Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

[quote=saulesmamyte,2010 06 09, 18:10]
Sveikutes 4u.gif

Aciu mamytes jums uz palaikyma wub.gif

Siandien su Toniuku buvom pas logopede ir ji dare vertinima is savo puses doh.gif As galejau buti kabinete,tai is pradziu viskas ejosi ir neblogai,o paskui Toniukas pavargo ir pradejo issidirbineti doh.gif Tai vertinimas vel bus,kaip supratau blogas doh.gif As del tu vertinimu,tai neimu i galva.As noriu jam iskovoti dar metus,kad jis galetu pabuti darzelio priesmokyklineje grupeje.Tai man pasake,kad beveik be sansu man ta pasiekti,bet pabandyti juk verta mirksiukas.gif Reikes rytoj vaziuoti i mokykla ir kalbeti,kad ji atsisakytu to prakeikto krepselio ir kad mokytoja vazinetu i darzeli ir mokintu Toniuka,va cia bus sunkiausia uzduotis doh.gif doh.gif doh.gif Jeigu neiseis padaryti sito,tai tada kovosiu,kad paskirtu jam namu mokyma.Jau su tais istatymu pakeitimais,tai tikrai svietimas pridirbo nesamoniu ir tikrai ne musu mazyliu naudai doh.gif Zinokit mane jau depresija bando lankyti,kai siandien pabuvau PPT ir kai prisiklausiau sededama uz duru tu tarybiniu bobu pletku apie vaikucius su negalia,tai neistveriau ir reziau as joms,tai pasikeite iskarto ir pradejo labai graziai bendrauti.Kazkoks siaubas kas darosi verysad.gif doh.gif Kiek reikia stiprybes tureti,kad viska atlaikytum
SVEIKUTE,BUK STIPRI,NEPASIDUOK.Jau taip yra,kad mums teks tik kovoti ir eiti i prieki,del musu vaikuciu.Susiskambinsim ir depresija visim kartu lauk.ikiukas.
Papildyta:
siandien sode buvome,tai baisu kas darosi,nei padirbeti neimanoma,uodai puola.skruzdeliu pilna,atrodo ir tepames ir purskiames nuo tu bjaurybiu,nieks nepadeda,parejome sukandzioti,o guzai kokie,o svarbiausia net skaudoka,ranka man patino doh.gif net nebezinau kaip nuo ju apsisaugoti g.gif
Atsakyti
[quote=Dainyte,2010 06 10, 16:53]
[quote=saulesmamyte,2010 06 09, 18:10]
Sveikutes 4u.gif

Aciu mamytes jums uz palaikyma wub.gif

Siandien su Toniuku buvom pas logopede ir ji dare vertinima is savo puses doh.gif As galejau buti kabinete,tai is pradziu viskas ejosi ir neblogai,o paskui Toniukas pavargo ir pradejo issidirbineti doh.gif Tai vertinimas vel bus,kaip supratau blogas doh.gif As del tu vertinimu,tai neimu i galva.As noriu jam iskovoti dar metus,kad jis galetu pabuti darzelio priesmokyklineje grupeje.Tai man pasake,kad beveik be sansu man ta pasiekti,bet pabandyti juk verta mirksiukas.gif Reikes rytoj vaziuoti i mokykla ir kalbeti,kad ji atsisakytu to prakeikto krepselio ir kad mokytoja vazinetu i darzeli ir mokintu Toniuka,va cia bus sunkiausia uzduotis doh.gif doh.gif doh.gif Jeigu neiseis padaryti sito,tai tada kovosiu,kad paskirtu jam namu mokyma.Jau su tais istatymu pakeitimais,tai tikrai svietimas pridirbo nesamoniu ir tikrai ne musu mazyliu naudai doh.gif Zinokit mane jau depresija bando lankyti,kai siandien pabuvau PPT ir kai prisiklausiau sededama uz duru tu tarybiniu bobu pletku apie vaikucius su negalia,tai neistveriau ir reziau as joms,tai pasikeite iskarto ir pradejo labai graziai bendrauti.Kazkoks siaubas kas darosi verysad.gif doh.gif Kiek reikia stiprybes tureti,kad viska atlaikytum
SVEIKUTE,BUK STIPRI,NEPASIDUOK.Jau taip yra,kad mums teks tik kovoti ir eiti i prieki,del musu vaikuciu.Susiskambinsim ir depresija visim kartu lauk.ikiukas.
Papildyta:
siandien sode buvome,tai baisu kas darosi,nei padirbeti neimanoma,uodai puola.skruzdeliu pilna,atrodo ir tepames ir purskiames nuo tu bjaurybiu,nieks nepadeda,parejome sukandzioti,o guzai kokie,o svarbiausia net skaudoka,ranka man patino doh.gif net nebezinau kaip nuo ju apsisaugoti g.gif
[/quote]
Aciu tau Dainyte wub.gif wub.gif wub.gif Mes butinai susiskambinsim,juk kiekviena diena susiskambinam mirksiukas.gif Negaliu gyventi nepakalbejus su tavim mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutytes,saulesmamytes Toniukas susirgo,auksta temperatura,pagulde i ligonine,dabar Toniukui lasaline lasina.Toniukas saunuolis,tikras vyras,kantrus,stiprus.Leidosi proceduroms,nori greitai pasveikti.lasa lasaline,o jis net nejudina rankytes,taip kantriai laukia kol sulases.linkiu daug sveikatytes Toniukui,stiprybes mamytei. oro_buckis.gif oro_buckis.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2010 06 12, 01:11)
sveikutytes,saulesmamytes Toniukas susirgo,auksta temperatura,pagulde i ligonine,dabar Toniukui lasaline lasina.Toniukas saunuolis,tikras vyras,kantrus,stiprus.Leidosi proceduroms,nori greitai pasveikti.lasa lasaline,o jis net nejudina rankytes,taip kantriai laukia kol sulases.linkiu daug sveikatytes Toniukui,stiprybes mamytei. oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  4u.gif  4u.gif

Labutis! kaip gaila Toniuko, bet tikiuosi kad greitai pasveiks ir viskas bus gerai. Cia dabar kazkoks virusas siaucia daug vaikuciu serga. Mano Adrijui irgi buvo sukilus temperatura, pradejo koseti, bet kazkaip mes cia per dvi dienas pasveikom. O pirmadieni isvaziuojam i vilniu raidos centra trim savaitem.
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2010 06 11, 16:11)
sveikutytes,saulesmamytes Toniukas susirgo,auksta temperatura,pagulde i ligonine,dabar Toniukui lasaline lasina.Toniukas saunuolis,tikras vyras,kantrus,stiprus.Leidosi proceduroms,nori greitai pasveikti.lasa lasaline,o jis net nejudina rankytes,taip kantriai laukia kol sulases.linkiu daug sveikatytes Toniukui,stiprybes mamytei. oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  4u.gif  4u.gif

Nu tikrai,kaip gaila Toniuko...labai daznai jis vaikutis serga verysad.gif Linkiu jam daug sveikatytes balioneliuuser posted image,kad tik greiciau pasveiktu...o mamytei linkiu daug stiprybes ir tvirtybesuser posted image,iveikiant visas bedeles....
Atsakyti
Labai gaila Toniuko,linkim greiciau pasveikti ir sugrizti sveikiam namo.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmuriuk: 11 birželio 2010 - 20:52
sveikutytes,saulesmamyte jums labai dekoja uz palaikima ir siltus palinkejimus,didelis ACIU. oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ,nezinau is kur saules mamyte semiasi jegu,tikriausiai Toniukas jos varomoji jega...kur Toniuko sesyte buna,kai jie taip daznai ligoninese...stiprybes jiems didziausias glebys...kokia laime,kai sveiki vaikuciai...laikykites visi-nesirkit.
Atsakyti
QUOTE(vasara5 @ 2010 06 12, 19:22)
Sveikutes smile.gif ,nezinau is kur saules mamyte semiasi jegu,tikriausiai Toniukas jos varomoji jega...kur Toniuko sesyte buna,kai jie taip daznai ligoninese...stiprybes jiems didziausias glebys...kokia laime,kai sveiki vaikuciai...laikykites visi-nesirkit.

ACIUKAS,NUO SAULESMAMYTES,Toniuko sesute buna su mociute tuo metu.
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif
Kaip sekasi Toniukui,ar jau geriau??
Atsakyti
labukas,sveikatytes Toniukui
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Labai aciu uz palaikyma jums mamytes wub.gif wub.gif wub.gif Mes jau namie.Toniukas labai koseja stipriai ir niekaip as nesusisnekejau su mus priziurincia gydytoja doh.gif As jai viena aiskinu,o ji man kita ir issiunte mus su silpnais geriamais antibijotikais namo,tai nezinau kuom mums viskas pasibaigs doh.gif

sandrulka irgi su savo mazyliais guli ligonineje doh.gif Ir gali buti,kad Dominyka extra operuos.SDiandien ji apziures loristas ir nuspres ar reikia operuoti adenoidus ar ne,tai laukiu is jos ziniu 4u.gif

Visiems daug sveikateles ir nesirkit zuikuciai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti