Įkraunama...
Įkraunama...

Plepaliukai apie photoshopą

QUOTE(sniegute333 @ 2010 11 13, 10:30)
O kas man padės?Turiu rėmeliu ir noriu įkelti foto.pasirenku rėmelį,tada tokį magic..... įrankį(taip draugas aiškino)ir padarau tokius punktyrus.tada delete klavišą.dar apvežiu visą rėmelį su kitu įrankiu kaip man sakė.tada edit+copy ir įeinu į nuotraukas ant foto paspaudžiu edit ir atsiranda ne photoshop,o paint programa.ką daryti?tai vienintelė bėda,kad ne photoshop,o paint

gal paziurek CIa ir cia daug pamoku darbui su ps
Atsakyti
QUOTE(sniegute333 @ 2010 11 13, 10:30)
O kas man padės?Turiu rėmeliu ir noriu įkelti foto.pasirenku rėmelį,tada tokį magic..... įrankį(taip draugas aiškino)ir padarau tokius punktyrus.tada delete klavišą.dar apvežiu visą rėmelį su kitu įrankiu kaip man sakė.tada edit+copy ir įeinu į nuotraukas ant foto paspaudžiu edit ir atsiranda ne photoshop,o paint programa.ką daryti?tai vienintelė bėda,kad ne photoshop,o paint

tiesą pasakius lotuliukas.gif
galima juk tiesiai iš photoshop'o atsidaryti reikiamą failą su Ctrl+O, pasirenki ir spaudi open, arba darbalaukyje ar kur ten randasi ta tavo nuotrauka spaudi su dešiniu pelės klavišu ir pasirenki open with ir tada pasirenki photoshop
prajuokinot žinokit))
Atsakyti
Gal kas nors patars, kaip padaryti lentelę, kad būtų galima trinti kraštines (daryti nematomomis) ir keisti jų formą/spalvą? Kol kas tesugebu nusibraižyti norimą lentelę ir perkelti ją kaip paveikslėlį sad.gif O man norėtųsi mokėti pasidaryti tai Photoshope ax.gif norėčiau, kad palei lapo kraštus vienodo dydžio langiukuose būtų skaičiai 4u.gif bandžiau paišyti pasiėmusi pencil tool, bet nėra linijų, nebrėžia automatiškai tiesiai, jei netyčia ranka sudreba blush2.gif
Žinau, kad galima būtų kurti linijas su Marquee Tool, tačiau arba nėra, arba nemoku rasti linijos, yra tik stačiakampis (restangular) arba ovalas (eliptical) g.gif
Atsakyti
AŠA,na ,nežiau,ką norite bendroj sumoj gauti... g.gif ,
tačiau jei reikalingos tiesios linijos, tai:
kai yra atidarytas dokumentas, tada paprasčiausia paspauskit "U" raidelę...-viršuj atsidarys "šeipai"- geometrinės figūros,tame tarpe bus ir linijos.
Braižykit į sveikatą tiesiąsias smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 14 lapkričio 2010 - 12:09
dar prie visko naudoti galima Shift klavišą (kai braižai su pele, paspaudus Shift), tada jis bus idealiai lygus)
Atsakyti
Irmavi, crazychizh - ačiū, viskas pavyko 4u.gif Pasidariau po apačia tinkliuką ir susibraižysiu blush2.gif O ką darau smile.gif palei lapo kraštus ratu bandau išdėlioti skaičiukus iš eilės ir pasigaminti paruoštuką
Atsakyti
Aša, šiaip dar gali tinklelį pasidaryti (Ctrl+')
Atsakyti
QUOTE(crazychizh @ 2010 11 14, 16:51)
Aša, šiaip dar gali tinklelį pasidaryti (Ctrl+')

nemoku blush2.gif realiai tai ir reikėtų tokio kaip kalendoriaus tinkliuko, kairėj skaičiai nuo 1 iki 9 žemyn, tada 9-23 apačioj ir 23-31 į viršų dešinėj
Atsakyti
QUOTE(crazychizh @ 2010 11 13, 15:07)
tiesą pasakius  lotuliukas.gif
galima juk tiesiai iš photoshop'o atsidaryti reikiamą failą su Ctrl+O, pasirenki ir spaudi open, arba darbalaukyje ar kur ten randasi ta tavo nuotrauka spaudi su dešiniu pelės klavišu ir pasirenki open with ir tada pasirenki photoshop
prajuokinot žinokit))

paspaudžiau open with ir man atskirai rėmelis ir nuotrauka.foto neįsikėlė į rėmelį. verysad.gif
Atsakyti
Merginos padekit g.gif
Kazkas atsitiko mano Photoshopui doh.gif
Atsidarai nauja layers, ir ant jo noriu ikelti paveiksliuka. Kai uzkeliu paveiksliukas pasidaro nespalvotas, nors buvo spalvotas g.gif
Padekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegute333 @ 2010 11 13, 09:30)

...............
oi, jau pati issiaiskinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiolita: 14 lapkričio 2010 - 20:03
gaila,bet aš pati žalia šitoje srityje. doh.gif nors norėčiau būti profesionalė... rolleyes.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Fiolita @ 2010 11 14, 22:00)
...............
oi, jau pati issiaiskinau  4u.gif

aš jau ketinau rašyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti