Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

verysad.gif Liudnoka situacija musu šalyje.Vaiknamiai pilni.Ir kas liudniausia mano labai gera pažystama dirba gimdymo namuose.Ir dauguma palieka tos mamos kurios pačios auga vaiku namuose. doh.gif Gaila man mažiuku.Aš kai buavu 6-7 kalseje eidavome viena karta i savaite į kūdikiu namus pas vaikučius.Nusižiurejau viena mergyte labai norejau,kad tevai ja pasiimtu.Jo tada buvau vaikas ir nesupratau neigiamo tėvų atsakymo. blush2.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gusa viskas bus gerai Mantukui.Musu mazyliai labai stiprus ir jie yra tikri kovotojai.Pamatysi,kaip Mantukas tave dziugins savo pasiekimais ir kiek daug jis visko ismoks,tik reikia laiko mirksiukas.gif

Buvau konferencijoje ir zinokit kalbedama apsiverkiau verysad.gif Galvojau,kad esu stipri,bet kai kalba eina apie musu vaikucius,tai nesusilaikau.Atsistojau pries 100 zmoniu auditorija ir nesusilaikiau.As niekada nesu kalbejus pries tiek daug zmoniu blush2.gif Konferencija buvo tikrai labai gera.Daug suzinojom informacijos.Daug kas bus ideta internetiniam puslapyje ir bus isleista knyga.Visas informuosiu,kai jau viskas bus.Labai aciu uz suorganizuota konferencija.Bus daroma daug i prieki.Gimdymo namams jau ruosiami bukleteliai su informacija,kur kreiptis gimus vaikuciui su negalia.Tai jau tikrai geras zingsnis thumbup.gif Konferencijoje dalyvavo daug daktaru is Klaipedos,Panevezio ir Vilniaus.Daviau savo tel nr,kad jeigu gimtu toks vaikutis,kaip auginam mes ir mamyte noretu pasikalbeti,kad galetu man paskambinti,nes as zinau ka tai reiskia,kai norisi rekti ir staugti visam pasauliui UZ KA MAN?Tai jeigu mamyte nores gales man paskambinti ax.gif

Gusa as tau atsiusiu musu puslapiuko duomenis i az.Labai lauksim nuotraukyciu wub.gif
Atsakyti
Saulesmamyte noreciau ir as gauti albiumuko duomenis ir pasidalinti savo klecko nuotraukytemis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka17 @ 2010 06 22, 11:14)
Saulesmamyte noreciau ir as gauti albiumuko duomenis ir pasidalinti savo klecko nuotraukytemis. smile.gif

Butinai atsiusiu duomenis i az mirksiukas.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai Emilytei su tortadieniu 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

nuo Dominyko ir Justuko oro_buckis.gif
Atsakyti
mes ir su Dainute sveikiname EMILYTE su gimtadieniuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif daug sveikatytes,daug dovaneliu,daug dziaugsmo,daug juoko ir buciuku.
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 06 21, 23:49)

Buvau konferencijoje ir zinokit kalbedama apsiverkiau verysad.gif Galvojau,kad esu stipri,bet kai kalba eina apie musu vaikucius,tai nesusilaikau.Atsistojau pries 100 zmoniu auditorija ir nesusilaikiau.As niekada nesu kalbejus pries tiek daug zmoniu blush2.gif

Saulesmamyte,
jau esi stipri vien tuo, kad išdrįsai išeiti prieš tokią auditoriją ir kalbėti tokia nelengva sau tema ax.gif Bet taip jau yra, jei gauni gyvenimo išbandymą, po kurio laiko negalvoji, koks esi nuskriaustas, o galvoji, kuom gali kitiems pagelbėt... Šaunuolė 4u.gif

Aš irgi būčiau apsiverkus verysad.gif Ir dabar dar kartais nepavyksta sulaikyti ašarų. Kartais net vengiu tam tikrų situacijų, kad nereikėtų apie tai kalbėt, kad neklausinėtų... Bet tikiuosi, kad ateis laikas ir viskas susitvarkys, kad kasdien būsiu vis stipresnė ir kada nors ir aš galėsiu kam nors pagelbėt ax.gif

Tad lauksim daugiau naujienų iš konferencijos smile.gif
Atsakyti
Wa... o as vis apsiverkiu is dziaugsmo kad ji turim, kad galejo visai nebut... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2010 06 22, 15:09)
Wa... o as vis apsiverkiu is dziaugsmo kad ji turim, kad galejo visai nebut...  wub.gif

Nežliumbiu gi aš kasdien blush2.gif sakau, kad kartais... ax.gif
Mylim mes savo mažulį, kasdien vis stipriau ir stipriau. Ir labai džiaugiamės, kad jį turim wub.gif
Atsakyti
Labai aciu uz sveikinimus mamytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ir mes sveikinam Emilyte su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif birthday.gif
daug dovaneliu gauti linkim wub.gif

Ir tave Saules Mamyte sveikinam turint jau tokia didele mazaja 4u.gif wub.gif

Ir as apsiverkiu Babulka is dziaugsmo kad ji turiu. Nors ir siaip nuverkiu posma is per didelio emociju kiekio ax.gif , nemanau kad tai blogai - ir emocijos, ir paverkimas(saikingai, aisku smile.gif )

Kokie saunuoliai musu maziukai, mamytes wub.gif . Matysit kokie jie saunuoliai, kaip stengiasi nors kiek pateisinti musu lukescius wub.gif

Kaip laikotes Sandrulka? Kaip jusu vaikinai? Ar sveiki jau?
Papildyta:
Babulka, linkejimai kamuoliukams wub.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
GUSA sveika mirksiukas.gif Labai gerai ,kad isijungei i musu bureli 4u.gif
Saulesmamyte,tu tikra saunuole,kad isdrisai kalbeti visu musu mamyciu (ir dar busimu saulyciu mamyciu)vardu...didelis tau ACIU 4u.gif
Bukit visos sveikos,kad galetumet suteikt savo saulytems siluma,meile,rupesti....

EMILYTE sveikinam su gimtadieniuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif
Atsakyti