Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(Ligita.r @ 2010 03 26, 21:45)
Tiesa, dar apie tuos ziedlapius. Juos duoti reikia pamergems, taip suprantu? O sakykit, kaip elgtis su mergaite (konkreciai mano dukryte), kuri nes ziedus ant pagalveles. Kaip ten viskas vyksta?

o kokio amziaus dukryte? Mano mazutei ir tas vaidmuo skirtas, bet as labai jau abejoju, ar ji pakankamai didele tom pareigom hihihi.gif Gi dar ne dvieju nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(memori @ 2010 03 27, 01:41)
o kokio amziaus dukryte? Mano mazutei ir tas vaidmuo skirtas, bet as labai jau abejoju, ar ji pakankamai didele tom pareigom hihihi.gif Gi dar ne dvieju nera smile.gif

Maniske jau didele 6 metu, manau susitvarkys su tom pareigom, tik nelabai zinau kaip elgtis, ka ji ten turi daryti.
Atsakyti
labas rytas, gal kas nors rytinejate su kavute? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 03 27, 08:44)
labas rytas, gal kas nors rytinejate su kavute?  mirksiukas.gif

Labas rytas smile.gif
As nea, ne su kavute o galvos skausmu ir beprasidedancia panika, jog nieko nepasidarysiu... doh.gif Bet, jauciu, ta busena cia visos perejo ar dar pereis hihihi.gif

Ligita.r, as buvau drauges vestuvese tai ten tokio pat amziaus mergyte ziedukus nese. Jos pareigos atsakingos, bet nesudetingos buvo smile.gif nnese ziedelius ant altoriaus ir nuejo ant suolo atsisesti. Manau tik tiek jom ir tereikia...
Atsakyti
Aciu labai us atsakyma 4u.gif
O sakyki, cia tik baznycioje? Taip?O kaip ji turi eiti, priekyje, ar as galo?
Atsakyti
QUOTE(Laurika5 @ 2010 03 26, 21:02)
KAAATUTE, prasau atsiusk man laikrastuko maketa laura.svelginaite@gmail.com  ax.gif

išsiunčiau, tikiuosi, kad gal bus naudingas Jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurika5 @ 2010 03 25, 23:32)
Papildyta:
na tokiu tekstuku tai radau bet vat kad juos pasigrazint, na pasidaryt kaip tikrus diplomus tai negaliu, nes kompas visai tuscias, o ir naudotis kazkokiom programom nelabai moku  blush2.gif , gal mergaites kokiu remeliu maketuku turit pasidalint?

As pirkau diplomus, yra dabar kanceliarinese, tai rasiau pati su kompu ir spauzdinau pirmiausia ant popieriaus, paziurejau ar atitinka formatas ir tada tik idedavau diploma(arba popierius su remeliu) ir spauzdindavau.O poto remindavau i remelius
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 03 27, 13:02)
Aciu labai us atsakyma  4u.gif

Pas mus buvo tik baznycioi, atsakingas asmuo visus sustate kaip reikia, papasakojo kas po ko eina, ir vaikamas pasake kada inesti ziedukus. O cmb tai niekas nenese, jau buvo ant lekstutes
Papildyta:
QUOTE(migliux7 @ 2010 03 26, 11:01)
Sveikutės 4u.gif , man iškilo toks klausimas, kaip reikia daryti su netikru santuokos liudijimu, kada jį pasiūsti per sevečius pažiūrėt, ką sakyti, nesusigaudau g.gif

Jis duodamas gryzus ir susedus prie stalo po visu ceremoniju. Pirslys(svocia) papasakoja kad buvo cmb ir jeigu jaunuoji pasieme vyro pavarde, tai netikram liudijime yra parasyta jos tikroji pavarde ir pasakyti kad jaunikis pasirinko jaunosios pavarde. Na nezinau ar gerai paaiskinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 03 26, 09:17)
o ar galit kas nors man paaiskinti, kaip ten vyksta su tuo gandro laisku? smile.gif esu is tokio krasto, kur sio dalyko nedaro, nors skamba man labai idomiai, pati noreciau padaryti 4u.gif

As dariau busimo vaikelio laiska. Idedu foto kaip atrode
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Laurika5 @ 2010 03 25, 23:32)
Papildyta:
na tokiu tekstuku tai radau bet vat kad juos pasigrazint, na pasidaryt kaip tikrus diplomus tai negaliu, nes kompas visai tuscias, o ir naudotis kazkokiom programom nelabai moku blush2.gif , gal mergaites kokiu remeliu maketuku turit pasidalint?
Auksciau nuotraukoi paziurek kaip atrodo diplominis popierius, buna ivairiausiu spalvu ir formu remeliai, o poto iremini(remukai pirkti uz eura)
Papildyta:
Idedu dolerio maketa, viduje galite ideti pirslio foto ir naudoti stalo ispirkimui, ar sveciams kaip prisiminima
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 03 27, 12:02)
Aciu labai us atsakyma  4u.gif

Per drauges vestuves mergaite ziedukus nese tik baznycioje ir ji ejo pirma. Jaunieji jai is paskos smile.gif

QUOTE(loretita2 @ 2010 03 27, 14:13)
Idedu dolerio maketa, viduje galite ideti pirslio foto ir naudoti stalo ispirkimui, ar sveciams kaip prisiminima
user posted image

thumbup.gif super atrodo
Atsakyti
Sveikos svociutes, as cia biski isiverziau pas jus... esu busima nuotaka, turiu jums toki klausima, jei vestuves dvieju dienu ir pirslys su pirsliene bus rimti pirsliai, o ne tik liudininkai, ar man reikia pirkti pirsliui juosta? ar uztenka tik tu isegamu gelyciu?
Atsakyti
QUOTE(linute&D @ 2010 03 27, 16:23)
Sveikos svociutes, as cia biski isiverziau pas jus... esu busima nuotaka, turiu jums toki klausima, jei vestuves dvieju dienu ir pirslys su pirsliene bus rimti pirsliai, o ne tik liudininkai, ar man reikia pirkti pirsliui juosta? ar uztenka tik tu isegamu gelyciu?

Manau, kad cia paciu susitarimu. Musu jaunoji irgi klause, bet mano vyras ,,grieztai,, atsisake si karta lotuliukas.gif . Praeita karta, niekas nieko neklause ir uzriso. 4u.gif
Atsakyti