Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

LABAS RYTAS!!!SAULES MAMYTE,TURI NUOSTABU SUNELI-GRAZUOLIS TIKRAS,LINKIU JUMS ISAUGTI IS VISU LIGELIU.... 4u.gif BUKIT SVEIKI...SU PAVASARIU VISAS...SILTAS RYTAS...Mes ruosiames pirmam Emutes gimtadieniui smile.gifo filma paziuresim veliau,papasakosit ispudzius is filmo kurios eisit,lauksim smile.gif
Atsakyti
Aciu labai mamytes uz pagyrimus blush2.gif blush2.gif blush2.gif

vasara5 sveikinam Emute su pirmuoju gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
SVEIKINAM IR MES EMUTE SU GIMIMO DIENA happybday.gif happybday.gif happybday.gif. AUK DIDUTE BUK SVEIKUTE 4u.gif
Atsakyti
su gimtadieniu EMUTE happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 03 20, 09:04)
Sveikutes 4u.gif

Pasirodysim,kaip mes atrodom blush2.gif Po fotosesijos blush2.gif

user posted image

Oi kokia graži foto, saulėsmamyte! wub.gif wub.gif wub.gif Koks jau didelis Toniukas. bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Oi neatsigynsi martelių jaučiu. mirksiukas.gif thumbup.gif

Kaip Toniuko sveikatytė? Mane šiandien irgi kažkas bando griebt, užkilo tempa vakare. Nors nei sloguoju nei ką, tik kad nugarą labai skauda, net nebedariau vakare mankštos nors dar ir nežinojau kad tempa kyla. Nesuprantu dėl ko dar ji į mane nagus galandas. g.gif doh.gif

Papildyta:
Su gimtadieniuku Emute. birthday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
sveikutes,koks Toniukas grazuolis thumbup.gif wub.gif
sveikinimai Emutei su praejusiu tortadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
su gimtadieniu Emute,daug buciuku ir labai daug sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 03 20, 11:04)
Sveikutes 4u.gif

Dainyte tikra saunuolyte thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Mano marti bus tikrai mirksiukas.gif  wub.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Pasirodysim,kaip mes atrodom blush2.gif Po fotosesijos blush2.gif

user posted image

oi koks fainas bachuriukas 4u.gif o koks didelis atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 03 20, 12:43)
Aciu labai mamytes uz pagyrimus blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

vasara5 sveikinam Emute su pirmuoju gimtadieniu happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

zentukas tai musu, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
tai kad Emutės pirmasis gimtadienis tik rytoj blush2.gif
Na bet nieko, dar kartą galėsite pasveikint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2010 03 19, 12:29)
noreciau ir as ta filma paziureti,bet i kino teatra eiti tai nenoriu,nes zinau kad butinai apsibliausiu doh.gif gal kas pamatysit is kur galima parsisiusti ,tai butu fainai namie paziureti blush2.gif

sveikos 4u.gif
va ir aš į kino teatrą tai neičiau, aš kukčiočiau ten, jaučiu kaip kokia mažvaikė blush2.gif prašau vyro kad paieškotų iš kur gaut būtų galima blush2.gif

saulesmamyte, tavo Toniukas tikras gražuolis wub.gif wub.gif wub.gif

Mes ir ruošiamės į sanatoriją, tik nežinau į kurią registruotisir kada g.gif AŠ pati tai važiuot negaliu, važiuotų močiutė. kaip jūs registruojates pačios ar jums reabilitologas nurodo? g.gif

Sveikinam visus su jubiliatus happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 21 kovo 2010 - 11:24
Labutis visoms. Ziuriu i ta vaikinuka nuotraukoje ir galvoju , visai tie musu vaikuciai nepanasus i ligoniukus.
Pamenu kai po gimdymo gulejome vaiku ligonineje, klausiu gydytojos ko ji mus taip ilgai laiko toj ligoninej, o ji sako ligu ieskau, nu sakes, tai po parasu isejom, o ji mums iseinant pasake tai mes daznai matysimes, as jai tik tiek pasakiau mano vaikas sveikas ir iki siol taip manau. Visa ta laika ligonineje meldziau savo mirusios drauges, mano vaikuciui sveikatos, manau, kad ji mane isgirdo,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirijem: 21 kovo 2010 - 11:28