Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

persiprasau,as galvojau,kad Titukas 7 gimes,susimaisiau,bus vaikas du kartus pasveikintas
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

sveikinam Giedres10 Benuka su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Mes siandien irgi grizom jau namo,o turejom tik rytoj vaziuoti.Toniukui nakti pasidare blogai doh.gif Pradejo dusti ir vemti doh.gif Tai ryte staigiai vaziavom namo ir temp auksta uzkilus doh.gif
Atsakyti
sveikutes,sveikinimai giedres10 Benukui su tortadieniu
kaip Toniukas saulesmamyte
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 05 18, 16:33)
sveikutes,sveikinimai giedres10 Benukui su tortadieniu
kaip Toniukas saulesmamyte

Sveikute 4u.gif

Toniukui jau temp nera,tik atsirado kosulys stiprus ir toks negrazus.Ketvirtadieni vaziuosim pas gydytoja.Kaip Augusteliui sekasi?Kaip Akvilyte laikosi?
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2010 05 18, 15:33)

Mes ir prisidedam prie sveikinimų happybday.gif happybday.gif
Buvom parsivežti Gabytės ir nesusitikom blush2.gif Močiutė nežinojo, koks jūsų kambarys blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visus jubiliatus su praejusiais gimsiukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

O ligoniukams labai daug sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Labutis visiems.

Nu va mes jau pagaliau namuose.Sanatorijoje pavargom abu.Geriausia buvo Mariuko reakcija kai gryzome i namus.Parvaziaves is masinos nelipo,paskui kol viska aprepliojo,apziurejo.O dabar guli lovoje ir vartosi.Atrodo,labai pervarges.O siaip esu patenkinta santorija,gavo daug proceduru.Susipazinome su sauniomis mamomis.O ir mano mazasis is viresniu prisirinko visokiu mandrysciu.Man ten patiko vaziuosim dabar kiekvienais metais.Tik va oras buvo ne koks.Siandien isvaziuojant saulyte i Palanga uzsuko.Tai bent uz kitus smagu.

Saulesmamyte kaip Toniukas?Nuo ligonines issisukot,o cia jau geros naujienos thumbup.gif Mano ziogiukas ir gryzo su stipriu kosuliu.Eisim ir pas gyditoja.

Zuikuli kaip Justas?As jau jusu pasiilgau. wub.gif Buckis Akvilytei wub.gif

Giedres10 BENUKA su gimtadieniu birthday.gif birthday.gif birthday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Labas!
Sveikinam visus su praejusiais tortadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif

O Toniukui linkim kuo greiciau pasveikti 4u.gif

2saulytes labai smagu,kad jums patiko sanatorijoje,gaila ,kad neteko pamatyti Mariuko,nes nesulaukem kol atsikels isvaziavom namo.

O kaip Dominykas laikosi po sanatorijos? Labai jau fainas vaikas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Toniukui pablogejo,tai siandien vaziuosim pas gydytoja,kad israsytu antibijotikus doh.gif

2saulytes,kaip laikosi Mariukas?

valerijonas,kaip dziaugiuosi,kad siemet susitikom du kartus thumbup.gif Adrijukas tikrai saunus berniukas ir tikrai labai paauges thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2010 05 19, 17:00)
Sveikutes 4u.gif

Toniukui pablogejo,tai siandien vaziuosim pas gydytoja,kad israsytu antibijotikus doh.gif

Daug jums sveikatos balioneliuuser posted imagesveikite greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,saunu kad visi jau namie,mums ir labai patiko snatorija,gavom proceduru tikrai daug,Akvilytei gryztant namo pakilo temperatura,savaitgali istempem seip ne taip,pirmadieni isbere,zodziu buvo tridiene karstine panai,Justui nueme antibijotikus pirmadieni,nes pagal gydytoja nebuvo priezasties ju skirt,na ir treciadieni vel ju gavom,nes antradieni vienam nukrito karstis ,kitam pakilo,sake gali but kad pasigavo ir Justukas tridiene,bet nerizikavom laukt,skyre antibijotiku,bet kazin ar jie veikia,nes senakt vel sukilo temperatura,kosulys baisus,nu zodziu tragedija,mano vargai ir namie dar nesibaige
mes labai pasiilgstam Mariuko ateinant ryte pas mus,ir kava tenka vienai gert
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

laja sveikinam Daliuka su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image
Atsakyti