Liudnoka situacija musu šalyje.Vaiknamiai pilni.Ir kas liudniausia mano labai gera pažystama dirba gimdymo namuose.Ir dauguma palieka tos mamos kurios pačios auga vaiku namuose. Gaila man mažiuku.Aš kai buavu 6-7 kalseje eidavome viena karta i savaite į kūdikiu namus pas vaikučius.Nusižiurejau viena mergyte labai norejau,kad tevai ja pasiimtu.Jo tada buvau vaikas ir nesupratau neigiamo tėvų atsakymo.
Sveikutes
Gusa viskas bus gerai Mantukui.Musu mazyliai labai stiprus ir jie yra tikri kovotojai.Pamatysi,kaip Mantukas tave dziugins savo pasiekimais ir kiek daug jis visko ismoks,tik reikia laiko
Buvau konferencijoje ir zinokit kalbedama apsiverkiau Galvojau,kad esu stipri,bet kai kalba eina apie musu vaikucius,tai nesusilaikau.Atsistojau pries 100 zmoniu auditorija ir nesusilaikiau.As niekada nesu kalbejus pries tiek daug zmoniu Konferencija buvo tikrai labai gera.Daug suzinojom informacijos.Daug kas bus ideta internetiniam puslapyje ir bus isleista knyga.Visas informuosiu,kai jau viskas bus.Labai aciu uz suorganizuota konferencija.Bus daroma daug i prieki.Gimdymo namams jau ruosiami bukleteliai su informacija,kur kreiptis gimus vaikuciui su negalia.Tai jau tikrai geras zingsnis Konferencijoje dalyvavo daug daktaru is Klaipedos,Panevezio ir Vilniaus.Daviau savo tel nr,kad jeigu gimtu toks vaikutis,kaip auginam mes ir mamyte noretu pasikalbeti,kad galetu man paskambinti,nes as zinau ka tai reiskia,kai norisi rekti ir staugti visam pasauliui UZ KA MAN?Tai jeigu mamyte nores gales man paskambinti
Gusa as tau atsiusiu musu puslapiuko duomenis i az.Labai lauksim nuotraukyciu
Gusa viskas bus gerai Mantukui.Musu mazyliai labai stiprus ir jie yra tikri kovotojai.Pamatysi,kaip Mantukas tave dziugins savo pasiekimais ir kiek daug jis visko ismoks,tik reikia laiko
Buvau konferencijoje ir zinokit kalbedama apsiverkiau Galvojau,kad esu stipri,bet kai kalba eina apie musu vaikucius,tai nesusilaikau.Atsistojau pries 100 zmoniu auditorija ir nesusilaikiau.As niekada nesu kalbejus pries tiek daug zmoniu Konferencija buvo tikrai labai gera.Daug suzinojom informacijos.Daug kas bus ideta internetiniam puslapyje ir bus isleista knyga.Visas informuosiu,kai jau viskas bus.Labai aciu uz suorganizuota konferencija.Bus daroma daug i prieki.Gimdymo namams jau ruosiami bukleteliai su informacija,kur kreiptis gimus vaikuciui su negalia.Tai jau tikrai geras zingsnis Konferencijoje dalyvavo daug daktaru is Klaipedos,Panevezio ir Vilniaus.Daviau savo tel nr,kad jeigu gimtu toks vaikutis,kaip auginam mes ir mamyte noretu pasikalbeti,kad galetu man paskambinti,nes as zinau ka tai reiskia,kai norisi rekti ir staugti visam pasauliui UZ KA MAN?Tai jeigu mamyte nores gales man paskambinti
Gusa as tau atsiusiu musu puslapiuko duomenis i az.Labai lauksim nuotraukyciu
Saulesmamyte noreciau ir as gauti albiumuko duomenis ir pasidalinti savo klecko nuotraukytemis.
QUOTE(kristinka17 @ 2010 06 22, 11:14)
Saulesmamyte noreciau ir as gauti albiumuko duomenis ir pasidalinti savo klecko nuotraukytemis.
Butinai atsiusiu duomenis i az
didziausi sveikinimai Emilytei su tortadieniu
nuo Dominyko ir Justuko
nuo Dominyko ir Justuko
mes ir su Dainute sveikiname EMILYTE su gimtadieniuku daug sveikatytes,daug dovaneliu,daug dziaugsmo,daug juoko ir buciuku.
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 06 21, 23:49)
Buvau konferencijoje ir zinokit kalbedama apsiverkiau Galvojau,kad esu stipri,bet kai kalba eina apie musu vaikucius,tai nesusilaikau.Atsistojau pries 100 zmoniu auditorija ir nesusilaikiau.As niekada nesu kalbejus pries tiek daug zmoniu
Saulesmamyte,
jau esi stipri vien tuo, kad išdrįsai išeiti prieš tokią auditoriją ir kalbėti tokia nelengva sau tema Bet taip jau yra, jei gauni gyvenimo išbandymą, po kurio laiko negalvoji, koks esi nuskriaustas, o galvoji, kuom gali kitiems pagelbėt... Šaunuolė
Aš irgi būčiau apsiverkus Ir dabar dar kartais nepavyksta sulaikyti ašarų. Kartais net vengiu tam tikrų situacijų, kad nereikėtų apie tai kalbėt, kad neklausinėtų... Bet tikiuosi, kad ateis laikas ir viskas susitvarkys, kad kasdien būsiu vis stipresnė ir kada nors ir aš galėsiu kam nors pagelbėt
Tad lauksim daugiau naujienų iš konferencijos
Wa... o as vis apsiverkiu is dziaugsmo kad ji turim, kad galejo visai nebut...
QUOTE(Babulka @ 2010 06 22, 15:09)
Wa... o as vis apsiverkiu is dziaugsmo kad ji turim, kad galejo visai nebut...
Nežliumbiu gi aš kasdien sakau, kad kartais...
Mylim mes savo mažulį, kasdien vis stipriau ir stipriau. Ir labai džiaugiamės, kad jį turim
Labai aciu uz sveikinimus mamytes
Sveikutes,
Ir mes sveikinam Emilyte su gimtadieniu
daug dovaneliu gauti linkim
Ir tave Saules Mamyte sveikinam turint jau tokia didele mazaja
Ir as apsiverkiu Babulka is dziaugsmo kad ji turiu. Nors ir siaip nuverkiu posma is per didelio emociju kiekio , nemanau kad tai blogai - ir emocijos, ir paverkimas(saikingai, aisku )
Kokie saunuoliai musu maziukai, mamytes . Matysit kokie jie saunuoliai, kaip stengiasi nors kiek pateisinti musu lukescius
Kaip laikotes Sandrulka? Kaip jusu vaikinai? Ar sveiki jau?
Papildyta:
Babulka, linkejimai kamuoliukams
Ir mes sveikinam Emilyte su gimtadieniu
daug dovaneliu gauti linkim
Ir tave Saules Mamyte sveikinam turint jau tokia didele mazaja
Ir as apsiverkiu Babulka is dziaugsmo kad ji turiu. Nors ir siaip nuverkiu posma is per didelio emociju kiekio , nemanau kad tai blogai - ir emocijos, ir paverkimas(saikingai, aisku )
Kokie saunuoliai musu maziukai, mamytes . Matysit kokie jie saunuoliai, kaip stengiasi nors kiek pateisinti musu lukescius
Kaip laikotes Sandrulka? Kaip jusu vaikinai? Ar sveiki jau?
Papildyta:
Babulka, linkejimai kamuoliukams
Sveikutes
GUSA sveika Labai gerai ,kad isijungei i musu bureli
Saulesmamyte,tu tikra saunuole,kad isdrisai kalbeti visu musu mamyciu (ir dar busimu saulyciu mamyciu)vardu...didelis tau ACIU
Bukit visos sveikos,kad galetumet suteikt savo saulytems siluma,meile,rupesti....
EMILYTE sveikinam su gimtadieniuku
GUSA sveika Labai gerai ,kad isijungei i musu bureli
Saulesmamyte,tu tikra saunuole,kad isdrisai kalbeti visu musu mamyciu (ir dar busimu saulyciu mamyciu)vardu...didelis tau ACIU
Bukit visos sveikos,kad galetumet suteikt savo saulytems siluma,meile,rupesti....
EMILYTE sveikinam su gimtadieniuku