QUOTE(kerryy @ 2010 08 12, 19:08)
bet nemoku sriftu pasirinkt.... kazkur lyg skaiciau kad raides visokias reikia is neto parsisiut ir kazkur susikelt???nes as vorde pasidarau srifta o kai nukopinu i PS is tampa kitoks, o va ten jau nieko nebezinau
kai ikeli teksta i PS - tai virsuje lango yra sriftai sudeti (panasiai kaip word'e) ...gali uzjuodinti teksta ir keisti srifta (lygiai taip pat kaip word'e).. bet svarbu kad butumei ant to layerio kur tekstas parasytas ir pasirinktas raidziu rasymo funkcija
QUOTE(kerryy @ 2010 08 12, 19:39)
dar vienas klausimelis. va man pvz reikia sito remelio
http://www.postimage...e.php?v=aV1wqM0
issaugau, bet nors raso kad ten png formatas man issaugo jepg, ir tada PS jo neatidaro isvis . ir taip labai daug paveiksliuku
gal kazka kitaip reikia daryt?
man jis uzsisaugojo png formatu
atsidariau sia nuoroda --> dar karta spustelejau peles kairiuoju klavisu ant remelio --> save Picture As
QUOTE(kerryy @ 2010 08 12, 20:05)
reikia uzdet "uzuolaidas" turbut, bet as nemoku
kas per uzuolaidos? pirma karta girdziu - galima placiau
QUOTE(Scarlette @ 2010 08 12, 22:07)
Reikia gerai dydžius padaryti,tada gaunasi viskas liuks,pvz jai nori a4 tada pasirenki lapą a4 paskui ant jo užtempi nuotrauką padarytą ir ištampai ją kad būtų lygiai su tuo lapu a4,tada bus viskas liuks
tikiuos supratai ką parašiau
nuotrauku dydziu/formatu lentele sioje temoje buvau idejusi
QUOTE(Scarlette @ 2010 08 12, 22:07)
sukelti šriftus reikia taip :eini į diską C-PROGRAM FILES-COMMON FILES-ADOBE-FONTS ir tada jau bus šriftai photoshope
taip reikia suketi sriftus kai juos parsisiunti is interneto ar pns...
QUOTE(jurguta @ 2010 08 12, 23:25)
tai aš taip ir padariau.
Fotolabaratorijoj aiškino, kad reik kažkokio spec formato, nes jie darydami nuotrauką priartina vaizdą, todėl gaunas nukirptais kraštais arba su baltais kraščiukais.
labai priklauso nuo foto labaratoprijos... bet dazniausiai naudojami vieni formatai ir kokybe (apie kuriuos minejau auksciau)...
buna ir man kad apkarto krastus
Papildyta:
QUOTE(just-me @ 2010 08 12, 22:56)
Noriu paklaust as dar vieno klausimuko..niekaip man neiseina kai kuriu objektu graziai iskirpt ir ikelt ant fono, na pvz. zolytes (kaip foto zemiau), as bandau kirpt su ketvirtu irankiu (Quick selection tool), bet neiseina tu smulkiu zolytes kampuciu pazymet...su Lasso dar sudetingiau...
Gal galit ka patart?
kam tau ja iskirpti? ar tu butent sios nori
nes internete nemazai png formatu yra zoles, kuria jau del ant foto ir