Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Pavasario giesmę
Širdis teišgirs -
Šį rytą lai debesys
Saule pavirs…

user posted image

Musu zuikuciu gimtadieniai

ad23 Augustelis 10.04

agnyteee

ausra123 Titukas 2007.05.22

babulka Benukas 12.20

Bit ute Jevute 11.13

butybe Gabyte 11.07

ciiikiii

coliuke Andreja 07.07

Dainyte Dainute 2008.04.02

Daivuske

dangire Dangiriukas 2006.11.25

dovka

Dziugile Domukas 2009.10.01

Ernestytaaa 1982.08.24

giedre10 Benukas 05.17

gizi111

hermita 2008.10

izabele111 Tomukas 1989.10.07

Joole2

jurate Arnutis 2004.04.05

kissaule Saulyte 2009.07.24

kokenyte Augustelis 05.10

kristutyte

laja Daliukas 2003.05.20

lenusia Andrejus 2008.07.03

linusia5 Mikutis 2006.01.23

Lstan Martynukas 1998.11.13

Marmuriukas Edvardukas 2009.0202

mazzyla Mantukas 2003.10.06

medeta Augustele 02.19

mine Rugilyte 08.10

Mirijem Salviukas 2006.02.25

Rokucio mamyte 78 Rokutis 2007.05.30

sandrulka Dominykas 2007.10.24

saulesmamyte Toniukas 2003.06.24

Superjulia

2 saulytes

sviesi spalva Linukas 08.23

trude Gabyte 2006

Vaidra

valerijonas Adrijus 2006.10.15

vasara5 Emute 2009

Vilte Godute 03.02

vmm32 Mantukas 2004.03.01

zuikulis
Atsakyti
sveikutytes,kaip grazu,na saulesmamyte grazia temute sukurete thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif su pavasareliu visas mamytes sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos naujuose namuciuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saulesmamyte oro_buckis.gif aciuks.gif uz nauja temuke....
Musu plepuciu desimtukas:

izabele111 60
saulesmamyte 53
vmm32 50
Džiugilė 39
sviesi spalva 38
*Vilte* 34
kissaule 30
Dainyte 30
valerijonas 29
*zuikulis* 25

Kadangi ,as ,didziausia plepse,tai ateinu su vaisem...prasom prie stalo ...juk ikurtuves butinos!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image

O kas del Tomuko....tai kai nuvezem i musu infekcine,gydytoja pradejo statyti laselines....paskui pasake mano mamai,kad :"mes galim ir neisgelbeti vaiko,vezkit i Panevezi"....zinokit,zeme is po koju isslydo..visa laika verkiau,kol nuvaziavom i Panevezi(100km.),man atrode,kad vaziavom visa amzinybe.....O kaltas buvo karves pienas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 15 kovo 2010 - 17:50
Sveiki nauji namuciai,
Kokie grazus ir pavasariski wub.gif
O koks balius Izabele 111 wub.gif thumbup.gif

Maniau kad del ds atsisake priimti Tomuka. Isivaizduoju ka isgyvenai, viskas gerai kas gerai baigiasi.

Gyvenam neblogai, Saules Mamyte. Niekaip nedaeinam iki darzelio blush2.gif . Jau artimiausiuose planuose.

Nusiunciau vyresnele ledu parnesti. Taip uzsinorejau. Linui buvau vasara davus palaizyti, pasirodo nepamirso(siaip nei saldainiu, nei pyragu, nei kokiu kitokiu saldumynu nepriprasau nei paragauti, nereaguoja kai mes valgom). Pamate pakuote ir tiesia rankas biggrin.gif , begiojo paskui kol gavo. Kazin kaip gerklyte sureaguos doh.gif, nes suvalge visa.
Atsakyti
4u.gif Aciu saulesmamyte uz naujus namucius. wub.gif

Del sanatorijos pirmadieni einam pas rebilitologa.Skambinausi i Palanga vietu sake yra galim vaziuoti,kad ir rytoj. smile.gif tai mes turbūt ilgai ir nelauksim.Po velykų važiuosim.

skaičiau straipsnį,nu ir apsiverkiau.Gaila tevų ir mazosios Viltutės.Kokie ypatingi tie musu vaikiukai.

Sakykit mamytes.Man teko girdeti ne iš vieno mediko,kad jei vaikutis su DS turi už save mažesnį broliuką ar sesutę.Tai jo rados sutrikimas yra žymiai mažesnis.Ar tai tiesa?
Mes turim vyresnį brolį,jis žiogiuką primokina visokių mandrumų.Metų skirtumas didelis,broliui jau nebelabai ydomu su mazuoju.Bet sutaria jie labai gražiai,tik paskutiniu metu mažasis labai jau nervotas.Kas jam nepatinka tai jau taip užprotestuoja.Ugdosi didelis AŠ doh.gif Žinau,kad mūsu vaikai labai imlūs informacijai.
Tai isivaizduoju kiek jie viko išmiksta iš bendraamžių.

Atsakyti
pasirodo pirmame plepuciu penketuke blush2.gif
Papildyta:
Taip 2 saulytes, idealiausia, kuo mazesnis skirtumas tarp vaikuciu. Sauliukai kopijuoja ir megzioja viska ka mato. Maniskiu irgi didokas skirtumas 7 metai, bet dicke suvaikeja zemiau jo lygio, primoko ji visokiu nesamoniu doh.gif .

Pastebejau, kad jei ka mano manymu vertingo, tai jam reikia keliolika kartu ir kelias dienas kartoti. O kai kokia grimasa, ar siaip nesamone tai iskart, be problemu.
Musu As irgi iki lubu. Gal amzius dabar toks(treciu metu krize) arba maziausio fenomenas.
Papildyta:
kaip noreciau prie juros, baltai pavydziu klaipediskiams kas turi jura kasdien
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2010 03 15, 20:23)
kaip noreciau prie juros, baltai pavydziu klaipediskiams kas turi jura kasdien

Eik jau.. ten vejas.. salta... fui.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai retai bunu, nejauciu to vejo lotuliukas.gif

Gyventum kur Kaune, irgi noretum lotuliukas.gif
Atsakyti
namai, namuciai nauji. Zuikuli nezinau koki tu numeri turi gale 315 jei ta tai tas pats. As tai ryt pas savo hirurga varau, nezinau ka pasakys.
Atsakyti
Ka pastebejau. Nesu tikra, bet man atrodo mano vaikis angliskai taria zodzius. Labai megsta vaiku kanala Galos telev. ziuri isisziojes.
Dabar sedi su sese, ta rodo paveikselius ir klausia kas cia. Rodo pele jis sako - mouse doh.gif , kas idomiausia, as mokiausi vokieciu lotuliukas.gif . Tuoj nesusikalbesiu
Papildyta:
o tai kas tai tavo kojai Mirijem?
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2010 03 15, 21:51)
Ka pastebejau. Nesu tikra, bet man atrodo mano vaikis angliskai taria zodzius. Labai megsta vaiku kanala Galos telev. ziuri isisziojes.
Dabar sedi su sese, ta rodo paveikselius ir klausia kas cia. Rodo pele jis sako -  mouse doh.gif , kas idomiausia, as mokiausi vokieciu lotuliukas.gif . Tuoj nesusikalbesiu
Papildyta:
o tai kas tai tavo kojai Mirijem?

Nu zinai sena tarka jau esu operavau isdilusi sanari, nes taip skaudedavo paeit negalejau, o dabar dar nusiplikiau su kava, padare sunus kava as bijojau kad salviukas nepagriebtu tai traukiau ir visa savo kava ant kojos.
Atsakyti
Kokia jau cia sena irnesakyk.gif , kai vaikui 4 metai.
O ka operavo tam sanariui? Tikiuosi nekeite?
Mano mamai abu pakeisti, tai begioja kaip 18 mete smile.gif .
Su ta kava tai skaudziai cia console.gif
Atsakyti