sveikos
tikiuosi pagelbėsit. nežinau, ar buvo plepėta, bet noriu (tiksliau reikia) padaryti kažką tokio į tai
Kaip photoshopu būtų galima tai padaryti?
Iš anksto dėkoju
QUOTE(laTulipe @ 2011 04 12, 17:34)
tikiuosi pagelbėsit. nežinau, ar buvo plepėta, bet noriu (tiksliau reikia) padaryti kažką tokio į tai
o kas cia padaryta konkreciai? i viena nuotrauka sudeta daug daug fotkiu? ar atspalviai parinkti skirtingi nuotraukai?
QUOTE(Jasumi @ 2011 04 12, 18:07)
o kas cia padaryta konkreciai? i viena nuotrauka sudeta daug daug fotkiu? ar atspalviai parinkti skirtingi nuotraukai?
greičiausiai į vieną nuotrauką sudėta daug fotkių, kad gautųsi kažkoks (šiuo atveju vėliava) vaizdas.
1.prikaišoma fotkių,
2.dubliuojamas sluoksnis, kuris nuspalvinamas arba "gradientuojamas", ir šiam sluoksniui pritaikomas Multiply suliejimas.
...na nėr sunku...
Sveikos, noreciau jusu pagalbos, kaip reikia pasidaryti nuotrauka pvz.
nuotraukos fonas butu jura, o mano veidas butu permatomas tiesiog sulietas su juros vaizdu. Labai sunku paaiskinti. kaip perkelus mano veida ant juros fono ji paskaidrinti. atsiprasau uz toki nesklandu klausima.
nuotraukos fonas butu jura, o mano veidas butu permatomas tiesiog sulietas su juros vaizdu. Labai sunku paaiskinti. kaip perkelus mano veida ant juros fono ji paskaidrinti. atsiprasau uz toki nesklandu klausima.
QUOTE(jaunojimistika24 @ 2011 04 14, 15:17)
veido sluoksniui opacity sumažinkite, taps skaidrius, permatomas sluoksnis, jis yra čia:
QUOTE(jaunojimistika24 @ 2011 04 14, 14:17)
...ir dar (papildomai) patartina panaudoti sluoksnių "suliejimus" (pagrinde: Screen,Multiply,Overlay).
Gausit tikrai gerą rezultatą :
QUOTE(Irmavi @ 2011 04 13, 20:39)
1.prikaišoma fotkių,
2.dubliuojamas sluoksnis, kuris nuspalvinamas arba "gradientuojamas", ir šiam sluoksniui pritaikomas Multiply suliejimas.
...na nėr sunku...
...na nėr sunku...
gal ir nesunku, bet aš photoshope nesigaudau visai, tad norėtųsi paaiškinimų konkretesnių (t.y. kad pasakytumėt, kaip prikaišyti fotkes ir pan.) na, jei nesunku
bet pirmiausia, galvoju, kad gal blogą pavyzdį įdėjau. Bandysiu paaiškinti, ko man reikia, kadangi pavyzdžio neradau (kadangi nežinau, kaip tiksliai tai įvardinti).
Man reikia, kad iš nuotraukų, kurios yra spalvotos ir pačios įvairiausios, susidėliotų koks nors paveikslas- tam tikras vaizdas. Na, kad jas išmėtytų pagal spalvas ir visa kita, kad gautųsi kuo panašiau į vieną paveikslą (tas paveikslas būtų tam tikra nuotrauka, kurioje pavaizduotas pvz. namas. Tai kad ten kur stogas- būtų pvz rudų atspalvių nuotraukos ir pan. ).
iš anksto ačiū
QUOTE(laTulipe @ 2011 04 15, 21:35)
Man reikia, kad iš nuotraukų, kurios yra spalvotos ir pačios įvairiausios, susidėliotų koks nors paveikslas- tam tikras vaizdas. Na, kad jas išmėtytų pagal spalvas ir visa kita, kad gautųsi kuo panašiau į vieną paveikslą (tas paveikslas būtų tam tikra nuotrauka, kurioje pavaizduotas pvz. namas. Tai kad ten kur stogas- būtų pvz rudų atspalvių nuotraukos ir pan. ).
ps dar tiek nepazenges
QUOTE(Jasumi @ 2011 04 16, 07:50)
ps dar tiek nepazenges
na, pats PS nepadarys,tačiau galima rankytėm sudelioti fotkes (aišku, prieš tai jas sumažinus) ,surast kiekvienos vietą ir t.t,kol gausis norimas vaizdzelis. O toliau spalvinius filtrus prijungt ne taip baisu.
Tik darbo čia- ojojoi Gal pradedančiajam nereiktų taip jau fanatiškai?
QUOTE(Irmavi @ 2011 04 16, 09:47)
na, pats PS nepadarys,tačiau galima rankytėm sudelioti fotkes (aišku, prieš tai jas sumažinus) ,surast kiekvienos vietą ir t.t,kol gausis norimas vaizdzelis. O toliau spalvinius filtrus prijungt ne taip baisu.
na, tikriausiai, jei tik rankiniu taip galima bet kuriuo atveju, ačiū už pagalbą
Sveikos,
Gal kas gali padeti. Vakar visa vakar bandziau remelyje padaryti "skyle" is baltos vietos, kad galeciau ikelti nuotrauka. Nu bet niekaip nesigavo Turbut ten kazkaip labai paprastai darosi, bet deja......
Gal kas gali padeti. Vakar visa vakar bandziau remelyje padaryti "skyle" is baltos vietos, kad galeciau ikelti nuotrauka. Nu bet niekaip nesigavo Turbut ten kazkaip labai paprastai darosi, bet deja......