Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(2saulytes @ 2010 03 24, 12:51)
4u.gif Saunuoliai tie musu vaikiukai 4u.gif

Vakar buvau sutikusi vyruka saulyte jam 40metu.Panekejom truputi.Labai malonus.Aiskiai sneka.Papasokojo ka labiausiai megsta.Graziai bendrauja.Tik va metuose jau pasimete skaiciuose.Sake,kad jau labai daug yra.Sesuo buvo su juo tai papasakojo apie ji daugiau.Zinot mamos susidariau tokia nuomone.Kad viskas bus gerai musu vaikuciams.Seniau juk tokiu vaiku neugdydavo.O dabar kaip stengiasi su vaikais turinciais sveikatos bedeliu.
Mes vakar buvom pas rebilitologa.gavom siuntima i sanatorija.Beliko,kad gyditoja uzpildytu.Ligoniu kasos ir mes jau vykstam i sanatorija  thumbup.gif Tikiuos,kad po velyku jau bus silti orai.
kaip noris daugiau laiko praleisti lauke.

O jus lanket nemokamus masazus, kinezioterapija? ir po to gavot siuntima i sanatorija?
Atsakyti

Vakar buvau sutikusi vyruka saulyte jam 40metu.Panekejom truputi.Labai malonus.Aiskiai sneka.Papasokojo ka labiausiai megsta.Graziai bendrauja.Tik va metuose jau pasimete skaiciuose.Sake,kad jau labai daug yra.Sesuo buvo su juo tai papasakojo apie ji daugiau.Zinot mamos susidariau tokia nuomone.Kad viskas bus gerai musu vaikuciams.Seniau juk tokiu vaiku neugdydavo.O dabar kaip stengiasi su vaikais turinciais sveikatos bedeliu.

Taip...jus dabar galite daug daugiau pasiekti su musu saulytemis,nei anksciau.....
Siandien savo Tomuka buvau nuvedusi pas odos ir akiu gudytoja.....Labai raudonos akytes ir asaroja ,o kai valosi akytes ,tai ir veidukai raudoni....alergija nuo kazko....prirase vaistuku.....Bet as jauciu nuo ko doh.gif Savaitgali su mb abudu irenginejo antra auksta ir apsiltino tokia vata...as manau,kad tomas ja liete ir pakrapste akytes ir gavosi alergija.....O jis taip nori padeti mb dirbti...tiesiog prilipes prie jo....
Na nieko, issigydysime mirksiukas.gif
sveikos 4u.gif
Atsakyti

Mes vakar buvom pas rebilitologa.gavom siuntima i sanatorija.Beliko,kad gyditoja uzpildytu.Ligoniu kasos ir mes jau vykstam i sanatorija  thumbup.gif Tikiuos,kad po velyku jau bus silti orai.
kaip noris daugiau laiko praleisti lauke.

Sveika 4u.gif
reiktų mums klada susibėgti smile.gif
kitą savaitę vaikams atostogos, nors tvarkysiuos popierius, bet gal vistiek laisvesnė būsiu blush2.gif jau senai besimatėm smile.gif
Atsakyti
Labai norėčiau pasiteirauti jūsų, (kazkada pie kažkas užsiminė) ar leidžiat į kokius nors papildomus užsiėmimus vaikučius be masažų, logopedų.
kokius nors ugdymo centriukus - dailės ar muzikos. Ar yra specialūs jūsų mieste?

Atsakyti
4u.gif 4u.gif Labutis trude .butu tikrai smagu kad rastumet laisvo laiko.Labai noriu susitikti.Gabytes ir labai jau pasiilgau.O be to jai bus pas mus labai smagu.Musu kalyte turi 5suniukus.Jie jau praauge gales zaisti.
Tik va Mariukui jie nelabai patinka.Jam jie skleidzia nemalonu garsa ir lenda labai prie jo.

Babulka mes lankom nemokamus masazus ir logopeda.bet ankstyvosios rebilitacijos centras siuntimo i sanatorija neisduoda.siuntima dave seimos gyditoja.

Mamytes yra ystatymas vaikui turinciam vidutine arba sunkia negalia.Del raidos sutrikimu i metus po 1karta priklauso Rc iki 7metuku ir sanatorija.
Tik nebijokit paprasyti,nes niekas nesiulo siaip sau.
Atsakyti
http://puzkarapuz.ru...go-rebenka.html
Гленн Доман. Что делать, если у Вашего ребенка повреждение мозга.

......
Sindrom Dauna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 27 kovo 2010 - 12:13
jei neklystu ,tai siandien Marmuriuko gimimo diena blush2.gif
tai nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
Taip, taip ir mes sveikiname su gimtadieniu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Daug linkėjimų gražiausių ir šilčiausių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Marmurius su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes, auginancios saulytes.
Mes augam, daug sergam, savaite namie, pusantros darzelyje ir vel is naujo ir toks uzburtas ratas. Aktyviai tvarkomes dokumentus del mokyklos, nes nuo rugsejo Mantukas bus pirmokelis. Kalba deja pas mus visiskai netobuleja, per metus atsirado 2-3 nauji zodeliai, Sirdis po gripo padidejo nebepataisomai. Bet mes vis tiek mylim savo grybuka.
Baisu man darosi pagalvojus, ka reiks daryti kai baigsis vaiko prieziuros atostogos, juk mokykla tik iki pietu...
Kazkaip iskilo klausymas kiek is Jusu mamyciu gaunate globa, kai eina stazas ir nereikia dirbti. Nes man kazkaip idomu pasidare musu Mantas su sunkia sirdies yda, implantuotu stimuliatoriumi, kuris viena kart per metus nei is sio nei is to isireguliuoja ir lekiam ekstra tvarka i santariskes, su riskiu protiniu atsilikimu, visiskai neislavejusia kalba ir ka as galesiu po mokyklos sau ramiai pusdieniui palikti ji namuose, o pati ramiai dirbti? Jis namie vienas nepasilieka, net kai mes i kiema iseiname jis rekia, dauzosi, kad nepaliktumeme.

Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2010 03 28, 10:45)
Sveikos mamytes, auginancios saulytes.
Mes augam, daug sergam, savaite namie, pusantros darzelyje ir vel is naujo ir toks uzburtas ratas. Aktyviai tvarkomes dokumentus del mokyklos, nes nuo rugsejo Mantukas bus pirmokelis. Kalba deja pas mus visiskai netobuleja, per metus atsirado 2-3 nauji zodeliai, Sirdis po gripo padidejo nebepataisomai. Bet mes vis tiek mylim savo grybuka.
Baisu man darosi pagalvojus, ka reiks daryti kai baigsis vaiko prieziuros atostogos, juk mokykla tik iki pietu...
Kazkaip iskilo klausymas kiek is Jusu mamyciu gaunate globa, kai eina stazas ir nereikia dirbti. Nes man kazkaip idomu pasidare musu Mantas su sunkia sirdies yda, implantuotu stimuliatoriumi, kuris viena kart per metus nei is sio nei is to isireguliuoja ir lekiam ekstra tvarka i santariskes, su riskiu protiniu atsilikimu, visiskai neislavejusia kalba ir ka as galesiu po mokyklos sau ramiai pusdieniui palikti ji namuose, o pati ramiai dirbti? Jis namie vienas nepasilieka, net kai mes i kiema iseiname jis rekia, dauzosi, kad nepaliktumeme.

Sveika mazyyla 4u.gif

Pas Toniuka darzelyje buvo suorganizuotas susirinkimas kuriame dalyvavo tevai ir is mokyklu atstovai.Tikrai pas mus Kaune yra mokyklu pasirinkimas ir viena man visai lyg ir patiko.Ten vaikuciai gauna maitinima ir jeigu tevai negali pasiimti savo vaikuciu pasibaigus pamokoms,tai ten juos ir pamigdo pietu miego ir gauna vakariene ir teveliai gali pasimti savo maziukus po darbo.As manau,kad ir Vilniuje yra tokiu mokyklu ir gal net didesnis pasirinkimas mirksiukas.gif Mantukui daug sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Dekui uz grazius sveikinimus smile.gif Labai malonu.
Atsakyti