Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

[quote=loretita2,2010 03 27, 17:30]
Siulau pasidaryti trumpa scenariju, tada lengviau kazka planuoti, as turejau toki:
8 Bažnyčia – krepšeliai su centais ir širdutėmis
13 Gyvenimo ženklai jauniesiems
21 Siūntinys jaunąjąm
29 Gyvenimo knyga
37 Piršlio atleidimas nuo pareigų

/quote]
Lorettita,

Labai patiko toks tavo planelis. as pirka karta kai buvau svociose ir panasu turejau.
tik va iskilo klausimu del keletos punktu kurie liko neistrinti.
8 - Kas tcia buvo daroma su krepseliais su centais ir sirdelemis?
13 - kokie cia gyvenimo zenklai jauniesiems?
21 - apie koki siuntinu cia kalbama jaunajam?
29- kokia cia gyvenimo knyga?
37 - cia pirslio atleidimas is pareigu vietoj korimo ar kaip?
Aciu uz paaiskinimus.

Gali atsakyti ir i az.
Atsakyti
QUOTE(fikuse @ 2010 03 28, 11:42)
Sveikos mielosios, jungiuosi ir as prie jusu

Sveikute, malonu ,kad vis ateina nauju svociuciu 4u.gif
1 mano jaunoji nenorejo vainikelio, tai ir nebuvo jo.
2 pirslio korimo taip pat nebuvo(nenorejo jaunieji senu paprociu), jaunoji nusege pirsliui juosta ir paragavo pirslio kraujo, poto siunte sveciams.
3 viska gali panaudot cmb, gal bus kas sveikinti ateis(draugai, pazystami), saldainius gali ir sveciams dovanuoti kaip prisiminima
4 pas pasirupino jaunuju tevai su jaunaisiais
5 cia kaip susitaria manau. pas mus poros turejo saldainiu ir buteliukus, bet as su pirsliu ispirkom visur viska, Mus aprupino jaunosios tevai
6 seniau pyragas buvo duodamas kai pakardavo pirsli, kaip ispirka. O dabar jei nera jis kariamas, as padariau kaip atrakcija sveciams, vaisinau savo pyragu(tai buvo didelis skruzdekynas ir sirsiu medus)
Papildyta:
QUOTE(fikuse @ 2010 03 28, 13:53)
Dar klausimas:
puokste svocia pati perka, ar jaunoji bendrai visam pulkui uzsakineja?  g.gif

mums viska nupirko jaunieji, pasitarus su manim ko as noreciau, o poroms pagal sukneles ir esam geles
Atsakyti
Kiek mazdaug reiketu duoti pinigeliu pirsliams, tam visam pasiruosimui? Ar uztenka 500 ar daugiau (pati perkuosi zidini ir jaunuju taures )?
Atsakyti
QUOTE(linute&D @ 2010 03 28, 17:22)
Kiek mazdaug reiketu duoti pinigeliu pirsliams, tam visam pasiruosimui? Ar uztenka 500 ar daugiau (pati perkuosi zidini ir jaunuju taures )?

Paklausk pirsliu. Juk viskas priklauso nuo visu ideju, noru ir paciu sugebejimu. Cia tokiu nagingu mergaiciu yra, kad su minimaliom islaidom padaro taip, kad tom kur isleidzia tukstancius, dar labai toli 4u.gif
Asmeniskai as, is vis nepritariu pinigu davimui pirsliam, juk vietoj dovanos galima daug ka padaryt, o tuo labiau, kad jai pati kazka perki. Nu cia tik mano subjektyvi nuomone. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 03 28, 16:28)
Paklausk pirsliu. Juk viskas priklauso nuo visu ideju, noru ir paciu sugebejimu. Cia tokiu nagingu mergaiciu yra, kad su minimaliom islaidom padaro taip, kad tom kur isleidzia tukstancius, dar labai toli 4u.gif 
Asmeniskai as, is vis nepritariu pinigu davimui pirsliam, juk vietoj dovanos galima daug ka padaryt, o tuo labiau, kad jai pati kazka perki. Nu cia tik mano subjektyvi nuomone. blush2.gif

Loretita aciu tau labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liwana @ 2010 03 28, 17:31)
Loretita aciu tau labai mirksiukas.gif

Tai prasom, ka turiu tuom ir pasidalinu, bet aisku neviskas yra mano kurybos, surinkta is ivairiu saltyniu
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 28, 17:51)
Tai prasom, ka turiu tuom ir pasidalinu, bet aisku neviskas yra mano kurybos, surinkta is ivairiu saltyniu

mergaites gal kuri pirkot ar girdejote apie kompakta "vestuviu metas" ten yra ivairios info pradedant zodziais,14 scenariju ir t.t parsiduoda balionu saly
Atsakyti
Aciu uz silta priemima ir atsakymus aciuks.gif , fainai jauciuosi, tai ir toliau klausiu ir dalinsiuosi idejomis (jeigu kazka naujo kazkur rasiu) mirksiukas.gif
Loretita2, gal ir man galetum ivairenybes atsiusti 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. siandien buvau vestuviu parodoje-mugeje. nieko labai mandro nemaciau. labai patiko balionu salies siulomi medaliai, korteles ir pan. galima pasiziureti ju e-parduotuveje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokinuke: 28 kovo 2010 - 20:41
sveikos svociutes, ar priimsit i jusu buri? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liwana @ 2010 03 28, 19:45)
mergaites gal kuri pirkot ar girdejote apie kompakta "vestuviu metas" ten yra ivairios info pradedant zodziais,14 scenariju ir t.t parsiduoda balionu saly

schmoll.gif bet sudominai, lendu ziureti i ju tinklapi smile.gif

QUOTE(linoze @ 2010 03 28, 22:42)
sveikos svociutes, ar priimsit i jusu buri? 4u.gif

prasom jungtis 4u.gif
Papildyta:
jus tikriausiia kalbejote apie si kompakteli g.gif ?
http://eshop.balionu...-2000096200009/
Atsakyti
aciu kad priimat thumbup.gif mums vestuves nusimato rugpjucio 14.dar toli bet skaitau jusu aukso lobyna, renkuosi info, o kai pradesiu deliotis viska aisku reikes jusu patarimu blush2.gif
mes pirsliausime ne giminaiciu o mano drauges, buvusios grupiokes vestuvese.taip kad pazistamu ten bus minimaliai.o jaunieji nori tradiciniu vestuviu, su visais visais paprociais.kadangi jiems mums negiminaiciai, sunku ir pasigincyti ir ka patarti schmoll.gif taip ir stengiames laviruoti.pinigeliu atributikai jie mums nesiule, mes ir neprasem.stengsimes maksimaliai padaryti su minimaliom islaidom ax.gif kaip manot, svociutes, is savo patirties, gal isvis reikejo nesutikti pirsliauti draugu vestuvese g.gif atrodo jei butu brolis ar sesuo, tai galetum ir patarti ir pasitarti ir pasigincyti del ju nuomones jei nesutiktum.o cia pas mus tiesiog as klausiu ar jie to nori o jie atsako taip arba ne ir delioju i galva kas turi buti smile.gif
laukiu jusu nuomones smile.gif
Atsakyti