Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(skorpiuke @ 2010 03 22, 23:11)
taip, rytoj turim skambintis i genetikos centra atsakyma suzinoti...
nors jis aiskus, bet vistiek galutinis taskas bus padetas viltims. Turbut sianak neuzmigsiu, taip nenoriu isgirsti..., bet ka darysi, viskas bus gerai unsure.gif

Tikrai viskas bus gerai thumbup.gif Juk musu sauliukai - patys nuostabiausi vaikuciai thumbup.gif Jau nieko cia nebepadarysi,toks Dievo nuosprendis....galva aukstyn ir i prieki thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytės,
Kovo 21-ąją pasaulyje buvo minima Dauno sindromo diena.
Ši diena mums visoms kažką reiškia - skausmą, liūdesį, viltį, meilę, ryžtą...

Dauguma iš jūsų turite sukaupę daug daugiau patirties ir išgyvenimų nei aš, nes mano Spindulėlis dar labai mažytis wub.gif Bet tas mažytis Spindulėlis kasdien kaupia mano patirtį, kasdien mane moko kitaip mylėti, kitaip suprasti, daugiau išgirsti, giliau pajausti...
Nors pradžia tikrai nebuvo lengva, bet dabar jis kasdien mus džiugina savo šypsena, naujais garsais ir mažyčiais pasiekimais... Ir kai aš jam dainuoju "Aš labai myliu savo vaiką - brangiausią šiam pasaulyje...", o jis krykščia žiūrėdamas į mane, tikiu, kad šis mažytis Spindulėlis kasdien švies ir šildys vis stipriau ir šilčiau... wub.gif

Būkit laimingos, mamytės, nes kiekviena iš jūsų turite savo Saulę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 03 22, 13:00)
Sveikos mamytės  4u.gif

Esat skaičiusios šį straipsneliuką? smile.gif Man jis toks nerealus pavyzdys kokie iš tiesų yra šaunūs jūsų sauliukai, kad  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mokytojas su dauno sindromu smile.gif

Sveikutės,
Tikrai geras straipsnis,bet gaila kad pas mus į tokius žmones yra neigiamas požiūris schmoll.gif Daugiau tokių straipsnių rašytų gal ir kas labiau keistusi, o dabar į vaiką su DS žiūrima kaip į kažkokį siaubą(čia iš savo patirties sakau) doh.gif
Su GIMTADIENIU EMUTĘ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Šiandien užregistravau Gabytę į sanatoriją Druskininkuose. Važiuojam balandžio 26 d. Tik su Gabyte bus močiutė verysad.gif Labai tikiuosi, kad susitvarkys ir Gabytė išbus be mūsų. Jau daba širdis plyšta, kaip aš be jos ir kaip ji be manęs. g.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2010 03 23, 14:42)
Sveikos mamytės 4u.gif
Šiandien užregistravau Gabytę į sanatoriją Druskininkuose. Važiuojam balandžio 26 d. Tik su Gabyte bus močiutė verysad.gif Labai tikiuosi, kad susitvarkys ir Gabytė išbus be mūsų. Jau daba širdis plyšta, kaip aš be jos ir kaip ji be manęs. g.gif

sveikute trude,saunu kad vaz.Gabyte i sanatorija,mociute puikiai susitvarkys,patikek manim. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerima vyk lauk is sirdutes,stenkis galvot tik gero,kaip joms bus ten saunu,linksma.Ir mociute pailses,kaip saunu.Viskas bus gerai.
Papildyta:
QUOTE(jūrate @ 2010 03 23, 12:32)
Sveikutės,
Tikrai geras straipsnis,bet gaila kad pas mus į tokius žmones yra neigiamas požiūris schmoll.gif  Daugiau tokių straipsnių rašytų gal ir kas labiau keistusi, o dabar į vaiką su DS žiūrima kaip į kažkokį siaubą(čia iš savo patirties sakau) doh.gif
Su GIMTADIENIU EMUTĘ 4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveikute,straipsnis tai tikrai super thumbup.gif ,net malonu skaityti.O tokiu straipsniu tai tikrai mazai,o pasiekimu vaikuciu yra nemazai.Tas tiesa,jei daugiau apie pasiekimus rasytu,tai butu tikrai grazesnis,ir geresnis poziuris i musu vaikucius.O dabar zmones ziaurus,pavydus,pykti net baisu darosi.Jie neapsidairo,ir nemato saves,o mato tik kitus ir dar sugeba izeisti.
Atsakyti
...va, mums patvirtino tipini DS... atrodo buvom kaip ir susitaike, bet kai gavom oficialu patvirtinima vistiek labai skauda...
Atsakyti
QUOTE(skorpiuke @ 2010 03 23, 15:12)
...va, mums patvirtino tipini DS... atrodo buvom kaip ir susitaike, bet kai gavom oficialu patvirtinima vistiek labai skauda...

Labai suprantu... bet mes butent ta diena, kai patvirtino, atradom ramybe savo sirdelese. Faktas, viskas... jis toks, musu meile, musu saule.. ciupom spec. literatura, gaudem visa reikalinga medziaga ir pasijutom vel labai laimingi, laimingesni, nei laukem to atsakymo... 4u.gif wub.gif
Taip kad mamyt, tavo vaikas Nuostabus, Isskirtinis ir Nepakartojamas wub.gif

P.S. Kam idomu, parasykit i AZ, parasysiu nuoroda kur sudetos foto is Benuko gyvenimo Santariskese.
Atsakyti
Aciu dar karta uz sveikinimus,ir as idejau keleta sventinio Emutes savaitgalio nuotraukeliu i albumeli,taigi kas turesit noro ir laiko-prasom uzsukti 4u.gif Tik liudziu,kad dantu vis nematyt... schmoll.gif nepadovanojo gimtadieniui.Uztat jau savaite ant puodo neblogai reikalai einasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara5 @ 2010 03 23, 19:22)
Aciu dar karta uz sveikinimus,ir as idejau keleta sventinio Emutes savaitgalio nuotraukeliu i albumeli,taigi kas turesit noro ir laiko-prasom  uzsukti 4u.gif Tik liudziu,kad dantu vis nematyt... schmoll.gif nepadovanojo gimtadieniui.Uztat jau savaite ant puodo neblogai reikalai einasi blush2.gif

sveikute,kokia saunuolyte kad sekasi gerai su puoduku thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Saunuoliai tie musu vaikiukai 4u.gif

Vakar buvau sutikusi vyruka saulyte jam 40metu.Panekejom truputi.Labai malonus.Aiskiai sneka.Papasokojo ka labiausiai megsta.Graziai bendrauja.Tik va metuose jau pasimete skaiciuose.Sake,kad jau labai daug yra.Sesuo buvo su juo tai papasakojo apie ji daugiau.Zinot mamos susidariau tokia nuomone.Kad viskas bus gerai musu vaikuciams.Seniau juk tokiu vaiku neugdydavo.O dabar kaip stengiasi su vaikais turinciais sveikatos bedeliu.
Mes vakar buvom pas rebilitologa.gavom siuntima i sanatorija.Beliko,kad gyditoja uzpildytu.Ligoniu kasos ir mes jau vykstam i sanatorija thumbup.gif Tikiuos,kad po velyku jau bus silti orai.
kaip noris daugiau laiko praleisti lauke.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

2saulytes tai zinoma,kad musu maziukams viskas bus gerai,tik reikia tiketi tuo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mes irgi vakar buvom pas reabilitologe ir jau gavom siuntima i sanatorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laukiu nesulaukiu balandzio pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2010 03 24, 11:51)
Saunuoliai tie musu vaikiukai 

Vakar buvau sutikusi vyruka saulyte jam 40metu.Panekejom truputi.Labai malonus.Aiskiai sneka.Papasokojo ka labiausiai megsta.Graziai bendrauja.Tik va metuose jau pasimete skaiciuose.Sake,kad jau labai daug yra.Sesuo buvo su juo tai papasakojo apie ji daugiau.Zinot mamos susidariau tokia nuomone.Kad viskas bus gerai musu vaikuciams.Seniau juk tokiu vaiku neugdydavo.O dabar kaip stengiasi su vaikais turinciais sveikatos bedeliu.
Mes vakar buvom pas rebilitologa.gavom siuntima i sanatorija.Beliko,kad gyditoja uzpildytu.Ligoniu kasos ir mes jau vykstam i sanatorija  Tikiuos,kad po velyku jau bus silti orai.
kaip noris daugiau laiko praleisti lauke.

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai žinoma kad viskas bus gerai su jūsų vaikučiais. Dabar kai yra daugiau galimybių juos ugdyt, tik reik jas išnaudot ir viskas bus super. thumbup.gif Tikrai suauge sauliukai gali būti ir visiškai savarankiški ir patys kurti savo gyvenimėlį. Turiu pati prieš savo akis nemažai tokių pavyzdžių. thumbup.gif wub.gif

QUOTE(saulesmamyte @ 2010 03 24, 13:30)
Sveikutes

2saulytes tai zinoma,kad musu maziukams viskas bus gerai,tik reikia tiketi tuo

Mes irgi vakar buvom pas reabilitologe ir jau gavom siuntima i sanatorija  Laukiu nesulaukiu balandzio pabaigos

Uj kaip jums su Toniuku baltai pavydžiu. smile.gif Jau kaip greitai lėksit į sanatorija, dieve kaip aš nooooriu. doh.gif lotuliukas.gif Nors gal greit jau irgi krausiu lagaminus. Va jau sužinojau tyrimėlių atsakymus, artrozė pasirodo man, tai vat dabar daktarė prirašė kolkas kelis vaistukus, vienus į subiniuką vėl teks leistis, brrr. Kai baigsiu jų kurselį vėl reiks pasirodyt pas gydytoją, ir tada jau prašysiu kelialapiuko. Reiks dar pasidomėt dabar ar su artroze man nepriklausytų daugiau dienų. Įdomu. g.gif Nes iki šiol su cerebrinio diagnoze priklausė tik 20d į metus. Gal dabar daugiau reabilitacijos pavyks išpešti. g.gif
Atsakyti