Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikiname TONIUKA su gimtadieniu,linkime daug,daug,daug,daug SVEIKATOS oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai Toniukui su tortadieniu,ir tikrai daug daug sveikateles linkim ir klausyt mamytes smile.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif ir buciukai nuo JUstuko ir Dominuko oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Toniukas labai jums dekoja uz sveikinimus oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif dainytes mazylei siunciam daug buciuku ir sandrulkos abiem ziogiukam siunciam buciuku wub.gif wub.gif wub.gif

valerijonas sveikinam tave su gimtadieniu

user posted image
Atsakyti
Labas rytas

Su gimtadieniu Toniuk 4u.gif
Sveikateles, daug dovaneliu, grazios sventes 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif
Didziausi sveikinimai nuo Linuko 4u.gif

Valerijone, nuosirdziausi sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif
Visko po turputi, ir gero oro taip pat wub.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Smagaus gimtadienio!

Jau kaip laukiu susitikimo wub.gif ! Saules Mamyte ,o kur?
Atsakyti
Aciu uz sveikimus wub.gif wub.gif wub.gif

Ziurejau nuotraukytes.Naujokiu mamyciu labai grazus maziukai wub.gif wub.gif wub.gif

As galvoju gal susitikima reiketu daryti,kaip ir pernai Rumsiskese?Ten daug vietos ir vaikai turetu kur palakstyti ax.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai jubiliatams,buckis nuo musu seimos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes ejom profilaktiskai tikrintis pas LOR,kol neisoperavo tonziliu polypu ir ausytes vienos...Dabar jau nebeeinam,nezinau ar reiktu,o del akyciu tai karta i metus,tik dabar as jau apsileidau,reikia man abu vaikus nuvesti pas akiu gydytoja... ax.gif
Atsakyti
Labai saunu butu Rumsiskese, kaip ir pernai labai smagu buvo. Labai laukiu, labai noriu jus visus pamatyti kiek paaugot, su naujokais susipazinti ir labai smagu butu wub.gif

Sveika Linusia5, kaip laikaisi?
Atsakyti
VALERIJONAS SVEIKINAME SU GIMTADIENIU,GRAZAUS IRLINKSMO GIMTADIENIO,DAUG LAIMES,DZIAUGSMO,SVEIKATOS IR BUK VISADA LAIMINGA
Atsakyti
Sveikinam ir mes su Mantuku Toniuka ir jo sesyte Emilyte su gimtadieniais.daug daug laimes ir sveikateles abiem 4u.gif
valerijonas -su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
PRISIDEDAM PRIE SVEIKINIMU JUBILIJATAMS happybday.gif
laukiam susitikimo bus smagu susipazinti.
vakar buvom netoli tokiam kaime joninese, tai maciau mergina apie 30 su ds, stebejau ja, nes ji buvo pries mane. rungtis labai ziurejo, dziaugesi kam pavyko,isreiske emocijas. na neina perduot visa tai ka maciau. kiek supratau ji buvo viena atejus, gal netoli kur gyveno. ji man nieko neissiskyre is minios. ir susimasciau, kaip mano titukas elgsis tokio amziaus, kaip jis bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausra123: 24 birželio 2010 - 21:27
Sveikos mamos, savaitgalį žiūrėjom filmą, pamaniau, kad ir jums būtų įdomus
4u.gif
http://www.kinopavas...p?id=1267649415

Dabar jį tik liepos pabaigoj kino pasakoj rodys, bet pamatyti tikrai verta wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Nors ir paveluotai, skubu ir aš prisidet prie sveikinimuku Toniukui ir Emilytėi. birthday.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image

Taip pat sveikinimukai Valerijonui. happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti