Kokiai versijai reikia?
QUOTE(Laura_online @ 2010 04 02, 23:44)
Seikutes, gal galetumete pasidalinti web resursais? Is kur traukiate backgroundus ir kita geri? Pabodo po interneta klaidziot ir nieko nerasti
stai ciaQUOTE(Princesse @ 2010 04 03, 11:41)
Labuka.Gal turit kuri vaistuku photoshopui ir galit pagelbeti..
Vis dar reikia pagalbos? Parasykite tuomet i AZ
QUOTE(vitaitiene @ 2010 04 15, 10:42)
Mergaitės, kaip viską padaryti juodame fone?
naujas sluoksnis ir užsipilk juoda spalva, ir gausis fonas juodas
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 04 15, 11:56)
naujas sluoksnis ir užsipilk juoda spalva, ir gausis fonas juodas
ačiū
Sveikos.Gal aš čia truputį ne į temą, bet gal galėtumėt patarti Kokie turi būti kompiuterio parametrai, kad būtų galima našiai dirbti su fotoshopu? Noriu pirkti naują nešiojamą kompiuterį , ir norėsiu dirbti fotoshopu.Į ką reikėtų atkreipti dėmesį?
Sveiki, gal kas zinot kaip fotosopu padaryti tokias auksines raides, su blizgesiu? ikelsiu pavyzdeli
arba tusciavidurias raides tik, kad butu auksines, blizgetu
arba tusciavidurias raides tik, kad butu auksines, blizgetu
QUOTE(Karklas @ 2010 04 16, 21:43)
Sveikos.Gal aš čia truputį ne į temą, bet gal galėtumėt patarti Kokie turi būti kompiuterio parametrai, kad būtų galima našiai dirbti su fotoshopu? Noriu pirkti naują nešiojamą kompiuterį , ir norėsiu dirbti fotoshopu.Į ką reikėtų atkreipti dėmesį?
As turiu visai nupušusį kompą, 6 metų senumo su 1,2 GB RAM'ų, ir paveža, nieko. Kažin ar reikia labai jau ypatingų parametrų.
QUOTE(Karklas @ 2010 04 16, 22:43)
As atkreipciau demesi i jo talpos dydi, kadangi visi paveiksleliai ir visa kita uzima nemazai vietos ir apkrauna kompiuteri. Mano laptopas mazos talpos, tai pastoviai turiu kazka istrindineti, nes kitaip stringa fotoshopas ir viskas
QUOTE(vilmutee @ 2010 04 27, 14:05)
As atkreipciau demesi i jo talpos dydi, kadangi visi paveiksleliai ir visa kita uzima nemazai vietos ir apkrauna kompiuteri. Mano laptopas mazos talpos, tai pastoviai turiu kazka istrindineti, nes kitaip stringa fotoshopas ir viskas
o kokia talpa maždaug turėtų būti?