Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(raimuxe @ 2010 03 17, 22:05)
Va, per visokius "bomžus", kurie pripratę nedirbt, o gyvent iš pašalpų ir priima tokius nutarimus.

Nereikėtų taip burnoti yra kaip yra...juk ne vienoje šalyje gavus soc. paramą, o paskui pradėjus dirbti, ją reikia grąžinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 17 kovo 2010 - 23:00
QUOTE(amri @ 2010 03 17, 23:00)
Nereikėtų taip burnoti yra kaip yra...juk ne vienoje šalyje gavus soc. paramą, o paskui pradėjus dirbti, ją reikia grąžinti...

nesupratau?kaip grazinti?kokioje cia salyje ?tikiuosi ne pas mus doh.gif
Atsakyti
esu bedarbe studente su vaiku. kokios man lengvatos priklauso? darbo nera, tik istojau neseniai i db.
Atsakyti
QUOTE(vietine1986 @ 2010 03 17, 23:02)

Bijau dabar pameluoti kurioje ES šalyje, rodė laidą, tai pasakojo, kad kitose šalyse soc.parama lyg paskola iš valstybės, kurią vėliau žmogus grąžina...tačiau visiems praeina noras piknaudžiauti tokia padėtim...Ten labiau palyginimas buvo, o ne kad konkrečiai Lietuvai taikoma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 18 kovo 2010 - 08:51
QUOTE(vietine1986 @ 2010 03 17, 23:02)

ir pas mus. pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 03 18, 08:33)

Va šito tai aš negirdėjau....Nuo kada? Gal yra kur šaltinių pasiskaityti? Ar tai tik kalbos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 18 kovo 2010 - 08:52
QUOTE(vikosiuks @ 2010 03 17, 14:17)
tai pas jus viskas tas pats , tik vyro nera irasyto seimos sudetyje? teisingai supratau? nes  as irgi netekejusi ,o vaikai turi tevo pavarde, bet jis yra irastas i mano seimos sudeti ir rodau visas savo ir jo pajamas.

Taip, vaiko tėvas neįeina į mūsų šeimos sudėtį 4u.gif

Na dėl atidirbimo, tai kodėl gi ne. man atrodytų normalu, jei žmogus nedirba, neaugina vaikų, gauna soc pašalpą, tai ką gi reikia taip veikti, kad būtų sunku atidirbti? Ar čia kažkokia gėda ar kas? Nežinau ar Kėdainiuose būna tokių dalykų, bet jei reikės tai nueisiu ir atidirbsiu.
Aš kai nebeturėjau jokių pajamų ir DB nieko nesiūlė, mielai būčiau sutikus dirbti viešuosius, bet ir tu nedavė doh.gif

na o dėl soc pašalpos grąžinimo, mintys dviprasmiškos, aš mieliau atidirbčiau....
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2010 03 16, 20:09)
Pas mus tokia situacija,kad aš ir mama stovim biržoj,o brolis yra policijos įskaitoj.Jam 18m,nesimoko,nedirba ir nežinom iš kur jam gaut pažymą,kad neturi jis jokių pajamų.Kol neturim pažymos iš jo,negalim nieko gaut verysad.gif Gal kas ką patartų?Bandysim klaust atitinkamose įstaigose,ką tokiu atveju daryt

Brolis turi registruotis darbo biržoje,bus pažyma
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 03 18, 08:33)

Iš kur ištraukėte tokią informaciją? g.gif smile.gif
Atsakyti
iš įstatymo
Atsakyti
Kiek žinau, tai įstatymas numato neteisėtai įgytos soc. pašalpos grąžinimą visą iš karto arba dalimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 03 18, 00:02)
esu bedarbe studente su vaiku. kokios man lengvatos priklauso? darbo nera, tik istojau neseniai i db.

Jums priklauso maisto paketai ir kompensacija uz sildyma,bei vandeni.Del soc.pasalpos kreiptis galesite kai puse metu isstovesite darbo birzoje.
Atsakyti