Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(lina07 @ 2010 04 08, 19:15)
atrodo cukraus nebuvo šį kartą  g.gif

jo cukras nebera-krize
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 04 08, 18:44)
pacioj pirmoj zinutes uzrasyta mirksiukas.gif

Maisto paketų sudėtis įvairi:
1. kvietiniai miltai,
2. makaronai,
3. manų kruopos,
4. miltinis mišinys pyragui,
5. trijų grūdų kruopų košė,
6. trijų grūdų dribsniai,
7. ryžių kruopos,
8. nesaldintas sutirštintas pienas,
9. cukrus,
10. sviestiniai sausainiai,
11. miežiniai sausi pusryčiai.

kaip suprantu ji vis keiciama ir ne i geraja puse doh.gif

Supratau, o dar klausimukas toks, cia taip suprantu reikia pristatyti pazyma uz paskutiniu 3 men pajamas, taciau kaip tos pajamos skaiciuojamos, imamas vidurkis? g.gif na tarkim, sausi ir kova pas mus ryskiai nesudaro 525, o vasari nezymiai virsija ax.gif
Papildyta:
Ir gal kas zinote, prasyma butinai turi pildyti vyras ir zmona, ar galiu ir as viena?
Atsakyti
Imamas 3 men vidurkis,o prasyma gali parasyti,bet kuris is suaugusiu seimos nariu.
Apie siuksles nieko neaisku bent pas mus Garliavos seniunijoje,apie toki dalyka niekas negirdejo.
Atsakyti
sveikos mamytes norejau jusu pasiteirauti gal jus zinosit.. vasario 9d. susitvarkiau pazymas del soc.pasalpos si menesi gavau uz du men. (po 315lt uz kiekviena menesi) vakar suzinojau kad patekau i kursus birzoje ( geguzes 20d. gausiu 560lt+75 uz kelione). esu vienisa mama bet vaiko tevo alimentams nepadavus. Tai jau man ta soc.pasalpa nebepriklausys? jei ne tai kursai baigiasi rugpjucio 8d. po to vel kaip ir jokiu pajamu neturesiu tai vel bus galima tvarkytis del tos soc.pasalpos?
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 04 09, 07:32)
Supratau, o dar klausimukas toks, cia taip suprantu reikia pristatyti pazyma uz paskutiniu 3 men pajamas, taciau kaip tos pajamos skaiciuojamos, imamas vidurkis? g.gif na tarkim, sausi ir kova pas mus ryskiai nesudaro 525, o vasari nezymiai virsija ax.gif
Papildyta:
Ir gal kas zinote, prasyma butinai turi pildyti vyras ir zmona, ar galiu ir as viena?

pildyti gali bet kas, tik vaiku ir savo asmens dokumentus reikia tureti. Jeigu stovi birzoje, tai jokiu pazymu nereikia - jie viska mato. Klausia atrodo dar kur gyvenama vieta deklaruota.
Atsakyti
QUOTE(ccicyte @ 2010 04 09, 13:54)
sveikos mamytes norejau jusu pasiteirauti gal jus zinosit.. vasario 9d. susitvarkiau pazymas del soc.pasalpos si menesi gavau uz du men. (po 315lt uz kiekviena menesi) vakar suzinojau kad patekau i kursus birzoje ( geguzes 20d. gausiu 560lt+75 uz kelione). esu vienisa mama bet vaiko tevo alimentams nepadavus. Tai jau man ta soc.pasalpa nebepriklausys? jei ne tai kursai baigiasi rugpjucio 8d. po to vel kaip ir jokiu pajamu neturesiu tai vel bus galima tvarkytis del tos soc.pasalpos?

Bent jau anksčiau, iš biržos gautos mokymosi stipendijos į pajamas neskaičiuodavo
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 04 09, 07:32)
Papildyta:

prasyma pildo vienas seimos narys uz visus. manau pildyti turetu tas, kuris gales atsiimti tuos davinius, nes butinai bus reikalingas pildziusio zmogaus asmens dokumentas, norint tuos paketus atsiimti.
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2010 04 09, 14:58)
Bent jau anksčiau, iš biržos gautos mokymosi stipendijos į pajamas neskaičiuodavo

aisku..ziuresim ar nepasikeite niekas.. na bet bent sia minute pradziuginot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ccicyte @ 2010 04 09, 12:54)

as ir viena vaika auginu ir gaunu is birzos 590lt tai pasalpa nepriklauso
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 04 08, 13:51)
tai tada gal ir skiria uz 2 atbulinius menesius, dabar prisiminiau, kad neturejau teises gauti tos kompensacijos, nes buvo registruotas dar vienas asmuo, neieinantis i mano seimos sudeti,kuriai skiriama kompensacija blush2.gif

ISVADA: drasiai gali kreiptis, o ka pas jus jau baigesi sildymo sezonas? nes pas mus dar sildo g.gif

Atbuline data kompensuoja už vieną mėn. Tarkim dabar balandis tai gali kompensaciją gauti už kovą, balandį ir gegužę

QUOTE(negriuke @ 2010 04 08, 15:22)
11. nemokamų teisinių paslaugų teikimas (tiksliai tik dar neissiaiskinau kuriu butent)

nemokama teisinė pagalba garantuojama visiems valstybės piliečiams smile.gif

QUOTE(Reginok @ 2010 04 08, 20:22)
O seima nesvarbu is kiek asmenu, gauna viena paketa- davini?
Ar kiek seimos nariu tiek ir paketu?

Jeigu vienam nariui skiriamas 1 kg miltų, o pas jus šeimoje 3, tai gausit 3 kg miltų smile.gif

Nugi aš irgi susitvarkiau soc pašalpą. Tai sakė yra taip, kad mes už balandį, gegužę ir birželį gausim, bet tik birželio mėn ir už visus mėn iš karto. mano vaikas darželyje yra užrašytas, bet dėl ligų nelankom, tai nesvarbu kad jam nėra 3 m. ir darželio sąrašuose esam. 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras domejausi siandien del pasalpos musu seimai,ar gali nuimti del to kad as isidarbinau 2 valandomis,lyg sako kad neturetu nuimti del to kad yra vaikas seimoje neturintis 3 metuku,bet kaip bus neaisku .jeigu nuims teks iseiti is darbo nes pasalpa 700 o uzdirbu 2 valandom forminta 230 litu.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 04 08, 16:25)
bent jau man sake, kad paketai suteikti metams laiko, nes as klausiau ka daryt, jei man pajamos staiga nezymiai pasikeistu, svarbu,kad tuo metu 3 menesiai atitiko reikiama suma.

as tai to paties , kai paklausiau, tai , maciau, kad nezino , ka atsakyt...
tai numyke, kad reiktu pranesti tokiu atveju i socialini...
g.gif
Atsakyti