Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Ir mes linkime sveikatytės Toniukui ir Saulesmamytei 4u.gif
Laikykitės, stiprėkit ir greičiau važiuokit namučio wub.gif

Na va, tik palinkėjau ir jau grįžot ax.gif
Vykit tas ligas šalin, sveikit greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiugilė: 15 birželio 2010 - 11:10
labas rytas mamytes ir vaikuciai 4u.gif ,

mes jau namuose pagaliau,Dominyko neeme operuoti,nes po plauciu uzdegimo,sake bent dvi savaites turi praeiti.na o mums reikia salinti ir adenoidus ir tonziles,nes jos labai negrazios ir didokos,o ir del ju sulaiko Dominykas kvepavima.tai dabar laukiam kada gal kas atsisakys operuotis,nes iki rugsejo laisvu vietu nera .
mes kai gulejome klinikose atveze is vaiku namu 3men berniuka su DS,kaip taip tevai gali palikti,net nesuvokiu,bet aisku tai gyvenime buna,bet man vistiek ziauru,gi jam kaip tik taip reikalingi tevai.na del to buvo liudna isvaziuoti is ligonines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulka*: 16 birželio 2010 - 07:29
4u.gif 4u.gif Sveikatytes ligoniukams 4u.gif 4u.gif

Sandrulka kiekvienas is tevu savaip pergyvena vaiko negalia.Nesmerkiu tokiu zmoniu,nes net nezinai tikros vaiko atsisakymo priezasties.Asmeniskai as negaleciau sitaip pasielgti.Bet kitiems gal persunku suvokti.Nors asmeniskai girdejau ne viena istorija,kad is pradziu palieka o po kiek laiko pasiima.Duok dieve,kad ir sito mazo leliuko teveliai taip padarytu.

O mes laikomes neblogai.Mano mazasis ziogiukas jau po kelius zingsniukus nubega vienas pats thumbup.gif thumbup.gif Savaitgali vaziuosim pas Zuikuli lotuliukas.gif pagaliau susitiksim ir aplankysime Justuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2010 06 16, 12:30)
net nezinai tikros vaiko atsisakymo priezasties

Sutinku 4u.gif

QUOTE(2saulytes @ 2010 06 16, 12:30)

Bet kitiems gal persunku suvokti.

Nesutinku.. ir smerkiu visus kurie atsisako auginti savo vaika, koks jis bebutu. Tai materialiai ir maksimalistiskai ispuikusios visuomenes pasekme verysad.gif
Na nebent vaikuciui butina pastovi medicinine slauga..

Atsakyti
na o as smerkiu visus kurie atsisako savo vaiku,kad ir kokie jie bebutu,jei tu planuoji vaikuti turi pagalvoti kad gali visko atsitikti,o jei nenori tureti gali saugotis,na zinoma kartais ir apsaugos nebuna 100%,bet ... .nezinau bet as nuo pat vaikystes apie tai turiu savo nuomone ir tokiu tevu niekaip nepateisinu.bet cia tik mano nuomone.buvo sunku ziureti paprasciausiai kaip jis guli ten vienas,gerai kad dar sesutes tam skyriuj tikrai rupestingos. ir mes palikome jam savo zaisliuku,kad nebutu liudna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulka*: 16 birželio 2010 - 12:19
As ir nerandu pateisinamu priezasciu,skaudu kad taip yra,ir sunku suvokti.Teko lankytis vaiku,kudikiu namuose,veziau rubeliu ir visokiu zaisliuku nereikalingu,ir zinoma vaikucius prie to paties aplankiau.Skaudu lankyti,skaudu matyti,skauda isvaziuoti,bet dziugu juos matyti,ju sypsenas,ju bendravimas toks nuostabus,ju siluma,artumas taip stipriai jauciasi.O svarbiausia isvaziuoju is ten ir galvoju,kaip gaila kad negaliu nieko pakeisti,kad jie butu su mamytem,kaip butu faina kad tos mamytes persigalvotu,kad jos pasiimtu tuos grazius,nuostabius vaikucius,bet deje.......... verysad.gif Net viena situacija mane taip nustebino,kai mamyte pagimde dvinukes viena sveika,o kita su DS,tai ta su DS paliko tuose kudikiu namuose,ten sake kad ji neturi saligu auginti tos mergytes.Net nezinau kaip ten yra pas ta mamyte,bet as to gyvenime niekada nepadaryciau,kaip ir bebutu.Nei dienos,nei nakties negaleciau be savo vaikucio isbuti,TAI MANO NUOMONE,TAI AS TOKIA ESU.GIMDYK BRANGIOJI MOTERYTE,BET PRIESTAI PAGALVOK.As tokiu mamu kurios pagimdo ir palieka net nepavadinciau mamomis,ar vertos jos vadinamos MAMA.Net nezinau bet pyktis liejasi ir sunku net rasyti.
Atsakyti
Sveikos,

ech, liūdnai gyvenam, žiūriu, ligelės nepalieka mūsų mažiukų... Kažkaip neteisinga, galvoju, kad dar ir ligas siunčia tas Likimas ar p. Dievas, mūsų vaikams... Mes irgi atvargome: turėjom stomatitą - tai oi oi oi... sulyso mažutė, kauliukai atsikišo... O dar tie karščiai prisidėjo - tai tik naktimis atsigerdavo vaikas, kai atvėsdavo oras... Bet jau kapoja braškes - tai tikiuos, kad atsigriebsime svorį.

Pasidžiaugsiu ir aš: Viltukė jau pati atsistojo porą kartų, į kėdutę atsirėmusi, kai pasiekt kažką norėjo thumbup.gif , o kai truputį prilaikai, tai taip mikliai atsistoja - va ką reiškia, kai svorio numetė biggrin.gif O su kalba tai mums regresas sad.gif Sakė ir mama, tete, baba, atia, o dabar nieko aiškaus... Tik dainuoja lialialia... Bus daininkė lotuliukas.gif Ir tai gerai wink.gif Ir 'zbitkininkė' nereali doh.gif vakar vaizdo grotuvą už laidų išvilko iš lentynėlės ir švyst ... Šiandien nutarė brolio staliuko reviziją padaryti - tai rėmėsi ir traukė jo knygutes ir su visu staliuku apvirto (staliukas lengvas, fanerinis) - tik saugo Angelas tą mūsų nenuoramą - abiem atvejais tik išgąsčiu atsipirkom... Ir prieškambaryje batų reviziją daro, perrikiavimus -žodžiu, neliūdna mums dabar, kai energija trykšta per kraštus biggrin.gif

dėl atsisakymo... Žmonės ir sveikus vaikučius palieka valstybei... ir paaugintus... Ne visi esame vienodai stiprūs... Man jau kelių valandų skambino giminės ir sakė: nemaitink pati, neprisirišk, palik, nežinai, kas laukia... Ir tikrai sujaukė mano smegenis - ėmiau svarstyti tai... dėkui, kad trumpai, dėkui vyrui už palaikymą... Paskui tos giminaitės dukra ir krikštijo mūsų mažylę... Va taip nutinka...
Atsakyti
kas liecia vaikuciu palikima,tai kai pamatai tai, tai kyla daug minciu ir tikrai sunku jas issakyti,nes minciu daug ir labai pikta.
o del kalbos tai nenusimink,nes mes kai buvome pas logopede tai sake kad tam tarpe nuo metu iki dveju pas vaikus gali aplamai dingti kalba,gal ir jums del to .
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2010 06 16, 14:53)
As ir nerandu pateisinamu priezasciu,skaudu kad taip yra,ir sunku suvokti.Teko lankytis vaiku,kudikiu namuose,veziau rubeliu ir visokiu zaisliuku nereikalingu,ir zinoma vaikucius prie to paties aplankiau.Skaudu lankyti,skaudu matyti,skauda isvaziuoti,bet dziugu juos matyti,ju sypsenas,ju bendravimas toks nuostabus,ju siluma,artumas taip stipriai jauciasi.O svarbiausia isvaziuoju is ten ir galvoju,kaip gaila kad negaliu nieko pakeisti,kad jie butu su mamytem,kaip butu faina kad tos mamytes persigalvotu,kad jos pasiimtu tuos grazius,nuostabius vaikucius,bet deje.......... verysad.gif Net viena situacija mane taip nustebino,kai mamyte pagimde dvinukes viena sveika,o kita su DS,tai ta su DS paliko tuose kudikiu namuose,ten sake kad ji neturi saligu auginti tos mergytes.Net nezinau kaip ten yra pas ta mamyte,bet as to gyvenime niekada nepadaryciau,kaip ir bebutu.Nei dienos,nei nakties negaleciau be savo vaikucio isbuti,TAI MANO NUOMONE,TAI AS TOKIA ESU.GIMDYK BRANGIOJI MOTERYTE,BET PRIESTAI PAGALVOK.As tokiu mamu kurios pagimdo ir palieka net nepavadinciau mamomis,ar vertos jos vadinamos MAMA.Net nezinau bet pyktis liejasi ir sunku net rasyti.

visu 100% pritariu tau.nezinau kaip galima gyventi palikus savo vaika kazkur...
Atsakyti
KOKIA SAUNUOLIUKE 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Dainyte,2010 06 16, 19:13]
KOKIA SAUNUOLIUKE 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
hermitos mergyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainyte: 16 birželio 2010 - 17:14
QUOTE(sandrulka* @ 2010 06 16, 09:28)
labas rytas mamytes ir vaikuciai 4u.gif ,
mes jau namuose pagaliau,Dominyko neeme operuoti,nes po plauciu uzdegimo,sake bent dvi savaites turi praeiti.na o mums reikia salinti ir adenoidus ir tonziles,nes jos labai negrazios ir didokos,o ir del ju sulaiko Dominykas kvepavima.tai dabar laukiam kada gal kas atsisakys operuotis,nes iki rugsejo laisvu vietu nera .
mes kai gulejome klinikose atveze is vaiku namu 3men berniuka su DS,kaip taip tevai gali palikti,net nesuvokiu,bet aisku tai gyvenime buna,bet man vistiek ziauru,gi jam kaip tik taip reikalingi tevai.na del to buvo liudna isvaziuoti is ligonines.

Sveikutes
Nuo tokiu istoriju net asaros istryksta, negaliu suprasti tokiu mamu kurios palieka savo angeliukus, juk jie tokie mieli ir del nieko nekalti zuikuciai.
Ziuriu i savo klecka ir issivaizduoju ta mazyli kuris vienas ligoninej,kurio niekas nepamyluoja, kazkas baisaus sad.gif labai liudna sad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kai kalbejau su sandrulka telefonu ji man pasake,kad atveze berniuka ir paliko ligonineje.Mes dar svarstem,kad mama atvaziuos,kad ji nuvaziavo pasimti daiktu ir t.t.Bet,kai as jai paskambinau vakare isgirdau tokia zinia,kad tas mazylis is vaiku namu verysad.gif Negalejau patiketi ka isgirdau doh.gif Negaleciau palikti savo vaiko.As negaleciau ramiai gyventi.Niekas juo taip nepasirupintu,kaip pati mama.Juk mes zinom kas musu vaikuciams geriausia ir kaip jais pasirupinti ir uz juos kovoti 4u.gif

Sestadieni dalyvausiu konferencijoje ir kalbesiu apie musu vaikucius.Mane pakviete Kauno raidos centro direktore.Dalyvaus daug daktaru,turetu buti labai idomu.Turiu jiems paruosus klausimu.Turesiu kalbeti apie problemas su kuriom susiduriam augindamos musu angeliukus.Gal galetumet parasyti mamytes is savo puses kas su kokiom problemytem esat susidurusios.Labai aciu isanksto visom smile.gif
Atsakyti