Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(Kleckutė @ 2010 03 25, 17:34)
Laba dienuke  4u.gif

As irgi jungiuosi i jusu saunu bureli. Perskaiciau labai daug jusu temukiu, radau daug naudingos informacijos, kai ka jau issisaugojau. Jus cia tiek visokio groziu prirase  bigsmile.gif , kad net galvodama kaip padaryti graze svente atrodo net galva susprogti gali  lotuliukas.gif  nuo informacijos srauto.

Taciau turiu ir as jums klausima: gal kuri galit parasyti scenariju kas kaip trumpai. Man reiketu kazko va tokio PVZ: kaip grystama is gamtos i pokyliu sale. Buna uzsestas satlas, ji issiperki ir jau suseda visi sveciai. Tai va kaip paskui viskas prasideda, kas po ko. Sakykim grystama is gamtos 20 - 21 val. Tai kaip sutalpinti viska iki 24 val.

Nusiunciau i az, gal kazka pritaikysi, ben kazkoki vaizda turesi
Papildyta:
Pirmaji varianta buvau idejusi, tai dabar antraji dedu, gal ka ir panaudosit, ar seip minciu kils

VALDŽIOS RINKIMAS
1 STALO KOMENDANTAS-ŠERIFAS(3buteliukai)-taurelė
2 STALO KOMENDANTAS - PADĖJĖJAS (2buteliukai)-taurelė
3 STALO KOMENDANTAI –2žm.(1buteliukas)- 2taurelės
4 GAISRININKAS(klizma-pompa)
5 POLICININKAS(švilpukas)
6 SPAUDOS ATSTOVAS(blonknotas, rašiklis)
7 PLETKŲ RINKĖJAS(blonknotas,rašiklis)
8 TAROS SUPIRKĖJAS(maišelis)
9 APSAUGA-3žm.(statybininku pirštinės)
10 MEDICINOS SESUO-(bintas,vaistai,kalendoriukai iš vaistinės)
11 BALETMEISTERIS(nertos šlepetės)
12 MAKARONŲ KABINTOJAS(segtukai)
13 BURĖJA(kortos)
14 SEKSOPOTOLOGAS(maži balionai)
15 SEIMO NARIAI(2močiūtės)( muilas)
16 MUZIKANTAI-2žm.
17 VYRĖJOS-2žm.
18 FILMUOTOJAI-2žm.

APDOVANOJIMAI
Dabar norėtume apdovanoti labiausiai nusipelniusius :
Pirmiausia MAMYTĖMS. Jaunojo mamai dovanojam (kubilą medaus). Ne tam, kad pati iškabintų, o tam, kad jaunųjų gyvenimą nuolatos saldintų. Tepkite jų liežuvius, kad blogi žodžiai nuo liežuvio kristų, o geri - vienas kito širdin.
Jaunosios mamai – dovanojam (termometrą), kuriuo Jūs nuolatos turėsite tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti.
Tam reikalui Jaunojo TĖVELIUI dovanojame gesintuvą (vandeniu purškiamas šautuvas). Naudoti jį reikia pagal situaciją, žiūrint, kurio užpakalis degs – sūnaus ar marčios.
Jaunosios TĖČIUI – dovanojame neišsenkamą turtą, kai tik jaunieji pasiskus, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus ( įteikiamas diržas ).
JAUNAJAI dovanojam ( kočelą ), kad turėtu su kuo vyrą pasitikti ir (šaukšta ), kad turėtų kuo sriūbą pamaišyti ir vyrą pamaitinti
JAUNIKIUI : R... jinai griauš tave kasdienialią mielą, todėl dovanojame tau (pjūklą ).
Priza norėtume įteikti ir geriausiams šokėjams už miklias kojas (2vnt šokdinės).
Apdovanosime ir pačius balsingiausius, šauniausius dainorėlius (magnetukai ).
Dovanėlę gaus ir didžiausi miegaliai (pagalvės 2vnt.).
Taip pat neliks nuskriaustas ir linksmiausias svečias ( magnetukas ).
Seksualiausiai merginai norime irgi dovanėlę įteikti (stringai ).
Taip pat daugiausia stopkiu kilnuotojui (alaus butelis ).
Geriausiams artistams ( kaukės 2vnt. )
Karščiausiai porai S.. (veduoklė ) M.. ( muzgaudė )
Negalime pamiršti mūsų makaronų kabintojo ( spageti )
Seksopotologas savo darbą irgi gerai atliko, tad nusipelnė prizo ( prezervatyvai ).
Medicinos seselei dėkojame už mūsų sveikatos priežiūrą (rinkinys- greitosios mašinos).
Taip pat dėkojame stalo komendantams, kurie savo pareigų nepamiršo visą vakarą ( musgaudžiai 4vnt. ).
Gaisrininkui už aistrų gesinimą (šautuvas su saldainiais ).

Taip pat mūsų šauniajai apsaugai ir policininkui (4vnt. darbinės pirštines).
O jau be spaudos atstovo ir pletkų rinkėjo neapseina joks renginys (2vnt.dideli pieštukai arba sąsiūvinys ).
Taros supirkėjui dovanojam jaunystės eleksyrą (vkš.buteliukas su gėrimų).
Reikėtų nepamiršt ir garbingų svečių iš vilniaus, tai seimo narės, kurios gal kartais skirs kokia finansine paramą mūsų jauniesiems ( stalo inventorius arba vazelės ).
Mūsų tarpe yra ir patys mažiausi dalyviai, kurie apdovanojami už ištvermė ir linksmumą ( saldaininis laikrodis ir lelytė ).
Už gerą muziką, trankius šokius dėkojam ir apdovanojam muzikantus ( žaislinis muzikos rinkinys ).

Už vaišias labai puikias, už dešras ir silkės.
Už putuotą alų gerą, tariam ačiū šeimininkėms,
Ir sveikatos joms daug linkim. ( šaukštų rinkinys ar kitka ).
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 25, 20:03)
Nusiunciau i az, gal kazka pritaikysi, ben kazkoki vaizda turesi
Papildyta:
Pirmaji varianta buvau idejusi, tai dabar antraji dedu, gal ka ir panaudosit, ar seip minciu kils

VALDŽIOS RINKIMAS
2 STALO KOMENDANTAS - PADĖJĖJAS (2buteliukai)-taurelė
3 STALO KOMENDANTAI –2žm.(1buteliukas)- 2taurelės
4 GAISRININKAS(klizma-pompa)
5 POLICININKAS(švilpukas)
6 SPAUDOS ATSTOVAS(blonknotas, rašiklis)
7 PLETKŲ RINKĖJAS(blonknotas,rašiklis)
8 TAROS SUPIRKĖJAS(maišelis)
9 APSAUGA-3žm.(statybininku pirštinės)
10 MEDICINOS SESUO-(bintas,vaistai,kalendoriukai iš vaistinės)
11 BALETMEISTERIS(nertos šlepetės)
12 MAKARONŲ KABINTOJAS(segtukai)
13 BURĖJA(kortos)
14 SEKSOPOTOLOGAS(maži balionai)
15 SEIMO NARIAI(2močiūtės)( muilas)
16 MUZIKANTAI-2žm.
17 VYRĖJOS-2žm.
18 FILMUOTOJAI-2žm.

APDOVANOJIMAI
Dabar norėtume apdovanoti labiausiai nusipelniusius :
Pirmiausia MAMYTĖMS. Jaunojo mamai dovanojam (kubilą medaus). Ne tam, kad pati iškabintų, o tam, kad jaunųjų gyvenimą nuolatos saldintų. Tepkite jų liežuvius, kad blogi žodžiai nuo liežuvio kristų, o geri  - vienas kito širdin.
Jaunosios mamai – dovanojam (termometrą), kuriuo Jūs nuolatos turėsite tikrinti jaunųjų gyvenimo temperatūrą. Jeigu atsitiktų taip, kad temperatūra pakiltų iki gaisro liepsnos, reikia gesinti.
Tam reikalui Jaunojo TĖVELIUI dovanojame gesintuvą (vandeniu purškiamas šautuvas). Naudoti jį reikia pagal situaciją, žiūrint, kurio užpakalis degs – sūnaus ar marčios.
Jaunosios TĖČIUI – dovanojame neišsenkamą turtą, kai tik jaunieji pasiskus, kad trūksta turto, kad per mažai jiems duodate, tai padėkite pagal jų pageidavimus ( įteikiamas diržas ).
JAUNAJAI dovanojam ( kočelą ), kad turėtu su kuo vyrą pasitikti ir (šaukšta ), kad turėtų kuo sriūbą pamaišyti ir vyrą pamaitinti
JAUNIKIUI : R... jinai griauš tave  kasdienialią mielą, todėl dovanojame tau (pjūklą ).
Priza norėtume įteikti ir geriausiams šokėjams už miklias kojas (2vnt šokdinės).
Apdovanosime ir pačius balsingiausius, šauniausius dainorėlius (magnetukai ).
Dovanėlę gaus ir didžiausi miegaliai (pagalvės 2vnt.).
Taip pat neliks nuskriaustas ir linksmiausias svečias ( magnetukas ).
Seksualiausiai merginai norime irgi dovanėlę įteikti (stringai ).
Taip pat daugiausia stopkiu kilnuotojui (alaus butelis ).
Geriausiams artistams ( kaukės 2vnt. )
Karščiausiai porai S.. (veduoklė ) M.. ( muzgaudė )
Negalime pamiršti mūsų makaronų kabintojo ( spageti )
Seksopotologas savo darbą irgi gerai atliko, tad nusipelnė prizo ( prezervatyvai ).
Medicinos seselei dėkojame už mūsų sveikatos priežiūrą (rinkinys- greitosios mašinos).
Taip pat dėkojame stalo komendantams, kurie savo pareigų nepamiršo visą vakarą ( musgaudžiai 4vnt. ).
Gaisrininkui už aistrų gesinimą (šautuvas su saldainiais ).

Taip pat mūsų šauniajai apsaugai ir policininkui (4vnt. darbinės pirštines).
O jau be spaudos atstovo ir pletkų rinkėjo neapseina joks renginys (2vnt.dideli pieštukai arba sąsiūvinys ).
Taros supirkėjui dovanojam jaunystės eleksyrą (vkš.buteliukas su gėrimų).
Reikėtų nepamiršt ir garbingų svečių iš vilniaus, tai seimo narės, kurios gal kartais skirs kokia finansine paramą mūsų jauniesiems ( stalo inventorius arba vazelės ).
Mūsų tarpe yra ir patys mažiausi dalyviai, kurie apdovanojami už ištvermė ir linksmumą ( saldaininis laikrodis ir lelytė ).
Už gerą muziką, trankius šokius dėkojam ir apdovanojam muzikantus ( žaislinis muzikos rinkinys ).

Už vaišias labai puikias, už dešras ir silkės.
Už putuotą alų gerą, tariam ačiū šeimininkėms,
Ir sveikatos joms daug linkim. ( šaukštų rinkinys ar kitka ).

pasirodysiu visiskai kvailai,bet kas tas az?niekaip nesusigaudau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liwana @ 2010 03 25, 21:31)
pasirodysiu visiskai kvailai,bet kas tas  az?niekaip nesusigaudau 4u.gif

AŽ yra asmeninė žinutė 4u.gif ją gali asmeniškai parašyti tau reikalingam asmeniui.. taip padaryti gali paspaudus kairėje pusėje esančią nuorodėlę AZ, šalia INFO ar kažkas panašaus 4u.gif
LORETITA, kaip visada super info pateiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 25, 21:01)
AŽ yra asmeninė žinutė  4u.gif ją gali asmeniškai parašyti tau reikalingam asmeniui.. taip padaryti gali paspaudus kairėje pusėje esančią nuorodėlę AZ, šalia INFO ar kažkas panašaus  4u.gif
LORETITA, kaip visada super info pateiki  4u.gif

Aciu uz paaiskinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 25, 22:01)
AŽ yra asmeninė žinutė  4u.gif ją gali asmeniškai parašyti tau reikalingam asmeniui.. taip padaryti gali paspaudus kairėje pusėje esančią nuorodėlę AZ, šalia INFO ar kažkas panašaus  4u.gif
LORETITA, kaip visada super info pateiki  4u.gif

Na va jau ir atsake kas yra az. Tai kad negaila, svarbu kad butu naudinga, bet jau nepykit del klaidu blush-anim-cl.gif, esu baigusi rusu mokykla
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 25, 22:05)
Na va jau ir atsake kas yra az. Tai kad negaila, svarbu kad butu naudinga, bet jau nepykit del klaidu blush-anim-cl.gif, esu baigusi rusu mokykla

svarbu eina suprasti mirksiukas.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
labas svociutes, nepykit buvau dingus dukryte sokdina dantukai dygsta blink.gif , vargstam biski, cia kelios mintys jums gal ka panaudosit, beje as irgi tu saldainuku maketu paprasyciau jei galima aisku... 4u.gif blush2.gif laura.svelginaite@gmail.com
Jaunojo kokybės liudijimas:

Vestuvinė komisija, kurią sudarė SVOČIA ir PIRŠLYS, liudija, kad jaunasis VARDAS baigė pasirengimo šeimyniniam gyvenimui aukštuosius mokslus ir įgijo teisę būti VYRU ir TĖVU. Jo tinkamumą šioms pareigoms liudija šios žinios ir dorybės:
PRIVALOMOJI PROGRAMA:
Kūdikio maudymas – žino, kad išmaudžius gręžti nereikia, džiauti galima balkone.
Kūdikio vystymas – suvynioti gali, bet išvystyti tik žirklių pagalba.
Vaiko maitinimas – žindyvės gabumų neturi.
Vystyklų plovimas – sutinka nešti į skalbyklą.
Valgių gaminimas – moka pašildyti šaltibarščius, iškepti šaltieną.
Buto tvarkymas – kai nori – gali, kai gali – nenori.
IŠSIMOKSLINIMAS:
Laikrodį pažįsta, televizoriaus nesibaido, prie krašto gulėti nebijo, gerai valdo peilį ir šakutę, batus susivarstyti moka.
SVEIKATOS BŪKLĖ:
Spalvas skiria, skrandis puikiausiai virškina vakarykščius kotletus, kiaulyte ir kitomis - meilės ligomis neserga, nuospaudų neturi, pirštų nečiulpia.
IŠVADOS:
Specialybės žinias reikia tobulinti visą gyvenimą,
Pamesti arba pakeisti santuokos liudijimą ir žmoną draudžiama.

Papildyta:
Svočia: JAUNOSIOS ĮSIPAREIGOJIMAI JAUNAJAM
Aš, VARDAS , būdama sveiko proto, Jūsų akivaizdoje, iškilmingai prisiekiu:
1.Jei vyras neparneš algos, šaltieną virsiu iš jo galvos.
2.Su vyru elgsiuosi kaip su šunimi: gerai maitinsiu, prieš plauką neglostysiu, retkarčiais paleisiu nuo grandinės palakstyti.
3.Tikrai gerbsiu vyro draugus, bet ir kočėlas rankoj bus.
4. Griekų nedarysiu, bet jei vyras meilėje bus šaltas, tai nelaikysiu už grieką tai, kad vaikai bus panašūs į kaimynus.
5. 8 - ias valandas miegosiu, 8 - ias valandas svajosiu, 8 - ias vyrui ant nervų grosiu.
6. Penkvaikio planą įvykdyti neskubėsiu, kad nebūtų broko.
7.Saugosiu vyrą nuo kortų, arielkos ir svetimų bobų žabangų.
8. Neleisiu vyro į komandiruotes ilgiau kaip trims dienoms, kad neįvyktų paleistuvavimas tiek iš jo, tiek iš mano pusės.

Piršlys: JAUNOJO ĮSIPAREIGOJIMAI JAUNAJAI
Aš VARDAS, būdamas sveiko proto,
Jūsų akivaizdoje iškilmingai pasižadu:
1. Būsiu geru tėveliu. Skalbsiu ne tik vystyklus, bet ir žmonos kailį.
2. Pakelsiu darbo našumą, ir penkiavaikio planą įvykdysiu per keturis metus.
3. Naminės varymo aparatą perdirbsiu atgal į dulkių siurblį.
4. Dvi savaites po algos apsieisiu ir be žmonos.
5. Už netyčia padarytus griekus su kaimynėm - neatsakau.
6. Migdysiu žmoną visą naktį, o kai šešiom atsikels, kas 15 - iolika minučių sakysiu meilius žodžius.
7. Jei žmona mane muštų, tai bėgsiu į kaimyno rūsį. Ten nuo vyro jo žmona slepiasi.
8. Dėl strainumo neužmiršiu ir burnelę išlenkti.
9. Namo grįšiu pavargęs. Tegul žmona, viską dirbdama, figūrą taiso.
10. Negailėsiu lito pragerto su žmona.

Papildyta:
10 ŽMONOS ĮSAKYMŲ VYRUI
Aš esu mylima žmona tavo, kuri ištraukiau tave iš senbernystės liūno, sudaužiau sukietėjusias kojines, ir išskalbiau apatines kelnes. Tau įsakau:

Nemylėk kitų moterų tiktai mane vieną;
Neplūsk savo pačios be reikalo;
Šeštadienį švęsk ne tik su draugais bare , bet ir su manimi kino ar koncertų salėje;
Gerbk uošvienę savo, nors tai tau ir labai sunku būtų;
Nežudyk nei savęs nei manęs besaikiu alkoholio vartojimu;
Nepaleistuvauk komandiruotėse, nes gali įvykti paleistuvystė ir iš mano pusės;
Nevok centų iš rankinuko, jei reikia – gražiuoju paprašyk;
Nekalbėk tiesos apie mūsų prieš vestuvinius laikus;
Negeisk nei svočios savo, nei pamergės, nesikėsink į jų vainikėlį;
Negeisk nei vieno lito, kurį aš pasiliksiu kosmetikai
Mylėk savo žmoną visa širdimi, visomis proto jėgomis, o savo uošvę kaip pats save.

Piršlys :
10 VYRO ĮSAKYMŲ ŽMONAI:
Aš esu mylimas vyras tavo, kuris išvedžiau tave iš uošvijos senmergystės namų ir tau įsakau:
Neturėk kitų vyrų, tiktai mane vieną;
Netark vyro vardo bloguoju be reikalo;
Šventadienį švęsk su savo vyru karčemoje;
Nemušk girto vyro su kočėlu;
Gerbk bent jau tuos vyro draugus, kurių dar nosys nepamėlo;
Nepaleistuvauk išvykus vyrui į komandiruotę;
Nevok vyro užslėptų centų, nepanaudok jų kefyrui, jeigu jie skirti alui;
Nekalbėk netiesos apie mylimą savo vyrą;
Negeisk piršlio ir nė vieno pabrolio;
Negeisk nė vieno lito, kurį vyras pasiliko (pachmielkai) atsipagiriojimui;
Mylėk savo vyrą visa širdimi, visomis proto jėgomis, o jo draugus – kaip pati save

Papildyta:
na tokiu tekstuku tai radau bet vat kad juos pasigrazint, na pasidaryt kaip tikrus diplomus tai negaliu, nes kompas visai tuscias, o ir naudotis kazkokiom programom nelabai moku blush2.gif , gal mergaites kokiu remeliu maketuku turit pasidalint?
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 24, 19:38)
thumbup.gif
aha, tylu čia..  ax.gif aš vis įlendu bet nieko besišnekučiuojančio neužtinku  ax.gif  manau dar mėnesiukas ir prasidės sujudimas čia rimtesnis  rolleyes.gif
dėl dovanos, tai manau puiki mintis, jei jaunieji mėgsta tokias atrakcijas  thumbup.gif  o kada planuoji tą dovaną įteikti?? šiaip kada paskraidys, ar kažkada vestuvės dieną??

labas rytas 4u.gif planuojame per vestuves, skrydis trunka valanda, manau spetume susisukti, o dar ir kokiu nuotrauku butu thumbup.gif prie baliono, ir virsuje, skristu virs traku wub.gif na o jei oras prastas, skristu kitu, jiems patiems patogiu laiku smile.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(loretita2 @ 2010 03 25, 21:03)

VALDŽIOS RINKIMAS

biggrin.gif labai reikalingų radau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurika5 @ 2010 03 26, 00:32)

PRIVALOMOJI PROGRAMA:
Kūdikio maudymas – žino, kad išmaudžius gręžti nereikia, džiauti galima balkone.
Kūdikio vystymas – suvynioti gali, bet išvystyti tik žirklių pagalba.
Vaiko maitinimas – žindyvės gabumų neturi.

Labai smagūs,net negirdėti niekur,bent jau man. mirksiukas.gif
Atsakyti
o ar galit kas nors man paaiskinti, kaip ten vyksta su tuo gandro laisku? smile.gif esu is tokio krasto, kur sio dalyko nedaro, nors skamba man labai idomiai, pati noreciau padaryti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , man iškilo toks klausimas, kaip reikia daryti su netikru santuokos liudijimu, kada jį pasiūsti per sevečius pažiūrėt, ką sakyti, nesusigaudau g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Laurika, sveika sugrįžus, linkiu kad kuo greičiau ir lengviau dukrytei dantukai išdygtų 4u.gif ačiū D. mums ganėtinai ramiai dygsta, tai mama gali čia sėdėti ax.gif geri įsakymai ir įsipareigojimai, buvau negirdėjus thumbup.gif
rokinuke, labai fainai sugalvojai su tuo balionu, o jei oras bus geras.. tai išvis super .. ir nuotraukos ir įspūdžiai.. jei ne paslaptis kiek kainavo?? g.gif

QUOTE(rokinuke @ 2010 03 26, 09:17)
o ar galit kas nors man paaiskinti, kaip ten vyksta su tuo gandro laisku? smile.gif esu is tokio krasto, kur sio dalyko nedaro, nors skamba man labai idomiai, pati noreciau padaryti 4u.gif

aš šiaip irgi nemačius, bet kiek skaičiua, tai parašo piršliai tą laiškelį, gamtoje, ant tilto ar dar kur, jaunieji jį perskaito.. tada skaičiau ir įdėjus į butelį paleidžia upe, ir su balionais paleidžia Dievui į ausį ir šiaip kažkaip išmeta.. ax.gif ai, arba dar kažkas darė, kad pasilieka piršliai tipo perduos ten gandram ar pan.

QUOTE(migliux7 @ 2010 03 26, 11:01)
Sveikutės 4u.gif , man iškilo toks klausimas, kaip reikia daryti su netikru santuokos liudijimu, kada jį pasiūsti per sevečius pažiūrėt, ką sakyti, nesusigaudau g.gif

irgi tik skaičiau, nemačiau, tai galiu papasakoti ax.gif kaip aš supratau, tai susėdus prie stalo, kai piršlai pristato dienos įvykius, ką nuveikė ir pan. tada persiunčiamas netikras tas liudijimas .. ir žiūri kas pamatys kad neteisingas jis.. nu kažkas tokio ax.gif gal kas nors papasakos išsamiau
Atsakyti