Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Mergaitės, mamytės smile.gif , dažnai skaitau jūsų skyrelį. Noriu Jums mamos dienos proga padovanoti vakelio ( ir visos šeimos fotosesiją). Esu Klaipėdoje, atvažiuočiau 100 km spinduliu. ( nemokamai,žinoma smile.gif )
Jei domins, mano tel. nr. 8686 64622 arba į AZ, atsiųsiu parodyti savo darbelių albumus 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Smagu jums Palangoje visoms tongue.gif Baltai pavydžiu 4u.gif
Omano mažylėsu močiute Druskininkuose sėdi. Labai daug procedūrų, vos spėja suktis. Visi giria, labai klauso, labai savarankiška, daug valgo tongue.gif Tik va aš tai jau be proto pasiilgau verysad.gif Lūdna man bus Motinos diena, nu bet užtat močiutė labai patenkinta:)

Visoms geros šventės rytoj bis.gif
Atsakyti
aciukas uz palinkejimus,tikrai mums labai smagu,labai dziaugiuos ,kad vaziavom
Benukui sveikateles,laukiam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zuikulis*: 01 gegužės 2010 - 21:44

Su Mamyčių diena visas Mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Justuk, su trečiuoju gimtadieniu 4u.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif ! Auk didutis, būk sveikutis!
Atsakyti
Sveikutes.Sveikinam Justuka su gimtadieniu ir linkim svajoniu issipildymo.Ir visas mamytes sveikinam su mamyciu diena.Linkejimai is pajurio.Mums sekasi labai gerai.sandrulka siuncia visiem linkejimus.
Atsakyti
Su mamyčių diena visas. 4u.gif 4u.gif

user posted image

Šviesi spalva, pažysti jau mano draugiuką Robertuką? bigsmile.gif

Gerai, būtinai pakviesiu dar kai kur kaune pasirodymų turėsim, lyg ir dabar nusimato artimiausiu laiku, tik aš nežinau ar kuriam laikui dabar neteks mest savo dramų ir šokių. doh.gif Penktadienį ėjau pas daktarę pasirodyt kaip su artrozę sekas susigyvent, nusiūntė dar persišviest dešinį petį ir mentę, pasirodo dar ir petys yra paniręs. doh.gif Tai daba kitą savaitę liepe registruotis pas traumatologą, ir nežinia kuo viskas baigsis. Ar tik atstatę petį vieton nedės į kokią langetę kuriam laikui, jei dės bus po visų man darbų ir gastrolių. doh.gif unsure.gif Brrr.

O penktadienį sekės neblogai, tik truputi viską pamaišė lietus. Tai teko sutrumpint savo pasirodymų programą. Parodėm tik kelis šokius, o aš su drama tik vieną spektakliuką. Pasisekė tik kad iki to spektakliuko truputi tik krapnojo, nes jo gale aš su savo "mylimuoju" mirštam ir iš vežimėlių iškrentam ant žemės. Jei būtų normaliau lyją, butu šakytės buvę. lotuliukas.gif

Jei įdomu, užsukit į mano dramos puslapėlį, įdėjau pasirodymą. "Liūdna pasaką" vadinas. smile.gif

Trude, oi kokia šaunuolytė Gabytė. thumbup.gif wub.gif

Saulės mamyte, kaip Toniukas laikos? Kaip proceduruose sekas? smile.gif

Justuką su gimtadieniuku happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
sveikutes. linkejimai palangoje esanciom, kaip pavydziu jums, smagu.
sveikinam ir mes JUSTUKA su happybday.gif happybday.gif happybday.gif
ir visas jus nuostabiausias mamas su musu sventa 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausra123: 02 gegužės 2010 - 20:54
sveikutes,Justukas dekoja uz sveikinimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zuikulis*: 02 gegužės 2010 - 22:58
Sveikutes mamytes 4u.gif
Visas mamytes su praejusia mamyciu dienauser posted image

Zuikulio JUSTUKA SU TRECIUOJU GIMTADIENIU
user posted image

Dainyte ,daug sveikatytes balioneliu tavo mergyteiuser posted image

Ir labai dideli linkejimai visoms ,esancioms sanatorijoje,gero jums poilsio su vaikuciais 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinam ir mes Justuka su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vakar buvom aplankyti saulesmamytes su Toniuku sanatorijoje.Jiems labai gerai sekasi, o Toniukas tai tikras vyras,labai paauges, o jau kaip graziai kalba,tikras saunuoliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valerijonas @ 2010 05 03, 12:48)
Sveikinam ir mes Justuka su gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Vakar buvom aplankyti saulesmamytes su Toniuku sanatorijoje.Jiems labai gerai sekasi, o Toniukas tai tikras vyras,labai paauges, o jau kaip graziai kalba,tikras saunuoliukas thumbup.gif

labukas,kodel mus pamirsai,kaipp norejosi pamatyt Adrijuka
Atsakyti
[quote=izabele111,2010 05 03, 12:33]
Sveikutes mamytes 4u.gif
Visas mamytes su praejusia mamyciu dienauser posted image

Zuikulio JUSTUKA SU TRECIUOJU GIMTADIENIU
user posted image

Dainyte ,daug sveikatytes balioneliu tavo mergytei[img]http://s17.rimg.info/079de4af928d6f88bae33fcd50f856b5.gif[/i
ACIUKAS,kaip jus gyvenate,kaip sekasi Tomukui?
Atsakyti