Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIII TEMA

QUOTE(Agniulka @ 2010 03 22, 21:23)
  kaip jūs išrenkat šauniausius, na tuos kuriems medalius teikiat doh.gif A taip jau visą vakarą stebit, kas pirmas nulūžo, kas ilgiausiai šoko ir taip toliau? Kažkaip neįsivaizduoju kaip ten būna ir kaip reik išrinkt, gal muzikantai padeda ar jūs jau savo nuožiūra

Bent as tai pirmaja dienatruputi stebejau, poto pasitariau su jaunaisiais, ir taip apdovanojom. Kai kurias nominacijas(pvz. didziausi miegaliai) tai isrinko visi, nes buvo jauna porele kuri atsikele veliausiai, o dar buvo isrinktos pletku ir spaudos atstoves, tai jos padejo, pasiule, ka pamate ir uzrase i savo knygutes.
Papildyta:
QUOTE(rokinuke @ 2010 03 24, 17:55)
pas mane galvoj labai didelis klaustukas, ka daryt, jei ta diena lis???? i ka keisti pasibuvima ir fotosesija gamtoje? be to, galvojame padovanoti labai neiprasta dovana jauniesiems skrydi oro balionu. kaip jums tokia mintis??

Pas mus per vestuves ziauriai lyjo, bet vistiek buvo fotosesija, pirslys laike skieti sau ir virs jaunuosius, jaunuoji gryzo slapia ir murzina suknute. Bet seip netaip radom kavine kur mus ileido, bet buvom lauke pavesinese, tai viska atlikom ka buvau suplanavusi gamtoje. Dar kavinukei jaunajai panos plove sukneles sleifa. O kai atvykom i baznycia, isejus visas kiliminis takas kur stovejo jaunuoji buvo slapias. Vieno ko nepadarem del lietaus ta i nenesem per tilta.
Atsakyti
Sveikos busimos svociutes,

As irgi jungiuosi prie jusu visu, kadangi teks ir man pirma karteli pabuvoti svocia liepos menesi. Oi kaip bijau verysad.gif Nors nezinau ko. Siuo metu viska kaupiu, renkuosi, bet jau reikes sest kada ir viska susidelioti, nes kaip reiks is tiek daugybes minciu viska issirinkti tai neisivaizduoju doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mano pametinukai siaucia, visai apleidau svocios reikalus...kita vertus, dabar laikrasti darau ir etiketes...

QUOTE(auramba @ 2009 08 10, 15:27)
Sveikos svociutes  4u.gif Si savaitgali ir as jau pirsliavau, pirmas blynas tikrai neprisvilo  thumbup.gif visi labai gyre ir kraipe galvas, tokia jauna ir taip gerai viska pravede  blush2.gif  biggrin.gif Noreciau duoti patarima busimoms svociutems - butinai butinai turekite bent kokius 3 zaidimus sveciams sudominti dar iki 12 valandos. ir po pirmos dienos ceremoniju nakti taip pat kelis uzsiemimus sokiu aiksteleje. Nes labiausiai sveciams tas ir patinka, kad gali i kazka pasiziureti, pasijuokti. Kalbu klausytis niekas nenori ir tai yra visai neidomu, kuo maziau kalbu tuo geriau smile.gif jei kam bus idomu, galesiu papasakoti, kaip viska pravedziau  4u.gif

Idomu, gal gali az ar e-mailu atsiusti? Edita.juskeviciene@inbox.lt
QUOTE(leliuga @ 2010 03 19, 10:37)
Laba diena.

Prisistatau,svočia būsiu Rugpjūčio 14 ax.gif
Man teko anais metais čia pasibendraut,kažkas mane gal prisimins,tik vestuvės tą kart kaip buvo numatyta neįvyko,bet tie patys tuokiasi dabar.
''Alytaus duona'' kepa kažkokias progines duonas,vieną esu mačius didelis kepalas pilnas apvalių mažų duonučių. Ar skanu nežinau,bet kad gražu tai taip. biggrin.gif

Ar daug info jau turi?Gal nori pasidalint? bigsmile.gif
Beje, duona Alytaus tikrai ir skani, ir graziai atrodo.
QUOTE(leliuga @ 2010 03 24, 10:57)
Sveikos,aš pagal save pav. ko norėčiau... Gal kokio porcelianinio mažo puodelio kavai,su palinkėjimu,kad sekmadieniais man kavą į lovą neš ax.gif ar mažą foto iš draugystės laikų,su kokiu suoliuku ar vieta kur būdavom,tik kad dažnai vyrai to nepamena biggrin.gif

wub.gif ...pritariu...
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2010 03 24, 20:57)

Ar daug info jau turi?Gal nori pasidalint?  bigsmile.gif
Beje, duona Alytaus tikrai ir skani, ir graziai atrodo.

wub.gif ...pritariu...

Padrika medžiaga kol kas. Scenarijų iš interneto,viena mamytė tuo met atsiuntė. Kai jau žinosiu savo jaunųjų pageidavimus, tvarkysiu. Turiu žaidimų,bet visus šiandien viena mamytė jau įkėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 03 24, 16:55)
kazkaip labai tylu sitoje temukeje g.gif  ar yra intensyviai besiruosianciu svociauti? pas mane galvoj labai didelis klaustukas, ka daryt, jei ta diena lis???? i ka keisti pasibuvima ir fotosesija gamtoje? be to, galvojame padovanoti labai neiprasta dovana jauniesiems skrydi oro balionu. kaip jums tokia mintis??

Va va, del oro as ir pergyvenu... Neisivaizduoju ka reikes daryt tokiu atveju... Balandzio menesi net lauko kaviniu nebus dar, kad galetum epasislept. Ten kur busim gamtoj, jokiu pavesiniu nera unsure.gif Ui...
O del dovanos manau laaaaabai liuxiskai thumbup.gif Jauciu tikrai zinot jaunuosius ir ju reakcija i toki apramoga mirksiukas.gif Nes butu gaila, jeigu jie neivertintu, nesidziaugtu o galu gale dar ir atsisakytu.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Radau tokį, Jaunavedziai.com gal ko gero rast mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes,
Norejau jusu paklausti, kiek pinigeliu reikia viskam susiruosti, kalbu tik apie pirkinius reikalingus pirsliams? Man jau net galva skauda, nuo to galvojimo ir minciu. Cia gal klausimas jau atsokusioms vestuves.
Ir sakykit kaip darot su ziedlapiais, juos perkat dirbtinus, ar tikrus? Ir kam duodat barstyt juos? Poroms?
Atsakyti
Dainą radau,kai kurių žodžių blink.gif

APDAINUOJAMI SVOTAI (kad išsipirkų – duotų lauktuvių):

Laba diena, svotula, reiks arielkos duocia,
Mes arielkos neragavį negalim dainuocia.

Jei neskūpavosi ir arielkos duosi,
Visur važinėsi, kap svotas kalbėsi.

O jei skūpavosi, arielkos neduosi,
Niekur nevažiuosi, karvelas ganysi
Ir skedziu vadzysies.

Laba diena, svociula, reiks pyrago duocia,
Mes pyrago neragavį negalim dainuocia.

Jei neskūpavosi ir pyrago duosi,
Visur važinėsi, kap svocia garsėsi.

O jei skūpavosi, pyrago neduosi,
Po pečiu sėdėsi į vištas žiūrėsi,
Su vištom kvaksėsi.

Papildyta:
Atskrend sakalėlis

Atskrend sakalelis
Per zalia girele
Atmuse sparnelius
I sausa eglele (2)

Paziurek, mergele,
I sausa eglele
Kai prades zaliuoti
Tai tu busi mano (2)

Sausoji eglele
Zaliuoti pradejo
Kur gi tas bernelis
Kurs mane mylejo. (2)

Ar uz juriu, mariu,
Ar uz vandeneliu,
Ar kitas mergeles
Myleti pradejo. (2)

Nei uz juriu, mariu,
Nei uz vandeneliu,
Tik kitas mergeles
Myleti pradejo.

Atspauskit ir išdalinkit,jau kai visi prilesa,labai smagu tokias dainuot biggrin.gif

www.dainutekstai.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 25 kovo 2010 - 09:58
Gal dar galite kas aprasyti veiksma gamtoje? Na, suprantu zaidimai, o kas dar? Tiltas...
Buciau dekinga, jeigu kas papasakotumete 4u.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės,jungiuosi prie jūsų.Gal galit smulkiau aprašyti kaip tas laiškas gandrui ir kada jis skaitomas.Gamtoje žaidimų pasiūlykit.Gal ir kokį scenariju galit pasiūlyti. rusinai5@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liwana: 25 kovo 2010 - 12:00
Labas rytas smile.gif

Laiskas gandrui dazniauiai iterpiamas tarp zaidimu gamtoj. O daugybe zaidimu yra puslapiukas ar du atgal sioj temoj mirksiukas.gif

O man nesiseka su saldainiu popieriukais doh.gif atspausdinau keleta, bet jau tokie nekokybiski ir negrazus. ir dydis per visa A4 lapa... Svociutes, o jus pacios prntinat poperelius ar i spaustue kur nesat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(memori @ 2010 03 25, 13:55)
Labas rytas smile.gif

Laiskas gandrui dazniauiai iterpiamas tarp zaidimu gamtoj. O daugybe zaidimu yra puslapiukas ar du atgal sioj temoj mirksiukas.gif

O man nesiseka su saldainiu popieriukais doh.gif  atspausdinau keleta, bet jau tokie nekokybiski ir negrazus. ir dydis per visa A4 lapa... Svociutes, o jus pacios prntinat poperelius ar i spaustue kur nesat? g.gif

As turiu kazkur saldainiu maketus, tik reikia paieskoti, ir ten manau ant vieno lapo gal 6 saldainiai. Manau gautusi kaip tikri saldainiai. Paieskosiu ir jei ka atsiusi i az.
Atsakyti