Kaip smagu, kad myli vaikiuka. Dziaugiuosi, kad gerai jum ten . As vis klausineju, gal ka blogo apie ta darziuka isgirsiu, bet neisgirstu , tai pedinsim.
Papildyta:
na as irgi ne itin fotogeniska po asaru tampu . Kas ten i mus ziures, visi ziures filma
nes mes is pradziu tai ejom lyg i spinduleli tai man ten nepatiko,pradejo klausinet ka jis daro kaip valgo kaip miega,kai pradejau pasakoti tai jos tipo tai gal jis dar per mazas,gal dar namie palaikykit.tai as galvoju apsiverksiu.o po to kai saulesmamyte pasake kad mus priimtu ir i neziniuka.nuejom pabandem,paklause ka moka,nieko nei kaip miega nei kaip valgo neklause,pasieme vaika mazdaug mes susitvarkysim.ir mane isvare ,nors buvo sunku palikt taip nezinioj,tai jos man paacios sms rasinejo ka jis daro kaip uzmigo kaip valge.tarkim ir dabar ten pietu uzmiega be zinduko o namie jis butinas nes kitaip isterijos.tik tiek kad valgyt turiu jam ideti
as ir perziurejau \torrentus ir linkomanijoje,nera dar jo,tai galvoju reik eiti.
as ir perziurejau \torrentus ir linkomanijoje,nera dar jo,tai galvoju reik eiti.
Sveikutes
As irgi labai noriu i sita filma Kaunietes galim visos kartu nueiti butu tikrai smagiau
As irgi labai noriu i sita filma Kaunietes galim visos kartu nueiti butu tikrai smagiau
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 03 19, 15:24)
Sveikutes
Laba,
deja, Vilniuje jau nebėra bilietų į šį filmą - išpirkti į visus tris seansus
kažkaip nustebino
Reiks važiuoti į Kauną
Galim eit Saules Mamyte
QUOTE(sviesi spalva @ 2010 03 19, 17:34)
Galim eit Saules Mamyte
Aciu,kad rezervavai bilieta ir sedesim salia
Manau po keliu menesiu turetu pasirodyti torrentuose, zmule ar linkomanijoje Jei kuri pamatysite kad jau yra ikeltas duokit zinia
sveikutytes,kaip noreciau ir as si filma pamatyti gaila kad toloka iki Kauno,ar Vilniaus.Vis paskaitineju,o paciai ner net kada parasyti,mazyte neleidzia,ji ir nori rasyti,ar muzikos klausytis per kompa.O labiausiai praso kad ijungciau gaga,tik vis saukia aaaaagaga,aaaaagaga tenka nusileisti,nes tiek dainuoja kartu su sia dainininke,tai Lady gaga.Ir dar soka,sokeja,stengiasi atkartoti.
QUOTE(Dainyte @ 2010 03 20, 00:51)
sveikutytes,kaip noreciau ir as si filma pamatyti gaila kad toloka iki Kauno,ar Vilniaus.Vis paskaitineju,o paciai ner net kada parasyti,mazyte neleidzia,ji ir nori rasyti,ar muzikos klausytis per kompa.O labiausiai praso kad ijungciau gaga,tik vis saukia aaaaagaga,aaaaagaga tenka nusileisti,nes tiek dainuoja kartu su sia dainininke,tai Lady gaga.Ir dar soka,sokeja,stengiasi atkartoti.
Sveikutes
Dainyte tikra saunuolyte Mano marti bus tikrai
Papildyta:
Pasirodysim,kaip mes atrodom Po fotosesijos
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 03 20, 19:04)
Labasrytas! Nu kokia grazi nuotraukyte.Ir Toniukas labai paauges,o jau plaukiukai kaip graziai nukirpti. Jau tikras vyras
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 03 20, 11:04)
Sveikutes
Papildyta:
Papildyta:
labukas,koks grazuolis TONIUKAS, o grozis tai neapsakomas.
Toks grazus, o svarbiausia jau tikras vyrukas isauges labai pasikeites per tuos metus kai matemes