LABAS RYTAS!!!SAULES MAMYTE,TURI NUOSTABU SUNELI-GRAZUOLIS TIKRAS,LINKIU JUMS ISAUGTI IS VISU LIGELIU.... BUKIT SVEIKI...SU PAVASARIU VISAS...SILTAS RYTAS...Mes ruosiames pirmam Emutes gimtadieniui o filma paziuresim veliau,papasakosit ispudzius is filmo kurios eisit,lauksim
Aciu labai mamytes uz pagyrimus
vasara5 sveikinam Emute su pirmuoju gimtadieniu
vasara5 sveikinam Emute su pirmuoju gimtadieniu
SVEIKINAM IR MES EMUTE SU GIMIMO DIENA . AUK DIDUTE BUK SVEIKUTE
su gimtadieniu EMUTE
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 03 20, 09:04)
Oi kokia graži foto, saulėsmamyte! Koks jau didelis Toniukas. Oi neatsigynsi martelių jaučiu.
Kaip Toniuko sveikatytė? Mane šiandien irgi kažkas bando griebt, užkilo tempa vakare. Nors nei sloguoju nei ką, tik kad nugarą labai skauda, net nebedariau vakare mankštos nors dar ir nežinojau kad tempa kyla. Nesuprantu dėl ko dar ji į mane nagus galandas.
Papildyta:
Su gimtadieniuku Emute.
sveikutes,koks Toniukas grazuolis
sveikinimai Emutei su praejusiu tortadieniu
sveikinimai Emutei su praejusiu tortadieniu
su gimtadieniu Emute,daug buciuku ir labai daug sveikatytes
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 03 20, 11:04)
Sveikutes
Dainyte tikra saunuolyte Mano marti bus tikrai
Papildyta:
Pasirodysim,kaip mes atrodom Po fotosesijos
Dainyte tikra saunuolyte Mano marti bus tikrai
Papildyta:
Pasirodysim,kaip mes atrodom Po fotosesijos
oi koks fainas bachuriukas o koks didelis atrodo
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 03 20, 12:43)
zentukas tai musu,
QUOTE(vmm32 @ 2010 03 19, 12:29)
noreciau ir as ta filma paziureti,bet i kino teatra eiti tai nenoriu,nes zinau kad butinai apsibliausiu gal kas pamatysit is kur galima parsisiusti ,tai butu fainai namie paziureti
sveikos
va ir aš į kino teatrą tai neičiau, aš kukčiočiau ten, jaučiu kaip kokia mažvaikė prašau vyro kad paieškotų iš kur gaut būtų galima
saulesmamyte, tavo Toniukas tikras gražuolis
Mes ir ruošiamės į sanatoriją, tik nežinau į kurią registruotisir kada AŠ pati tai važiuot negaliu, važiuotų močiutė. kaip jūs registruojates pačios ar jums reabilitologas nurodo?
Sveikinam visus su jubiliatus
Labutis visoms. Ziuriu i ta vaikinuka nuotraukoje ir galvoju , visai tie musu vaikuciai nepanasus i ligoniukus.
Pamenu kai po gimdymo gulejome vaiku ligonineje, klausiu gydytojos ko ji mus taip ilgai laiko toj ligoninej, o ji sako ligu ieskau, nu sakes, tai po parasu isejom, o ji mums iseinant pasake tai mes daznai matysimes, as jai tik tiek pasakiau mano vaikas sveikas ir iki siol taip manau. Visa ta laika ligonineje meldziau savo mirusios drauges, mano vaikuciui sveikatos, manau, kad ji mane isgirdo,
Pamenu kai po gimdymo gulejome vaiku ligonineje, klausiu gydytojos ko ji mus taip ilgai laiko toj ligoninej, o ji sako ligu ieskau, nu sakes, tai po parasu isejom, o ji mums iseinant pasake tai mes daznai matysimes, as jai tik tiek pasakiau mano vaikas sveikas ir iki siol taip manau. Visa ta laika ligonineje meldziau savo mirusios drauges, mano vaikuciui sveikatos, manau, kad ji mane isgirdo,