Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(migliux7 @ 2010 03 26, 11:01)
Sveikutės 4u.gif , man iškilo toks klausimas, kaip reikia daryti su netikru santuokos liudijimu, kada jį pasiūsti per sevečius pažiūrėt, ką sakyti, nesusigaudau g.gif

I UŽSĖDIMAS

PR.
Mieli sveteliai, sveiki gyvi pagyvenę, jauni ir vidutiniai, veseliot atėję. Visus jus domina, kur mes buvome, ką veikėme. O gi mes ilgai keliavome ir nusikamavome. Jūs mūsų kantriai laukėt, akių nuo kelio neatitraukėt, taigi dabar paklausykit.

SV.
Šiandien, t.y. 20XX metų X mėnesio X d., lydimi giminių ir artimųjų aukso žiedus sumainė Nuotaka ir Jaunikis. Tą iškilmingą minutę, žengdami gyvenime lemtingą žingsnį, jaunavedžiai Dievo akivaizdoje pasižadėjo mylėti, gerbti vienas kitą, gyventi santarvėje, būti vienas kitam ištikimais. Nuo šiol jūs – viena šeima, vienas kelias, viena liepsna.

PR.
Štai svarbiausias šios dienos dokumentas – santuokos liudijimas. Pasiunčiu svečiams susipažinti.

Pasiunčiamas netikras santuokos liudijimas.
Atsakyti
Na štai mielosios svočiutės, ir man teks vasaros pabaigoje su vyru šioje rolėje pabūti....
Jaučiu bus linksma thumbup.gif
Nes jaunieji tikrai mėgsta žaidimus ir pokštus biggrin.gif
O pasiruošimo tikrai daug, bet manau neverta persistengt, svarbu, kad būtų linksma, orginalu....
Todėl čia teks apsilankyti karts nuo karto mirksiukas.gif
Nes įdėju čia apstu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 03 26, 09:17)
o ar galit kas nors man paaiskinti, kaip ten vyksta su tuo gandro laisku? smile.gif esu is tokio krasto, kur sio dalyko nedaro, nors skamba man labai idomiai, pati noreciau padaryti 4u.gif

Dėl gandro laiško aš taip pat pati nesu mačiusi,bet sugalvojau taip daryti. Važinėdami po gamtą,mes užvažiuosim į geležinkelio stotį (bus viena iš lankomų vietų pas mus), tai ten išsitrauksim laišką, piršlys garsiai perskaitys, nes tas laiškas jaunųjų vardu, bet nuo piršlių, užklijuosim ir įmesim į pašto dėžutę.
O atsakymą darysim antrą dieną. Po sūrio įbešimo aš pasakysiu,kad eidami pas jaunuosius daryt lovos tikrinimo akto sutikom paštininką,kuris davė mums tą laišką jauniesiems atiduoti. Tada atiduosim jauniesiems, padarysiu voką su visais ženkliukais ir t.t. kaip tikrą. O kai jau laišką paskaitys papasakosim svečiams,kad vakar tas siuntėm gandrui laišką ir va gavom atsakymą. O tada prasiųsiu atvirukus, kad svečiai vardus parašytų vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 26, 11:42)
Labas rytas  4u.gif
Laurika, sveika sugrįžus, linkiu kad kuo greičiau ir lengviau dukrytei dantukai išdygtų  4u.gif ačiū D. mums ganėtinai ramiai dygsta, tai mama gali čia sėdėti  ax.gif geri įsakymai ir įsipareigojimai, buvau negirdėjus  thumbup.gif
rokinuke, labai fainai sugalvojai su tuo balionu, o jei oras bus geras.. tai išvis super .. ir nuotraukos ir įspūdžiai.. jei ne paslaptis kiek kainavo??  g.gif
aš šiaip irgi nemačius, bet kiek skaičiua, tai parašo piršliai tą laiškelį, gamtoje, ant tilto ar dar kur, jaunieji jį perskaito.. tada skaičiau ir įdėjus į butelį paleidžia upe, ir su balionais paleidžia Dievui į ausį ir šiaip kažkaip išmeta..  ax.gif ai, arba dar kažkas darė, kad pasilieka piršliai tipo perduos ten gandram ar pan.
irgi tik skaičiau, nemačiau, tai galiu papasakoti  ax.gif kaip aš supratau, tai susėdus prie stalo, kai piršlai pristato dienos įvykius, ką nuveikė ir pan. tada persiunčiamas netikras tas liudijimas .. ir žiūri kas pamatys kad neteisingas jis.. nu kažkas tokio  ax.gif gal kas nors papasakos išsamiau

nepaslaptis 4u.gif zmogui 400lt. taigi jaunieji skris uz 800lt. dviese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokinuke: 26 kovo 2010 - 13:07
QUOTE(Ligita.r @ 2010 03 25, 10:41)
Sveikos svociutes,
Norejau jusu paklausti, kiek pinigeliu reikia viskam susiruosti, kalbu tik apie pirkinius reikalingus pirsliams? Man jau net galva skauda, nuo to galvojimo ir minciu. Cia gal klausimas jau atsokusioms vestuves.
Ir sakykit kaip darot su ziedlapiais, juos perkat dirbtinus, ar tikrus? Ir kam duodat barstyt juos? Poroms?

Sveikute,
na, ankstesnėse temose skaičiau, kad piršliai išleidžia ir po 2500 Lt + apranga, šukuosenos ir pan. Manau, tikrai ne visi gali tai sau leisti, nors ir labai artimo žmogaus vestuvės. Aš, pavyzdžiui, tikrai ne viską darysiu, bet ne tik dėl finansų, o šiaip, nes ne viskas man priimtina, ne viskas, mano nuomone, būtina. Aš jau prieš 3 mėn. iki vestuvių pradėjau žiūrinėtis įvairių smulkmenų. Pvz., dėžutę akmenėliams pirkau Ermitaže, akmenėlius - Jysk`e labai pigiai. Senamadiškos taupyklės man nepatiko, radau Europoje permatomo stiklo kiaulę (ant jos dar galima būtų išgraviruoti ką nors), ji nepigi - 59 Lt ir gaila, kad ją teks daužyti norint pinigėlius išimti. Tačiau toje pačioje vietoje aptikau originalią taupyklę - nudažytą ir akriliniais dažais išpieštą 1 litro stiklainį su uždarytu dangteliu, dangtelyje - skylutė pinigėliams mesti. Tokia kainuoja 24 litus, bet aš, manau, pati pasidarysiu smile.gif Žiedlapiais ir pintinėlėmis pasirūpins jaunoji su pamergėmis. Tikrai nemanau, kad svočia viena viską turi daryti ir finansuoti. Aš planuoju, kad įv. smulkmenoms ir prizams apie 200 Lt išleisiu + apie 100 Lt tortas + 100 Lt laikraštukas + alkoholis, saldainiai.
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 26, 15:18)
Aš planuoju, kad įv. smulkmenoms ir prizams apie 200 Lt išleisiu + apie 100 Lt tortas + 100 Lt laikraštukas + alkoholis, saldainiai.

drinks_cheers.gif pritariu,mano planas toks pat
Atsakyti
svociutes padekit, kazkur buvau skaicius apie keturias zvakes cia man seimos zidiniui reikia, nu per ziopluma neberandu kur isikeliau, gal kas turi ta straipsniuka atsiuskit labai prasau i AZ
Papildyta:
oi as taip uzsivertus visokia informacija, kad jau nebematau kas po nosim, radau ta pasaka apie zvakes doh.gif , taigi cia 5 puslapiuke yra blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuka svočiutės, aš irgi jungiuosi į visų planuojančiųjų gretas 4u.gif Mes su vyru liudininakis eisim balandžio mėn, tad laiko labai mažai turiu pasiruošti. doh.gif Šiandien visą dienelę praleidau forume rinkdama mintis wub.gif

Aš gal neužmačiau arba visko dar nespėjau perskaityti, bet norėčiau paprašyti, gal kuri svočiutė turi kuklų scenarijų ir galėtų juo pasidalinti wub.gif jei kam prireiks galiu atsiųsti vestuvinio laikraštėlio maketuką.
Atsakyti
KAAATUTE, prasau atsiusk man laikrastuko maketa laura.svelginaite@gmail.com ax.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kam negaila buteliu atikeciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rassske @ 2010 03 25, 18:04)
Nu mum tai nieko nesake, tik neleido baznycioj zvakiu statyti, kad neuzsidegtu. Nu siaip tai pas kuniga reiketu paklausti, bet manau, kad tikrai leis

Tai reikes pasiklausti. Kad paskui kokiu bedu nebutu g.gif

QUOTE(loretita2 @ 2010 03 25, 20:03)
Nusiunciau i az, gal kazka pritaikysi, ben kazkoki vaizda turesi

Aciu jums labai 4u.gif . Tikrai padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 03 26, 16:18)
. Aš planuoju, kad įv. smulkmenoms ir prizams apie 200 Lt išleisiu + apie 100 Lt tortas + 100 Lt laikraštukas + alkoholis, saldainiai.

Vat ir as taip manyciau. Ir as tokiom visokiom smulkmenom, nes daug kuo rupinuosi pati, paprasiau 500 Lt. Bet likau nesuprasta, sako mazinam suma.

Tiesa, dar apie tuos ziedlapius. Juos duoti reikia pamergems, taip suprantu? O sakykit, kaip elgtis su mergaite (konkreciai mano dukryte), kuri nes ziedus ant pagalveles. Kaip ten viskas vyksta?

Ir dar norejau paprasyti, gal gali mazdaug nupasakot, ka is viso pirkai, ir kam skirsi/

Labai aciu
Atsakyti