Mums labai patinka koldunai kepti fritiurineje.
sveikutes uiii... as ziurejau ir pagalvojau kad tokios nera, bet klydau
kiek pastebiu tai nieko labai idomaus ir neiseina gruzdintuvej
kiek pastebiu tai nieko labai idomaus ir neiseina gruzdintuvej
QUOTE(LABUSKA @ 2006 12 08, 12:29)
Mums labai patinka koldunai kepti fritiurineje.
O ar tie koldunai nesigauna kieti? Nes as kai viriau, tai ikast neimanoma buvo
QUOTE(Tučka @ 2006 12 10, 10:58)
O ar tie koldunai nesigauna kieti? Nes as kai viriau, tai ikast neimanoma buvo
Jei kieti, tai reiškia per daug sukepinai....
QUOTE(Kozete @ 2005 08 01, 16:26)
Tą Tempura, tai reikės išbandyti.
O koldūnai kepti gruzdintuvėje, tai labai skanūs. man atrodo, jei gerai juos nuvarvinti nelabai jie ten ir koloringi.
O koldūnai kepti gruzdintuvėje, tai labai skanūs. man atrodo, jei gerai juos nuvarvinti nelabai jie ten ir koloringi.
man nepatinka koldunai nei kepti nei virti.... man kazkoks nesusipratimas jie....
Sveikos,
Dabar turiu fritiūrinę, bet neišmanau ką man joje be bulvyčių fri virti? Na skaičiau instrukcijoje kad ir žuvį ir daržoves galima, bet kaip paruošti?
Nekokia aš šeimininkė, tad nepykit, jei klausimas atrodo juokingas.
Dabar turiu fritiūrinę, bet neišmanau ką man joje be bulvyčių fri virti? Na skaičiau instrukcijoje kad ir žuvį ir daržoves galima, bet kaip paruošti?
Nekokia aš šeimininkė, tad nepykit, jei klausimas atrodo juokingas.
gal galima butu tikslesnius receptelius gauti tslos i kuria voliojate grybus, ar dar ka, to tempuro gaminimo principa, ir kaip tuos kijevo kotletus darot.
nekokia is manes seiminke, tad jei netingesit padekit.
nekokia is manes seiminke, tad jei netingesit padekit.
radau analogiska tema, tad jei kas gali prasyciau sia uzdaryti.
|Koks aliejus geriausias gruzdintuvems? Kol kas mano atrastas geriausias is prismos, dideliuose buteliuose gruzdinimui.
Kaip isvalyti alieju po gruzdinimo kad ilgiau tarnautu?
Kaip isvalyti alieju po gruzdinimo kad ilgiau tarnautu?
QUOTE(Vicious_L @ 2013 12 10, 21:50)
|Koks aliejus geriausias gruzdintuvems? Kol kas mano atrastas geriausias is prismos, dideliuose buteliuose gruzdinimui.
Geriausiai tinka rafinuotas aliejus. Aš naudoju palmių aliejų, jis nesusigeria į maistą
Gruzdintuvėje kepu fri bulves ir koldūnus, būtinai bandysiu daržoves tempuroje kepti, sudomino receptas
Atsakau i sena klausima Alieju isvalyti galima taip:pavirinti iki juodumo svoguna,bet vis vien reikia kartais perkosti ir nupilti,kad neliktu sudegusiu dziuveseliu ant dugno.Nervuoja tas kosimas,valymas,nes pas mane paprasta,neisimamu indu.Kadangi toks pirkinys pasiteisino,vis maisto paivarinimas,galvoju pirkti kt.su isimamu indu ir t.t.Bet turiu klausima del sio naujo busimo pirkinio :dabar jau yra kitokiu, kur galima kepti tik su saukstu aliejaus.Labai prasau atsiliepkit kas turit,ar irgi taip pat skaniai gaunasi,ar tas pats kaip pvz. keptos orkaitej?Is anksto aciu