Emilytę su gimtadieniu
Džiugile, kaip smagiai jūs augat
Na, KMU dėl paramos negaliu skųstis: tik į palatą atėjus aplankė socialinė darbuotoja, jaunutė mergina, pagalvojau, kad gal čia pirmas jos kartas, nes buvo pasimetusi ne mažiau nei aš, bet nuoširdi... Pakalbėjom, atsargiai paklausė, ar nepaliksiu, po to paklausė dėl psichologo, ar reikia, atnešė pačios padarytą aplanką, kur buvo atšviesti straipsniai apie DS vaikučius, net sėkmės istorijos, kiek daug jie pasiekia , lankstinukai ir paskutiniame puslapyje interneto adresai, kontaktai, kur kreiptis... Buvau nuėjusi ir pas KMUK psichologę, bet tik pažliumbiau, balsu pasamprotavau, o ji paklausė ... gyvenimiškos išminties man ir taip pakako
o aš verkiu... dažnai... gal tai ir mano egoizmas... Pvz, buvau giminaitės Pirmosios komunijos mišiose ir... ašarojau, kad mano mergytė niekada nebus tokia štai puošni, susikaupusi savo šventėje... Šiandien pas mus universitete bakalaurų diplomų įteikimas, būriais traukia švytintys artimieji su gėlėmis.... Vėl ašaroju, kad neturėsime tokios šventės... Gal ir egoizmas... Gal ir kvaila, bet yra kaip yra...
O namo grįžus atropoja mano mažoji saulytė čiauškėdama, pasiimu ją ant rankų, ji glosto mane - ir taip gera...
QUOTE(Gusa @ 2010 06 17, 12:41)
Sveikos mamytės, kurios auginat vaikučius su DS. Rašau pirmą kartą.
Mūsų šeimoje auga sunelis Mantukas, kuriam 5,5 mėn. Sveikatos bėdų labai daug, o informacijos nelabai yra. O ir laiko nelieka ilgiau pasėdėti prie kompiuterio. Mūsų bėdos labai panašios, esam po 3 operacijų. Prieš tris savaites grįžom po širdelės operacijos. Atrodo augam po truputį, stiprėjam. Kaip jūsų vaikutis jautėsi po operacijos? Ar daug laiko praėjo, kol sustiprėjo? Mums įdėtas širdies stimuliatorius. Džiaugsmo tik tiek, kad Mantukas linksmas ir gyvas vaikelis.
Sėkmės vargstant vargelius.
Mūsų šeimoje auga sunelis Mantukas, kuriam 5,5 mėn. Sveikatos bėdų labai daug, o informacijos nelabai yra. O ir laiko nelieka ilgiau pasėdėti prie kompiuterio. Mūsų bėdos labai panašios, esam po 3 operacijų. Prieš tris savaites grįžom po širdelės operacijos. Atrodo augam po truputį, stiprėjam. Kaip jūsų vaikutis jautėsi po operacijos? Ar daug laiko praėjo, kol sustiprėjo? Mums įdėtas širdies stimuliatorius. Džiaugsmo tik tiek, kad Mantukas linksmas ir gyvas vaikelis.
Sėkmės vargstant vargelius.
sveikute,
vaje, kiek atlaikė Mantukas... Dėl stimuliatoriaus negaliu patart, bet po širdelės operacijos mažoji mūsų 'atkuto', pradėjo svoris augti, vystytis pradėjo sparčiau... Tikėk, ir jums bus viskas tik geryn... Gal lėčiau, ne taip greitai kaip norisi , bet pirmyn
QUOTE(Babulka @ 2010 06 17, 20:33)
oh, koks šaunuolis Benukas Gudrutis