sveikiname TONIUKA su gimtadieniu,linkime daug,daug,daug,daug SVEIKATOS
didziausi sveikinimai Toniukui su tortadieniu,ir tikrai daug daug sveikateles linkim ir klausyt mamytes ir buciukai nuo JUstuko ir Dominuko
Sveikutes
Toniukas labai jums dekoja uz sveikinimus dainytes mazylei siunciam daug buciuku ir sandrulkos abiem ziogiukam siunciam buciuku
valerijonas sveikinam tave su gimtadieniu
Toniukas labai jums dekoja uz sveikinimus dainytes mazylei siunciam daug buciuku ir sandrulkos abiem ziogiukam siunciam buciuku
valerijonas sveikinam tave su gimtadieniu
Labas rytas
Su gimtadieniu Toniuk
Sveikateles, daug dovaneliu, grazios sventes
Didziausi sveikinimai nuo Linuko
Valerijone, nuosirdziausi sveikinimai gimtadienio proga
Visko po turputi, ir gero oro taip pat
Smagaus gimtadienio!
Jau kaip laukiu susitikimo ! Saules Mamyte ,o kur?
Su gimtadieniu Toniuk
Sveikateles, daug dovaneliu, grazios sventes
Didziausi sveikinimai nuo Linuko
Valerijone, nuosirdziausi sveikinimai gimtadienio proga
Visko po turputi, ir gero oro taip pat
Smagaus gimtadienio!
Jau kaip laukiu susitikimo ! Saules Mamyte ,o kur?
Aciu uz sveikimus
Ziurejau nuotraukytes.Naujokiu mamyciu labai grazus maziukai
As galvoju gal susitikima reiketu daryti,kaip ir pernai Rumsiskese?Ten daug vietos ir vaikai turetu kur palakstyti
Ziurejau nuotraukytes.Naujokiu mamyciu labai grazus maziukai
As galvoju gal susitikima reiketu daryti,kaip ir pernai Rumsiskese?Ten daug vietos ir vaikai turetu kur palakstyti
Didziausi sveikinimai jubiliatams,buckis nuo musu seimos
Mes ejom profilaktiskai tikrintis pas LOR,kol neisoperavo tonziliu polypu ir ausytes vienos...Dabar jau nebeeinam,nezinau ar reiktu,o del akyciu tai karta i metus,tik dabar as jau apsileidau,reikia man abu vaikus nuvesti pas akiu gydytoja...
Mes ejom profilaktiskai tikrintis pas LOR,kol neisoperavo tonziliu polypu ir ausytes vienos...Dabar jau nebeeinam,nezinau ar reiktu,o del akyciu tai karta i metus,tik dabar as jau apsileidau,reikia man abu vaikus nuvesti pas akiu gydytoja...
Labai saunu butu Rumsiskese, kaip ir pernai labai smagu buvo. Labai laukiu, labai noriu jus visus pamatyti kiek paaugot, su naujokais susipazinti ir labai smagu butu
Sveika Linusia5, kaip laikaisi?
Sveika Linusia5, kaip laikaisi?
VALERIJONAS SVEIKINAME SU GIMTADIENIU,GRAZAUS IRLINKSMO GIMTADIENIO,DAUG LAIMES,DZIAUGSMO,SVEIKATOS IR BUK VISADA LAIMINGA
Sveikinam ir mes su Mantuku Toniuka ir jo sesyte Emilyte su gimtadieniais.daug daug laimes ir sveikateles abiem
valerijonas -su gimtadieniu
valerijonas -su gimtadieniu
sveikutes,
PRISIDEDAM PRIE SVEIKINIMU JUBILIJATAMS
laukiam susitikimo bus smagu susipazinti.
vakar buvom netoli tokiam kaime joninese, tai maciau mergina apie 30 su ds, stebejau ja, nes ji buvo pries mane. rungtis labai ziurejo, dziaugesi kam pavyko,isreiske emocijas. na neina perduot visa tai ka maciau. kiek supratau ji buvo viena atejus, gal netoli kur gyveno. ji man nieko neissiskyre is minios. ir susimasciau, kaip mano titukas elgsis tokio amziaus, kaip jis bus.
PRISIDEDAM PRIE SVEIKINIMU JUBILIJATAMS
laukiam susitikimo bus smagu susipazinti.
vakar buvom netoli tokiam kaime joninese, tai maciau mergina apie 30 su ds, stebejau ja, nes ji buvo pries mane. rungtis labai ziurejo, dziaugesi kam pavyko,isreiske emocijas. na neina perduot visa tai ka maciau. kiek supratau ji buvo viena atejus, gal netoli kur gyveno. ji man nieko neissiskyre is minios. ir susimasciau, kaip mano titukas elgsis tokio amziaus, kaip jis bus.
Sveikos mamos, savaitgalį žiūrėjom filmą, pamaniau, kad ir jums būtų įdomus
http://www.kinopavas...p?id=1267649415
Dabar jį tik liepos pabaigoj kino pasakoj rodys, bet pamatyti tikrai verta
http://www.kinopavas...p?id=1267649415
Dabar jį tik liepos pabaigoj kino pasakoj rodys, bet pamatyti tikrai verta
Sveikutės
Nors ir paveluotai, skubu ir aš prisidet prie sveikinimuku Toniukui ir Emilytėi.
Taip pat sveikinimukai Valerijonui.
Nors ir paveluotai, skubu ir aš prisidet prie sveikinimuku Toniukui ir Emilytėi.
Taip pat sveikinimukai Valerijonui.