Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(izabele111 @ 2010 03 19, 12:48)
Sutinku su tavimi,mes irgi is provincijos,tai nieko gero ir neveikiam....butumem Vilniuje ar kaune,tai mano Tomas tikrai lankytu koki centra,nes jis taip nori bendrauti,sokti ,dainuoti.....bet ,deja,cia irgi nieko nera.....

O jums nepriklauso kokia nors soc.pasalpa ,ar kita kokia lengvata???

Jokios paramos mes negaunam. Kaip gaila kad as jau persena ir dar senuolius priziuriu, begciau is tos lietuvos net neatsisukdama, ir savo vyresniesiems sakau bekit, o tai prazusit. Siaip esu gan stipri, bet jau jauciu, kad rankos leidziasi.
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2010 03 19, 12:48)
Sutinku su tavimi,mes irgi is provincijos,tai nieko gero ir neveikiam....butumem Vilniuje ar kaune,tai mano Tomas tikrai lankytu koki centra,nes jis taip nori bendrauti,sokti ,dainuoti.....bet ,deja,cia irgi nieko nera.....

O jums nepriklauso kokia nors soc.pasalpa ,ar kita kokia lengvata???
Man kaip su trim vaikais,(beje ir tavo tokie pat amziaus),darzeliui puse kainos buvo...bet kai gaunam soc.pasalpa,tai tik 8 lt. moku uz darzeli...

Kai pradesiu vaiksciot vaziuosiu i priekules darzeli ziuresiu ka ten pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Mirijem @ 2010 03 19, 11:54)
Jokios paramos mes negaunam. Kaip gaila kad as jau persena ir dar senuolius priziuriu, begciau is tos lietuvos net neatsisukdama, ir savo vyresniesiems sakau bekit, o tai prazusit. Siaip esu gan stipri, bet jau jauciu, kad rankos leidziasi.

O ar domejaisi del pasalpu??Netgi jeigu 525Lt vienam seimos nariui neiseina ,jau uz darzeli puse kainos tik reiktu moket...
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 03 19, 12:56)
O ar domejaisi del pasalpu??Netgi jeigu 525Lt vienam seimos nariui neiseina ,jau uz darzeli puse kainos tik reiktu moket...

Dabar paeit negaliu, o kai jau paeisiu vaziuosiu i savivaldybe.
Atsakyti
Labas rytas,

Sandrulka, o kuriam kinoteatre rodys ir as noriu ax.gif ?
Beje, kaip jum sekasi darzelyje, ar patenkinti?

Mirijem sutinku, kad galimybiu mazesniam miestely maziau, bet taip visai nusivilt nereiktu. Galima paieskot kokios iseities. O tu veziotum i ta spec.darzeli? Gal galima kokiu nors budu vistiek ten patekti? O tie mokesciai kokie, nustebinai ? Pas mus nzn, kiek, bet tikrai ne visa kaina. Reiktu paklausti tu kas lanko.
Atsakyti
QUOTE(Mirijem @ 2010 03 19, 20:47)
Nebepamenu pavadinimo Siauliu gatvej tas darzelis. O apie sanatorijas mes galim tik pasapnuot verysad.gif

Tai ir dziaukites, kad nepapuolat i ta darzeli, ten toks tarybiniu laiku darzelis, nieko is jo ten gero,as niekad ten savo vaiko neleisciau. Aisku cia mano nuomone.O siaip uz darzelius musu vaikam reikia moketi tik 50 procentu. O tai ka jusu gydytoja nesiuncia jusu i sanatorija?
Atsakyti
QUOTE(valerijonas @ 2010 03 19, 13:08)
Tai ir dziaukites, kad nepapuolat i ta darzeli, ten toks tarybiniu laiku darzelis, nieko is jo ten gero,as niekad ten savo vaiko neleisciau. Aisku cia mano nuomone.O siaip  uz darzelius musu vaikam reikia moketi tik 50 procentu. O tai ka jusu gydytoja nesiuncia jusu i sanatorija?

Mes net neklausiame apie sanatorija, viskam gi reikia pinigu.
Atsakyti
rodys forum cinemas,man atrodo kad jis akropolyje smile.gif

darzeli sekasi neblogai,tik mes dabar dar einam i nevaiksciojanciu grupe,tai minusas vienas kad ju neveda i lauka,bet kalbejau su spec pedagoge tai ji sake pasakys aukletojoms kad ji vestu. smile.gifo siaip viskas gerai,myli labai ji ten.grysta visas prisikvepines svetimais kvepalais biggrin.gif ta prasme visas numyluotas.o ir rezultatas matosi.tik pradejus lankyti pradejo daugiau eiti,ta prasme uz rankyciu vedamas. ir dar mums tik problema del maisto,nes ne viska valgo.o jus gal taip pat planuojat i si darzeli eiti?
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Mirijem @ 2010 03 19, 21:16)
Mes net neklausiame apie sanatorija, viskam gi reikia pinigu.

Bet gal vertetu pabandyti,ten neiseina daug pinigeliu.ps as tai niekam neduodu pinigeliu nei prasant sanatorijos, nei sanatorijoje.Tai mums sanatorija labai pigiai apsieina,tik kelione iki Palangos ir aisku mano apzorai maistas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara5 @ 2010 03 19, 11:08)
Sveikutes mamytes,sekmes jums ir gero  laiko sanatorijose 4u.gif bukite sveiki...
as cia idhttp://www.kinopavasaris.lt/filmas.php?id=1267649415esiu nuoroda,gal kas turesit laiko is vilnieciu nueit i sita filma smile.gif http://www.kinopavas...p?id=1267649415

noreciau ir as ta filma paziureti,bet i kino teatra eiti tai nenoriu,nes zinau kad butinai apsibliausiu doh.gif gal kas pamatysit is kur galima parsisiusti ,tai butu fainai namie paziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2010 03 19, 12:29)
noreciau ir as ta filma paziureti,bet i kino teatra eiti tai nenoriu,nes zinau kad butinai apsibliausiu doh.gif gal kas pamatysit is kur galima parsisiusti ,tai butu fainai namie paziureti blush2.gif

Bandziau ieskot torentuose,bet neradau....cia naujas filmas,dar gal net neturi niekas....
Papildyta:
QUOTE(sandrulka* @ 2010 03 19, 12:16)
rodys forum cinemas,man atrodo kad jis akropolyje smile.gif

darzeli sekasi neblogai,tik mes dabar dar einam i nevaiksciojanciu grupe,tai minusas vienas kad ju neveda i lauka,bet kalbejau su spec pedagoge tai ji sake pasakys aukletojoms kad ji vestu. smile.gifo siaip viskas gerai,myli labai ji ten.grysta visas prisikvepines svetimais kvepalais biggrin.gif  ta prasme visas numyluotas.o ir rezultatas matosi.tik pradejus lankyti pradejo daugiau eiti,ta prasme uz rankyciu vedamas. ir dar mums tik problema del maisto,nes ne viska valgo.o jus gal taip pat planuojat i si darzeli eiti?

thumbup.gif thumbup.gif Kaip faina,kai matai,kad myli tavo vaikiuka... wub.gif wub.gif wub.gif
Mano irgi labai myledavo darzelyje...jis toks lipsnus budavo....ir dabar toks,nors ir jau didelis...
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2010 03 19, 12:29)

Nemanau kad as ten neasarosiu blush2.gif , na ir kas, tamsu gi bus, niekas ten per daug nematys mirksiukas.gif

I ta pati, Sandrulka, tik niekaip nedaeinam blush2.gif , tai kiauliu gripas, tai salciai, tai pagripavom truputi, bet jau dabar atsilo tai tikrai eisim.

Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2010 03 19, 13:38)
Nemanau kad as ten neasarosiu blush2.gif , na ir kas, tamsu gi bus, niekas ten per daug nematys mirksiukas.gif

.

as tai nors truputi jei paverkiu,tai veida plemais ismeto,ir vaikstau visa diena kaip burokas blush2.gif
Atsakyti