QUOTE(Chera @ 2010 09 23, 08:59)
uztempiant remeli ant nuotraukos - automatiskai pasidaro naujas sluoksnis. Papildomai daryti nebereikia
Tikrai taip
Papildyta:
QUOTE(Lialyna @ 2010 09 23, 09:22)
Aciu merginos, bet, ne, nesigauna. Sumazinau as perziuros langa. Vistiek desinej yra arba viena, arba kita. o virsuj, yra dvi jiosteles, ant vienos parasytas remelio pavadinimas, ant kitos- nuotraukos. Kuria juostele paspaudziu-tas ir atsidaro, ir tas automatiskai pasirodo ten desinej, kur sluoksniai...
Jei man patartumet kaip ikelt i radikala tai kas pas mane photoshope-tai ikelciau cia jum parodyt, gal aiskiau bus... ( paprastas nuotraukas moku kelt i radikala, o kaip fotoshopo visa lapa ikelt? )
Viskas gerai,tau reikia nutempti nuotrauką į rėmelį arba rėmelį užtempti ant nuotraukos.Aš paprasčiausiai paimu MOVE TOOL ir paspaudus ant nuotraukos tempiu ant rėmelio.Manau turėtų ir taip pavykti,paspausdus CTRL A CTRL C ir nuėjus ant rėmelio (ar fotkės) CTRL V.Žinau,kad pradžioj sunku,svarbu dabar tą rėmelį nutempti ant nuotraukos,tada LAYER-iuose bus du sluoksniai,rėmelio ir nuotraukos.Išmoksi,nei viena nemokėjom kažkada,svarbu vis bandyti ir klausti jei nepavyksta