QUOTE(Gusa @ 2010 07 13, 17:00)
tikrai gera kad turi kur savo reikalais pasiguost,paklaust...gal net paprasciau nei akis i aki bendrauti,nes tada reiketu daugiau laiko uztrukt,o man jo taip truksta nors atrodo ne kazin ka ir nuveikiu.siandien poliklinikoj su dukra darem kraujo tyrimus anginos operacijai tai sutikom mergyte kaip musu vaikuciai,labai judri ir garsiai rekianti 4metu,truputi kalbanti.man pasirode kad mamai labai nesmagu del jos elgesio
dar susitikom mamyte kuri augina berniuka su ds,tai mano optimizmas jai pasirode kazkaip nekaip,nes ji sako niekada su musu vaikais neiseisi i zmones kaip normalus ramus zmogus,ir proto jiems niekas neides
taip ir sukasi ta mintis galvoje,kazkaip liudna pasidare...o dar rytoj vaziuojam dukrai operuot angina,tai mantukas liks su teciu namuos,o man jau dabar neramu kaip jam be mamos
as pasidziaugiau kad musu lelis zvalus,o ta mamyte sako nesidziaukit,nes tai nera lab gerai ir veliau jie tiesiog darosi hyper aktyvus.visko prirasiau,o kaip kitoms mamytems atrodo?jug mes dar be patirties mums viskas migloj
Gusa, mums butinai reikia susitikti
Yra zmoniu kurie aplink mato ir nori matyt tik bloga.. ir butinai tai "paseti" kito sirdelej.
Nesutinku nei su vienu tavo sutiktos mamytes teiginiu
Ka ji tau sake, viskas yra ne vaiko - o jos problema... ji nesusitaiko su kitokiu vaiku ir ji mato atstumta, jo nesiveda neikur, nebendrauja su zmonem.
As Bena aukleju (lepinimo ir drausmes prasme) kaip visiskai sveika vaika.. niu kaip jis mumis stengiasi manipuliuoti! Jei pripazinciau kad jis vargsiukas ir ji reikia tik lepint - butu sunku paciam vaikui. Dabar, po sveciavimosi pas senelisu - oziukai(gi ten visi pagal juos soko), namuose - super susisnekam
Ir judrumas fainas. Aisku, daznai tenka padet vaikui koncentruoti demesi, bet jau matau kaip auga ir "protingeja"
Mes grieztai ignoruojam jo sukavimus be priezasties. Ale noriu - rekiu... tada mums "nesigirdi". Jis imasi kitu priemoniu, linksmumu siekia to ko nori