Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(saulesmamyte @ 2010 05 20, 09:06)
Sveikutes 4u.gif

laja sveikinam Daliuka su gimtadieniu happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

user posted image

Ačiū labai, Saulėsmamyte, už sveikinimus mirksiukas.gif Kaip Toniuko sveikatytė?
Atsakyti
sveikinam Daliuka su graziu tortadieniu
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 05 20, 19:31)
sveikinam Daliuka su graziu tortadieniu

Ir mes prisijungiam prei sveikinimu Daliukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O ligoniukams linkim kuo greiciau pasveikti, kas cia atsitiko,kad visi po sanatirijos susirgot verysad.gif

Mums saulesmamyte irgi buvo labai smagu su jusu seimyna bendrauti.Palaukit dar vasara nesibaige susitiksim ir trecia kart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 05 20, 09:08)
sveikutes,saunu kad visi jau namie,mums ir labai patiko snatorija,gavom proceduru tikrai daug,Akvilytei gryztant namo pakilo temperatura,savaitgali istempem seip ne taip,pirmadieni isbere,zodziu buvo tridiene karstine panai,Justui nueme antibijotikus pirmadieni,nes pagal gydytoja nebuvo priezasties ju skirt,na ir treciadieni vel ju gavom,nes antradieni vienam nukrito karstis ,kitam pakilo,sake gali but kad pasigavo ir Justukas tridiene,bet nerizikavom laukt,skyre antibijotiku,bet kazin ar jie veikia,nes senakt vel sukilo temperatura,kosulys baisus,nu zodziu tragedija,mano vargai ir namie dar nesibaige

Daug jums sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

SVEIKINAM LAJOS Daliuka su tortadieniu
user posted image
Atsakyti
saulesmamyte kaip gaila toniuko unsure.gif taip sauniai laikesi visa laika sanatorijoje.Nu tikekimes greitai praeis liga.Oras toks grazus thumbup.gif visas bacilas saulute gal isnaikins.labai daznai prisimenu Toniuka,perduok linkejimus nuo musu.Ir greiciau sveikit 4u.gif
Mariukas siandien jau lyg ir neblogai.Temperatura 37.3.kazko laikosi,bet mes visa diena kieme ant smelio prabuvom.Kazkaip pastebejau,kad lauke pabuves maziau dusta.

zuikuli musu rytines kavutes man ir be galo truksta.Labai jau buvo gera rytais geroje draugijoje kavuke gurksnoti. thumbup.gif gaila,kad didelis atsumas skiria mus,o tai dazniau susibegtume.

Valerijonas,koks grazus ir didelis Adrijukas.Kaip as laukiu kada mano ziogelis bus toks didelis ir savarankiskas.Gaila ir man ,kad negalejom ilgeliau pabendrauti.Mariuko pietu miegas mums sutrugde.Nu tikiuos dar kada susitiksim.Nes mes dabar dazniau i Palangos Gintara zadam vaziuoti.

Atsakyti
sveikutes mamytes ir vaikuciai,

visus su praejusiais tortadieniais happybday.gif happybday.gif happybday.gif

na mes jau ir namie,pagaliau vakar sugryzome,Dominykas jau sveikas ir tikiuosi daugiau nebesirgsim.
buvo labai smagu susipazinti su mamytemis ir vaikuciais sanatorijoje.
ir labai jau pasiilgome mes savo kaimynu biggrin.gif ,labai gaila kad Toniukas susirgo ir turejo isvykti anksciau,buvo labai jau mums liudna.
linkim visiems ligoniukams greiciau pasveikti,o Toniukui daug bucinuku. ir laukiam sveciuose,nes pas mus liko jo masinytes wink.gif .
Atsakyti
Ačiū, mamytės, už sveikinimus 4u.gif thumbup.gif Daliukas dėkoja visiems už sveikinimus ir palinkėjimus 4u.gif
Prasideda naujas etapas: šiandien užrašiau Daliuką į mokyklą. Antradienį eisim kartu į mokyklą, kad pasižiūrėtų, ką ta mokykla reiškia. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Sveikinam ausros123 Tituka su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrulka* @ 2010 05 21, 08:15)
sveikutes mamytes ir vaikuciai,

visus su praejusiais tortadieniais happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

na mes jau ir namie,pagaliau vakar sugryzome,Dominykas jau sveikas ir tikiuosi daugiau nebesirgsim.
buvo labai smagu susipazinti su mamytemis  ir vaikuciais sanatorijoje.
ir labai jau pasiilgome mes savo kaimynu  biggrin.gif ,labai gaila kad Toniukas susirgo ir turejo isvykti anksciau,buvo labai jau mums liudna.
linkim visiems ligoniukams greiciau pasveikti,o Toniukui daug bucinuku. ir laukiam sveciuose,nes pas mus liko jo masinytes wink.gif .

Labutis 4u.gif

Mes irgi jusu labai jau ilgimes wub.gif Toniukas vis nesa man telefona,kad skambinciau Dominykui lotuliukas.gif Kai pasveiks Toniukas,tai musu neatsikratysit,nes mano vaikas pamirs,kaip atrodo antra mama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors ir pavėluotai, bet ir mes

SVEIKINAM LAJOS DALIUKĄ SU PRAĖJUSIU GIMTADIENIU 4u.gif

Ir visus kitus sveikinam su praėjusiais gimtadieniais kurių nepasveikinom 4u.gif

Sėkmės Daliukui mokyklėlėje 4u.gif smartass.gif

SVEIKINAM IR AUŠROS123 TITUKĄ SU GIMTADIENIU 4u.gif LINKIM NESIRGTI IR

DAUG DOVANĖLIŲ GAUTI GIMTADIENIO PROGA happybday.gif happybday.gif

Sveiki sugrįžę, Sandrulka, smagu, kad jau sveikučiai 4u.gif

Saulės Mamyte, kaip Toniukas? Gal jau pasveikot? Toks oras lauke, tikra vasara thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Kaip faina sulaukem vasaros bagaliau.Kazko siemet ilgai jos reikejo laukti smile.gif

Kazkas mano ziogiukui,siryt pastebejau rankytes,nugaryte ties sprandu ir truputi krutines nuberta.Nuberimas toks ydomus,kaip su dilgele butu nudilginta.ir tas nuberimas toks keistas odele svelni ir lygi.Tas visas raudonumas tik demeta odele.Jauciu reiks eiti pas dermatologa,kad darytu kokius tyrimus gal maziukas kam elergiskas. doh.gif nu beda pas mus po viena nevaiksto.

O siap viskas kaip ir neblogai.Kosulys po truputi praeina.Tik temperatura laikosi 37.2.Bet didziaja dienos dali praleidziam lauke.Smelio dezeje.Prisipyle i akytes smelio. doh.gif Aisku ir paragauja truputi.

Zuikuli kepuryte pabaigiau ir atidaviau jau thumbup.gif thumbup.gif .Isejo labai grazi.Tai patenkintos abi.As,kad pabaigiau ir mergaite kuriai padovanojau kepuryte.Nu kazko strigo nerimas.Matyt gerokai esu primirsus kaip reikia nerti su vaseliu.Tai va badysiu vel ka nors narplioti,juk Klaipedoje siulu tai prisipirkau blink.gif

Atsakyti
sveikutes.
aciu uz sveikinimus saules mamyte ir sviesi spalva.
sveikatytes ligoniukams 4u.gif
Atsakyti