau po kanceliarines ir nerandu nieko tinkamo. Ka perkate jus.

O tas kompaktas visai sudomino, gal kas planuojate pirkt. Labai jau vilioja blush2.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės, na va kimbu ir aš į darbus, mano piršlienė atidave visa savo medžiagą kurią rinko mano vestuvėms, ir ka aš galiu pasakyti, nagi viskas iš šio jūsų forumėlio, štai kur tikros menininkės slepiasi thumbup.gif . Na man dabar lengviau, nes ji viską atsišvietus jau lapuose atidavė, tai dabar karpinėsios, po truputi ir klijuosiu po straipsniuką.
[B]LORETITA2 gal gali ir man atsiusti tu yvairenybių laura.svelginaite@gmail.com
KAATUTEI labai ačiū už laikraštuka
Atsakyti
Sveikos,

As siandien kurpiu scenariju...Noriu jo negraudaus, o linksmo, tiksliau nenoriu graudenimu, kalbu su asarom mamai, teciui ir pan...
Atsakyti
Sveikos svociutes,
as jau buvusi svocia - tai jei reikia pagalbos mielai padesiu ses mano vestuve vasara nuskambejo ir paslapciu jau senai neliko.

Svociom pirmokelem galiu pasakyt svotu islaidas reikia skaiciuot nuo 1500 Lt

O del kompakto - nesigundylit. Geriausias kompaktas SVOCIU NAMUOSE, cia toks lobynas , kad kito tokio nerasit.... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Aš pasinaudojau Jūsų mintimi ir pasidariau tokį tarpinį scenarijų, kurį parodysiu ir jauniesiems, kad jie įsivaizduotų kaip kas bus.. patikslintų jei kas ne taip 4u.gif
atsirinkau jau ir man įdomius žaidimus, kurių net 15 .. manau per daug ir tik mažesniąją dalį panaudosiu.. bet kaip sakoma atsarga gėdos nedaro mirksiukas.gif ir prie to pačio norėjau paklausti, ar buvusių svočiučių ar būsimų, kaip jūs darot su prizais?? ar kiekvienam žaidimui bus/yra apdovanojimai?? ir kokie jie būna jei žaidžia grupelėmis?? aš sugalvoju tik gėrimus.. bet kažkaip neįdomu gal.. g.gif laukiu minčių 4u.gif ax.gif
Papildyta:
ai, dar norėjau dėl to CD pasisakyti.. ax.gif manyčiau tikrai neverta jo įsigyti.. nu nebent nėra laiko, ar noro čia "kuistis", neesu jo mačiusi, bet neabejoju, kad medžiaga bus iš panašių forumų surinkta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurika5 @ 2010 03 29, 13:33)
Sveikos svočiutės,
[B]LORETITA2 gal gali ir man atsiusti tu yvairenybių laura.svelginaite@gmail.com
KAATUTEI labai ačiū už laikraštuka

Jau nusiunciau.
Papildyta:
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 29, 14:32)
Sveikos.
  prie to pačio norėjau paklausti, ar buvusių svočiučių ar būsimų, kaip jūs darot su prizais?? ar kiekvienam žaidimui bus/yra apdovanojimai?? ir kokie jie būna jei žaidžia grupelėmis?? aš sugalvoju tik gėrimus.. bet kažkaip neįdomu gal..  g.gif  laukiu minčių 

As dariau kiekvienam, bet po nebrangia dovanele. O zaidimu ir turejau daugiau, nes ka gali zinoti kiek to laiko bus, geriau daugiau negu truks:)
Atsakyti

su kompaktais kaip ir su laikrastukais arba su scenarijais kuriais prekiauja - nieko naujo viskas jau gerai zinoma ir girdeta nebent siska perdaryt pagal savo publika
Atsakyti