Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikutes 4u.gif

Labai aciu uz sveikinimus visiems oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2010 06 25, 16:56)
Sveikos mamos, savaitgalį žiūrėjom filmą, pamaniau, kad ir jums būtų įdomus
4u.gif
http://www.kinopavas...p?id=1267649415

Dabar jį tik liepos pabaigoj kino pasakoj rodys, bet pamatyti tikrai verta  wub.gif

Labai aciu uz informacija,bet sita filma mes jau matem pries velykas ji rode kino teatre.Tikrai geras thumbup.gif Man atrodo,kad ji jau galima torentuose parsisiusti lietuvisku vertimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif vat noriu papasakot musu pirma ejima i baseina, nors ruosiames eiti nuo puses metu, bet patekom tik vakar, tai net nemanem kad tiek daug dziaugsmo atnes vandenukas Edvardukui lotuliukas.gif Nors siais metais jau pas mociute kieme bandem tiurkstis baseiniuke,bet tikrajam baseiniuke mums patiko labiau smile.gif Atejom i baseina uz dveju rankuciu o isejo laikidamas uz vienos smile.gif smile.gif smile.gif Dabar tapsim nuolatiniai lankytojai baseiniuko ir gal po poros kartuku eis jau patis, nes mums iki savarankisko ejimo truksta tik pasitikejimo savim smile.gif smile.gif smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Toniukui linkėjimai gimtadienio proga 4u.gif Sveikatos ir sėkmės moksliukuose 4u.gif

Valerijonai, su šampandieniu 4u.gif Gražios vasaros 4u.gif

Na ka mamytes uzteks mums cia sedeti!Reikia daryti vel musu susitikima!As galvoju,kad gal rugpjucio men butu visai neblogai ax.gif

cha, kaip mano mintį pagavai thumbup.gif Kaip tik vakar mąsčiau, kad reikia forume pasiūlyti vėl Rumšiškėse pasimatyti smile.gif

Taigi, belieka datą tartis wink.gif

QUOTE(Marmuriuk @ 2010 06 25, 20:58)
Sveikos mamytes smile.gif vat noriu papasakot musu pirma ejima i baseina, nors ruosiames eiti nuo puses metu, bet patekom tik vakar, tai net nemanem kad tiek daug dziaugsmo atnes vandenukas Edvardukui  lotuliukas.gif  Nors siais metais jau pas mociute kieme bandem tiurkstis baseiniuke,bet tikrajam baseiniuke mums patiko labiau  smile.gif Atejom i baseina uz dveju rankuciu o isejo laikidamas uz vienos  smile.gif   Dabar tapsim nuolatiniai lankytojai baseiniuko ir gal po poros kartuku eis jau patis, nes mums iki savarankisko ejimo truksta tik pasitikejimo savim smile.gif 

O kaip smagu už Tavo žiogiuką thumbup.gif Jeigu jau už rankytės tik pasilaiko, tai tuoj jau ir pasileis biggrin.gif Lauksim greit naujienų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hermita: 25 birželio 2010 - 20:47
labukas,sveikinimai Toniukui su praejusiu tortadieniu ir Valerijonui su praejusiu tortadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
mes vakar su Justuku pabuvopjom greitojoj,vaikinas isplove mamai danga su ace deliket ir zinoma kliuvo i akytes,vaziavom pasitikrint,gerai kad viskas gerai baigesi,vienintele vieta buvo i kuria jis nelysdavo,teks viska kelt aukstyn
Atsakyti
Sveikutes,
Ačiū visoms mamytėms už sveikinimus smile.gif
O mes nors ir paveluotai sveikinam saulesmaytes vaikučius su tortadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
O mes dar raidos centre liko dar savaite,labai neblogai mums sekasi smile.gif
O del susitikimo mes pritariam butu labai smagu.
Taip pat sveikinam naujai prisijungusia mamyte 4u.gif
Atsakyti
VISUS SU GIMTADIENIAIS 4u.gif 4u.gif 4u.gif grazios Jums vasaros....
Noriu paklausti,kaip valote savo saulytem pirmuosius dantukus.Mano Emute labai nesiduoda listi i burnyte,turi jau keturis dantis,nezinau kaip tai gudriai pradet daryt.
Sako jiems labai greitai genda,o mano tokia kompoteliu megeja... tongue.gif
Atsakyti
Ir mes pavėluotai blush2.gif , bet labai šiltai ax.gif sveikiname visus gimtadieninkus - didelius ir mažus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Būkite sveiki, mylimi, laimingi ir linksmi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Kadangi tik dabar atgavom rysy su civilizacija smile.gif, tai kad ir paveluotai bet TONIUKUI IR EMILYTEI patys didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Del susitikimo mes uz (jeigu bus rugpjucio antroje puseje), tikrai butu smagu vel visus pamatyti 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Toniukui ir Emilytei didziausi sveikinimai nuo musu 4u.gif 4u.gif

Mes rugpjucio 2diena isvaziuojam i RC jau paskambino ir pranese.Tai susitikti su visais vel neiseis verysad.gif Be to truputi toloka iki Kauno.Gal kitais metais kur nors zemaitijoje suorganizuosim thumbup.gif

Praita savaite buvau Nidoje.Vaziavome su Viltimi.Vaziavo mamos su vaikais.Buvo 4 suauge vaikai su DS.Na kaip grazu buvo ziureti i juos.Kokie jie savarankiski,mieli.O jau ju atmintis tai auksine.Prisimena kur ir kada buvom susitike.Turiu viena drauge ji uz mane tik metais jaunesne.Kai susitinkam visada sauniai pabendraujam.Be galo klauso savo mamu.Jos tikrai praleido labai gerai laika,pailsejo.Tikrai vaikai be problemu,klauso,nelaksto,kavineje patys uzsisako ko nori.As kai pabunu su jais man taip gera ir lengva pasidaro.Uzvaldo pacios geriausios mintys.Aplamai jie labai ypatingi wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Pirmiausia ,dideliausi sveikinimai TONIUKUI gimtadienio proga 4u.gif
user posted image

O taippat sveikinam VALERIJONA su gimtadieniu 4u.gif
user posted image

Del meetuko,tai mes su Tomu labai noretumem su jumis pasimatyt....tolokai mums...bet ka zinai,gal ir susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes

Smagu girdet kaip musu mazyliai stengiasi nudziuginti tevelius thumbup.gif wub.gif
Vienas vienaip, kitas kitaip.
Vienas greiciau ropoja, kitas ziurek jau isikibes eina. Kokie sirdziai mieli rupesteliai.pasidziaukit, nepajusit kaip lakstys ir pamirsit kuo siandien gyvenot. Jau pamirsau kaip laukiau pirmo dantuko, pirmo zingsnelio...

Siandien mano Brangenybe, pamokytas seses, atnese man lauko geliu puokste...
Mamos... verkiu vel... tik is dziaugsmo...
Labai dziaugiasi, kai ji pagiriu koks jis dzentelmenas smile.gif wub.gif . Vis primygtinai siulo pauostyt smile.gif . Ir vis laukia, kol vel ji pagirsiu
Dar motinos diena, kai aukletoja norejo svelniai ibrukt tulpe, kad padovanotu ja man, mete ja ant zemes...

o siandien jau samoningai dovanoja.
Kas ryta pabudes apkabina ir vis buciuoja.
Ko gero nustosiu jau "gedeti", nupirks mane puokstem biggrin.gif

Dziaukites, jie tokie nuostabus vaikai.

Hermita, pagalvojau, kad ko gero as pirmiausia turiu patiketi savo vaiku, o paskui jau tiketis jo rezultatu, ir kad juo patiketu kiti.
Ne egoizmas mano galva cia, gal daugiau baime del savo vaiko, kad ar sugebes prisitaikyt siame beprotisko lekimo, ir beprotisko ziaurumo pasaulyje.
Tik galvoju, gal reiktu stengtis ne labiau juos apsaugoti, ginti, o gal daugiau padeti prisitaikyti, rasti savo nisa.
Tai be galo sudetinga. Su visais vaikais. Su kiekvienu vaiku, ne tik sauliuku.
Bet stengtis reikia, verta ir butina.
Gal nereiktu uzbrezti ribos ka darys, o ko ne. Gali labai maloniai nustebinti, gali siek tiek ir paliudinti bet mes juk tevai. kas jei ne mes turime pirmiausia jais patiketi?
Visai nebijau buti pavadinta naivia utopiste, visai nebijau nusivilti, kad gal ne visus lukescius ispildys.
Kai gimsta vaikas, tevai mazu maziausia ji mato profesoriumi ar mokslu daktaru. bet toli grazu ne visi jai, o tik vienetai tampa.
Mes saviskius stebim kaip po padidinamaji stikla, taip, jiem reikia daugiau demesio.
Tikrai nepamenu kaip dukra pradejo vaiksciot, kada kalbet, sveplavo beveik iki 9 metu. Bet visai del to nesijaudinau. kada ka dare tada buvo gerai.
O sitam zuikiui teko dar pakesti ir mamos nerima.
Vaziavau, veziau, dariau atrodo viska, bet vis su nerimu, kad tik ko nepraziopsociau.
Ateitis parodys kaip ir kas bus.
Pavargau bijoti. Noriu buti laiminga su savo vaiku tokiu koks jis yra.

Ir busiu, ir ko gero jau esu...
taigi gavau siandien geliu... lotuliukas.gif

Dovanokit uz monologa.
Noreciau padrasint visas naujas, ir nelabai naujas, bet dar abejojancias(tai visai normalu ir suprantama) mamas.
Juk nera taip blogai ir baisu, kaip atrode pirma diena? mirksiukas.gif Pasidziaukim, kad Juos turim...

Izabele, pasistenk jeigu iseis atvaziuoti. Turi toki nuostabu Tomuka wub.gif
Patikek, "parako pasikraunam" ilgam laikui(bent jau as)
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2010 06 28, 16:59)
Sveikutes mamytes

Smagu girdet kaip musu mazyliai stengiasi nudziuginti tevelius  thumbup.gif  wub.gif
Vienas vienaip, kitas kitaip.
Vienas greiciau ropoja, kitas ziurek jau isikibes eina. Kokie sirdziai mieli rupesteliai.pasidziaukit, nepajusit kaip  lakstys ir pamirsit kuo siandien gyvenot. Jau pamirsau kaip laukiau pirmo dantuko, pirmo zingsnelio...

Siandien mano Brangenybe, pamokytas seses, atnese man lauko geliu puokste...
Mamos...    verkiu vel... tik is dziaugsmo...
Labai dziaugiasi, kai ji pagiriu koks jis dzentelmenas smile.gif  wub.gif . Vis primygtinai siulo pauostyt smile.gif . Ir vis laukia, kol  vel ji pagirsiu
Dar motinos diena, kai aukletoja norejo  svelniai ibrukt tulpe, kad padovanotu ja man, mete ja ant zemes...

o siandien jau samoningai  dovanoja.
Kas ryta pabudes apkabina ir vis buciuoja.
Ko gero nustosiu jau "gedeti", nupirks mane puokstem biggrin.gif

Dziaukites, jie tokie nuostabus vaikai.

Dovanokit uz monologa.
Noreciau padrasint visas naujas, ir nelabai naujas, bet dar abejojancias(tai visai normalu ir suprantama) mamas.
Juk nera taip blogai ir baisu, kaip atrode pirma diena? mirksiukas.gif Pasidziaukim, kad Juos turim...

Izabele, pasistenk jeigu iseis atvaziuoti. Turi toki nuostabu Tomuka wub.gif
Patikek, "parako pasikraunam" ilgam laikui(bent jau as)

Labai graziai apie viska parasei wub.gif As tai visai nemoku isdestyti savo minciu blush2.gif
O gelytes maniskis irgi renka....kaime dingsta is akiracio i pievas...ir ziurek po gero pusvalandzio ateina su diiiiideliu glebiu lauko geliu wub.gif ir visada (beveik) jos yra skirtos man blush2.gif As jam esu VISKAS....kas tik gali tilpti i si zodi.....
As asmeniskai niekada nesitikejau,kad mano Tomukas gaus moksla,ar bus KAZKUO....man uztenka tai,ka jis dabar moka....
Yra daug mamyciu ,kurios simta kartu labaiu kencia del savo vaiku....
Del meetuko,desiu visas pastangas box.gif mirksiukas.gif
Atsakyti