Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(rassske @ 2010 03 25, 14:48)
As turiu kazkur saldainiu maketus, tik reikia paieskoti, ir ten manau ant vieno lapo gal 6 saldainiai. Manau gautusi kaip tikri saldainiai. Paieskosiu ir jei ka atsiusi i az.

oi, buciau labai dekinga!!! nes maniskiai popereliai tikrai negraziai gavos... verysad.gif
Atsakyti
sveikutes, na tas zaidimu puslapiukas tai fainas, tikrai radau negirdetu ir issisaugojau thumbup.gif

o kokius apdovanijimus kitai dienai darot?ta prasme didziausia miegaliai ir t.t. faina butu, kad kas pasidalintumet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilia @ 2010 03 25, 16:04)
sveikutes, na tas zaidimu puslapiukas  tai fainas, tikrai radau negirdetu ir issisaugojau  thumbup.gif

o kokius apdovanijimus kitai dienai darot?ta prasme didziausia miegaliai ir t.t. faina butu, kad kas pasidalintumet smile.gif

pas mus vestuves mazos ir be antros dienos. Tad net stalo komendantu ir pan. nerinksim. neturiu kuom pasidalint mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Aš planuoju tokius apdovanojimus:
Geriausiam šokėjui už miklias kojas (batų vaksas)
Apdovanosime ir patį balsingiausią, šauniausią dainininką (varlė)
Dovanėlę gaus ir didžiausias miegalius (žadintuvas)
Taip pat neliks nuskriaustas ir linksmiausias svečias (magnetukas-šypsenėlė)
Seksualiausiai merginai norime irgi dovanėlę įteikti (lūpų dažai)
Didžiausiam pijokui dovanojame taros, kad visada su savimi turėtų (pleškutė)
Taip pat dėkojame stalo komendantams, kurie savo pareigų nepamiršo visą vakarą (stikliukai)
Meilės ministras savo darbą irgi gerai atliko, tad nusipelnė prizo
Medicinos seselei dėkojame už mūsų sveikatos priežiūrą (grielka)
Ačiū sakom ir policininkui, kad tvarką palaikė (šokdynė)
Meiliausia pora (pripučiamos lūpos).

O klausykit,kur jūs naudosit saldainius su pagamintais popierėliais ?
Atsakyti
Laba dienuke 4u.gif

As irgi jungiuosi i jusu saunu bureli. Perskaiciau labai daug jusu temukiu, radau daug naudingos informacijos, kai ka jau issisaugojau. Jus cia tiek visokio groziu prirase bigsmile.gif , kad net galvodama kaip padaryti graze svente atrodo net galva susprogti gali lotuliukas.gif nuo informacijos srauto.

Taciau turiu ir as jums klausima: gal kuri galit parasyti scenariju kas kaip trumpai. Man reiketu kazko va tokio PVZ: kaip grystama is gamtos i pokyliu sale. Buna uzsestas satlas, ji issiperki ir jau suseda visi sveciai. Tai va kaip paskui viskas prasideda, kas po ko. Sakykim grystama is gamtos 20 - 21 val. Tai kaip sutalpinti viska iki 24 val. g.gif

Rassske jeigu gali tai ir man i az imestai maketuka saldainiu ax.gif . Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrezz @ 2010 03 25, 16:19)

As zadu det i pazadu torta.
Atsakyti
QUOTE(Ligita.r @ 2010 03 25, 10:41)
Sveikos svociutes,
Norejau jusu paklausti, kiek pinigeliu reikia viskam susiruosti, kalbu tik apie pirkinius reikalingus pirsliams? Man jau net galva skauda, nuo to galvojimo ir minciu. Cia gal klausimas jau atsokusioms vestuves.
Ir sakykit kaip darot su ziedlapiais, juos perkat dirbtinus, ar tikrus? Ir kam duodat barstyt juos? Poroms?

Dėl pinigėlių tai nelabai ką galiu pasakyti, bet manau priklauso nuo to kiek visko reikės, kur pirksi, kiek pati gaminsi ir pan. Nes pvz. pas mus 70 žmonių ir dvi dienos, tai jau automatiškai daugiau išsileis..
Žiedlapius tai aš tarsiuos gėlių salone kad paruoštų krepšelį.. vistiek jie ten apskabo kažkiek, kažkiek patys nukrenta.. jei reikės kokį litą ir sumokėsim.. o barstys tai mergytė kuri juos neš ir svečiai kurie bus ceremonijos metu.

QUOTE(Ligita.r @ 2010 03 25, 11:15)
Gal dar galite kas aprasyti veiksma gamtoje? Na, suprantu zaidimai, o kas dar? Tiltas...
Buciau dekinga, jeigu kas papasakotumete  4u.gif

o gamtoje kaip minėjai: žaidimai. kažkoks užkandimas-užgėrimas smile.gif nešimas per tiltą, gandrui laiško skaitymas, akmenukų su jausmais išmetimas-pasilikimas.. nu ir aišku fotosesija smile.gif nu ir manau gana, kad tik suspėti viską ..

QUOTE(indrezz @ 2010 03 25, 17:19)
Sveikutės,
Aš planuoju tokius apdovanojimus:

thumbup.gif geri apdovanojimai..
aš tai, žiūrint kiek man kantrybė išneš jų pasigaminti, tai norėčiau dalinti ir svečiams bažnyčioje, ir stalo išpirkimui panaudočiau, gal dar vietoj kokių prizelių sečiams prie stalo.. pagal situaciją, kur reiktų ten ir duočiau, nes jie žavingai atrodo, kaip dovanėlė..
Atsakyti
Kazkas teiravosi del ziedlapiu. Tai manyciau, kad reiketu nueiti pries keleta dienu i geliu turgu ir tiesiog paprasyti kad jum parinktu ziedlapiu, nes vistiek nukrenta nuo geliu. As irgi nezinojau to, nes pati pirkau rozes ir skabiau ziedlapius ax.gif O pasirodo reikia tik paprasyti ir gelininkes tikrai duos rolleyes.gif

Merginos kam reikia saldainiu maketo atsiuskit savo el.pastus, nes nemoku as cia prisegti failo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rassske: 25 kovo 2010 - 17:34
QUOTE(indrezz @ 2010 03 25, 16:19)

Idomus apdovanojimai. Kelis pasiskolinsiu is jusu ax.gif

QUOTE(rassske @ 2010 03 25, 17:31)

Ziedlapiai labai grazu. Per mano vestuves irgi mete juos. wub.gif

Gal ir kvailai nuskambes, bet sakykit, kaip meto ziedlapius prie baznycios, tai nieko tokio, ta prasme - nesako, kad siukslina. Nereik paskui ju surinkti? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2010 03 25, 18:53)
Idomus apdovanojimai. Kelis pasiskolinsiu is jusu  ax.gif
Ziedlapiai labai grazu. Per mano vestuves irgi mete juos.  wub.gif

Gal ir kvailai nuskambes, bet sakykit, kaip meto ziedlapius prie baznycios, tai nieko tokio, ta prasme - nesako, kad siukslina. Nereik paskui ju surinkti?  g.gif

Nu mum tai nieko nesake, tik neleido baznycioj zvakiu statyti, kad neuzsidegtu. Nu siaip tai pas kuniga reiketu paklausti, bet manau, kad tikrai leis
Atsakyti
QUOTE(memori @ 2010 03 25, 13:55)
Labas rytas smile.gif

Laiskas gandrui dazniauiai iterpiamas tarp zaidimu gamtoj. O daugybe zaidimu yra puslapiukas ar du atgal sioj temoj mirksiukas.gif

O man nesiseka su saldainiu popieriukais doh.gif  atspausdinau keleta, bet jau tokie nekokybiski ir negrazus. ir dydis per visa A4 lapa... Svociutes, o jus pacios prntinat poperelius ar i spaustue kur nesat? g.gif

Man dukra namie dare
Atsakyti
QUOTE(rassske @ 2010 03 25, 17:31)
Kazkas teiravosi del ziedlapiu. Tai manyciau, kad reiketu nueiti pries keleta dienu i geliu turgu ir tiesiog paprasyti kad jum parinktu ziedlapiu, nes vistiek nukrenta nuo geliu. As irgi nezinojau to, nes pati pirkau rozes ir skabiau ziedlapius  ax.gif  O pasirodo reikia tik paprasyti ir gelininkes tikrai duos  rolleyes.gif

Merginos kam reikia saldainiu maketo atsiuskit savo el.pastus, nes nemoku as cia prisegti failo  blush2.gif

ir man atsiusk saldainiu maketus.dekui smile.gif rusinai5@gmail.com
Atsakyti