Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

mes taip pat prisidedame prie sveikinimu happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Sveikinimai ANDREJUKUI IR KOKENYTEI gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif 4u.gif sveikiname ir mes visus su gimtadieniais 4u.gif 4u.gif

Pas mus labai geros naujienos smile.gif Musu mazasis ziogiukas nuo rugsejo 1 prades eiti i lgopedini darzeli thumbup.gif thumbup.gif Kaip dziaugiuosi ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Dainyte,kaip dziaugiuosi,kad mes pasimatem thumbup.gif Labai aciu tau uz toki silta priemima wub.gif O tavo mergyte tikra saunuolyte thumbup.gif Pazysta raideles,skaiciuoja ir labai daug sneka as buvau apakus,kai viska pamaciau bigsmile.gif Tu tikrai su ja labai daug dirbi tu saunuole esi thumbup.gif Labai jau jusu pasiilgom wub.gif

2saulytes kokios geros naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Toniukas mano ziogiukas guli su 39 temp verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 07 06, 18:43)
Sveikutes 4u.gif

Dainyte,kaip dziaugiuosi,kad mes pasimatem thumbup.gif Labai aciu tau uz toki silta priemima wub.gif O tavo mergyte tikra saunuolyte thumbup.gif Pazysta raideles,skaiciuoja ir labai daug sneka as buvau apakus,kai viska pamaciau bigsmile.gif Tu tikrai su ja labai daug dirbi tu saunuole esi thumbup.gif Labai jau jusu pasiilgom wub.gif

2saulytes kokios geros naujienos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Toniukas mano ziogiukas guli su 39 temp verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif ACIUKAS TAU,O TU STIPRI MAMYTE ESI,O SVARBIAUSIA BEGALO KANTRI IR RUPESTYNGA,MAN DAR PASIMOKYTI REIKIA IS TAVES STIPRYBES.AS LABAI DZIAUGIUOSI KAD PASIMATEME.SAUNUOLIUKAI JUS ESATE. thumbup.gif MES IR JUSU PASIILGOME.TAVO TONIUKAS thumbup.gif TIKIUOSI IR MANO MAZUTE TIEK PASIEKS,TAIP GRAZIAI KALBA,O SVARBIAUSIA MIELAS,O ATMINTIS OI,OI KOKIA GERA biggrin.gif TIK GAILA KAD APSIRGO verysad.gif LAIKIKIS SAULESMAMYTE,DAUG STIPRYBES,GREITO PASVEIKIMO TONIUKUI.SEKMIUKAS.
Papildyta:
CIA TONIUKUIuser posted image
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2010 07 05, 22:33)
4u.gif  4u.gif sveikiname ir mes visus su gimtadieniais  4u.gif  4u.gif
Pas mus labai geros naujienos smile.gif Musu mazasis ziogiukas nuo rugsejo 1 prades eiti i lgopedini darzeli  thumbup.gif  thumbup.gif Kaip dziaugiuosi  ax.gif

KAIP DZIUGU,SUPER thumbup.gif CIA TAI TIKRAI GEROS NAUJIENOS thumbup.gif DAUG SEKMIUKO JUMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara5 @ 2010 06 26, 19:29)
Noriu paklausti,kaip valote savo saulytem pirmuosius dantukus.Mano Emute labai nesiduoda listi i burnyte,turi jau keturis dantis,nezinau kaip tai gudriai pradet daryt.
Sako jiems labai greitai genda,o mano tokia kompoteliu megeja... tongue.gif

na, su Viltyte problrmų neturiu - noriai valom dantukus, net juokiasi ir taip trukdo smile.gif O kompotus ir sultys irgi mūsų mergina dievina smile.gif

QUOTE(2saulytes @ 2010 06 28, 10:46)
Praita savaite buvau Nidoje.Vaziavome su Viltimi.Vaziavo mamos su vaikais.Buvo 4 suauge vaikai su DS.Na kaip grazu buvo ziureti i juos.Kokie jie savarankiski,mieli.O jau ju atmintis tai auksine.Prisimena kur ir kada buvom susitike.Turiu viena drauge ji uz mane tik metais jaunesne.Kai susitinkam visada sauniai pabendraujam.Be galo klauso savo mamu.Jos tikrai praleido labai gerai laika,pailsejo.Tikrai vaikai be problemu,klauso,nelaksto,kavineje patys uzsisako ko nori.As kai pabunu su jais man taip gera ir lengva pasidaro.Uzvaldo pacios geriausios mintys.Aplamai jie labai ypatingi  wub.gif

smagu, kai pasibendrauji su gudriais vaikais, belieka tikėtis, kad ir mūsų būsimi paaugliai bus tokie pat savarankiški wink.gif

QUOTE(sviesi spalva @ 2010 06 28, 16:59)
Hermita, pagalvojau, kad ko gero as pirmiausia turiu patiketi savo vaiku, o paskui jau tiketis jo rezultatu, ir kad juo patiketu kiti....
]

gražiai , šviesi spalva, parašei... Pats tavo nikas atspindi dvasią smile.gif Viskas taip, tik ... Kažkaip stengiuosi neapsvaiginti savęs iliuzijomis... auginam vaiką sau - ne visuomenei... Taip man buvo pasakyta dar ligoninėje ir aš tą suvokiu, tai priėmiau, kaip faktą... Gana, kad giminaičiai vis kalba mums, lyg patys norėdami tuo patikėti "pamatysit, ji bus protinga", "na tik pažiūrėk, kokia ji..." O aš tik šypsausi, širdy liūdna, bet ramu, nes neturiu jokių iliuzijų apie savo mažylės didelius pasiekimus (didelius jos atveju), kaip tik taikausi su mintimi, kad , kai mūsų su vyru neliks, ji gyvens pensionate ir stengiuosi tai priimti, kaip labai savaime suprantamą dalyką... ir tai nėra netikėjimas savo vaiku... Šiandien tikiu, kad ji kažkada vaikščios, šiandien tikiu, kad ji girdi ir reaguoja į muziką, dainavimą, tikiu, kad jai pasiseks su antrąją širdelės operacija, tikiu, kad išaugs savo dažnus laringitus, tikiu, kad aplenks didesnės sveikatos problemos, nes tai mums svarbiausia... Norėčiau pasakyti "tikiu, kad kalbės suprantamai", bet kol kas to tik meldžiu... O rezultatai bus tokie, kokie bus... dar noriu tikėti, kad po 10-20 metų genetikos mokslas darys stebuklus tongue.gif O šiaip - labai mylim abu savo neįgalius vaikelius... Tiesiog mylim ir turim dar vilties smile.gif
Atsakyti
Pasaulyje daugybe stebuklu ivyksta,ir pas mane viltis,tikejimas yra,kiekviena kart,kad ir keliom minutem mintyse tai sau sakau,tikiu ir tikesiu kad daugiau vaikuciai nesirgs,o busime visi stiprus.nes kai sveiki esame,tai tada ir gyvenimas dziaugsmo pilnas.Daugiau nieko ir nereikia,tik sveikatos.TAI TIKRAI DIDELIS TURTAS ZMOGAUS.
Atsakyti
labukas,
Sveikinimai Andrejukui ir Kokenytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Naktis jau, suguldziau savo brangenybes... miega saldziai... Linius net issiziojes...
Uzaugo, speju, adenoidai. Reiks pjaut...
Ruosiames i sanatorija, negaliu patiketi, kad gavom...

Hermita, negaliu susilaikyti nereagavus. Neisizeiskit, tai labai jautru.
Kai Tu parasei, kad gal nebus tavo princese tokia puosni kaip giminaite, is kart pagalvojau kodel? Juk viskas priklauso tik nuo musu - mamu. Kaip ispuosim, taip ir atrodys... kaip jausim ir noresim taip ir bus...(turiu vyresnele dukra, tai zinau ka reiskia puosyba biggrin.gif )
Nuo musu, brangioji, tai priklauso mirksiukas.gif
Stengiuosi Lina puosti labiau.Gal tuo noriu kompensuoti jo kitus trukumus.
Jis - mano VIENINTELIS ir NEPAKARTOJAMAS SŪNUTIS. Nebijokim to(proto ribose).
Pirmiausia mes , tevai, turim patiketi savo vaikais, o po to tik laukti, kad jais patiketu aplinkiniai. As taip manau... Gal klystu...
As tikiu(manau, kad jau). Svajoju, kad jis dirbs, gyvens savarankiskai, tures savo moteri(viliuosi nebus gejus smile.gif , su tuo susitaikyciau sunkiau, nei su jo negalia, bet manau - susitaikyciau, jei matyciau jog jis tikrai laimingas).
Siaip tai jau zinau ir Lietuvoje toki atveji, kai zmogus su DS dirba i gyventu laisvai savarankiskai, jei tevai leistu ...
Siai dienai turiu tiksla - prakalbėti. Kol kas irgi utopini...
Gal pasiseks...
Nepasiseks - bus taip skirta. Nebijau nusivilti. Mylesiu tikrai Ji ne maziau.
Labanakt, prirasiau cia vel...

Papildyta:
dar noriu palinket greiciau pasveikt Toniukui 4u.gif
kaip dziugu, 2 saulytes, kad eisit i logopedini darziuka. Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Aciu Dainyte uz toki grazu paveiksliuka Toniukui wub.gif Jam labai patiko wub.gif

Aciu sviesi spalva uz palinkejima greiciau pasveikti wub.gif Labai stengsimes pasveikti 4u.gif

Sveikinu coliukes Andreja su gimtadieniu

user posted image happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 07 liepos 2010 - 10:07
QUOTE(2saulytes @ 2010 07 05, 21:33)

Pas mus labai geros naujienos smile.gif Musu mazasis ziogiukas nuo rugsejo 1 prades eiti i lgopedini darzeli  thumbup.gif  thumbup.gif Kaip dziaugiuosi  ax.gif

Ui kaip dziaugiuosi su jumis ax.gif
Toniukui stiprybes, greiciau sveikit 4u.gif
Atsakyti
mes ir sveikiname coliukes ANDREJA SU GIMTADIENIUKU.
Papildyta:
QUOTE(Dainyte @ 2010 07 07, 12:16)
mes ir sveikiname coliukes ANDREJA SU GIMTADIENIUKU.

happybday.gif happybday.gif
Atsakyti