Sveikos Esu naujoke photoshope, ir matyt jau kazka pridirbau. Ikeliu paveiksliuka, bet deja nieko negaliu su juo padaryt, rodo "ranka" Ka padaryt kad ir kitus veiksmus galeciau atlikti. Zinau, kad pasikartosiu su klausimu, atsiprasau, kai maciau, nepasizymejau, o kai reikia nerandu. Yra saldainio sablonas, kaip ji sujungti su paveiksliuku, kad matytusi visos linijos? Aciu
laba vakarą mergyčkos sakykit o kaip tas etiketes ant butelių klijuojant,galvoju krikštynom pasidaryt kažką tas tikrasias nulupt tikriausiai ir kažkaip padarytas reik prilipdyt ane
laba vakarą mergyčkos sakykit o kaip tas etiketes ant butelių klijuojant,galvoju krikštynom pasidaryt kažką tas tikrasias nulupt tikriausiai ir kažkaip padarytas reik prilipdyt ane
nepyk bet labai juokingas klausimas
sudrėkink etiketes ir jos labai lengvai nusilups, tuomet priklijuok naujas. Galima atspauzdint ant lipdukinio popieriaus tuomet išvis jokio vargo. Bet jei ant paprasto tai puikiai prilimpa ir paprastais popieriaus klijais
Sveikos
Esu naujoke photoshope, ir matyt jau kazka pridirbau. Ikeliu paveiksliuka, bet deja nieko negaliu su juo padaryt, rodo "ranka" Ka padaryt kad ir kitus veiksmus galeciau atlikti.
Zinau, kad pasikartosiu su klausimu, atsiprasau, kai maciau, nepasizymejau, o kai reikia nerandu. Yra saldainio sablonas, kaip ji sujungti su paveiksliuku, kad matytusi visos linijos?
Aciu
nepyk bet labai juokingas klausimas
sudrėkink etiketes ir jos labai lengvai nusilups, tuomet priklijuok naujas. Galima atspauzdint ant lipdukinio popieriaus tuomet išvis jokio vargo. Bet jei ant paprasto tai puikiai prilimpa ir paprastais popieriaus klijais
nu va nors prajuokinau
nulupt tai aš jau mokėsiu tas senąsias,bet galvojau,kaip tas padarytas prilipdyt,kad jos neatsiraitytų su super glue prilipdysiu nieks nenukrapštys
o jei rimtai tai bandysiu su paprastais klijais
labas vakaras turiu tokiabeda photoshope mano meistre mazoji kazka patvarke,isijungus photoshopa neveikia nei vienas irankis ant peles tiesiog ranka atsiranda paspaudus bet kuri iranki gal galite padeti.
labas vakaras turiu tokiabeda photoshope mano meistre mazoji kazka patvarke,isijungus photoshopa neveikia nei vienas irankis ant peles tiesiog ranka atsiranda paspaudus bet kuri iranki gal galite padeti.