QUOTE(Niktė @ 2010 03 31, 15:24)
Oi kaip faina, pabandysiu nulėkt, nes vyrui reiktų tada iš darbo išsiprašinėti
tik nepamiršk vyro paso ar kortelės. Šiandien aš kaip tik pasiėmiau, o prieš mane laukusi moteris atstovėjo eilę ir negavo, nes buvo tvarkyta vyro vardu, o jo dokumento pasiėmusi neturėjo
QUOTE(..vijana.. @ 2010 03 31, 10:12)
Pokolkas as tai kepiau ta pyraga ir pyliau nesaldinta piena , nes taip pat nesugalvoju kur ji deti.
gal pienišką sriubą virti, košes su vandeniu+pienas, balinti kava, arbatą
domėjausi www.vilniaus-energija.lt šiandien dėl šildymo kompensacijos informacijos telefonu 1899 (dar 852667338 - Vilniuje)
Tai maloniai paaiškino kaip naudotis jų tinklapiu, kuriame anksčiau pasirodo sąskaitos už šildymą, negu popierines ateina (dabar internetu balandžio 7 diena rodys jau).
Reikia žinoti savo kliento kodas t.y. tas pats kaip popierinės sąskaitos deš. viršuje (arba atsiskaitymo knygeles numeri - t.y. tas pats) ir tada suvesti šitą kliento kodą + dar slaptažodį (man telefonu 1899 pasakė slaptažodį) dešinėje:
http://www.vilniaus-energija.lt/
tada matosi atakaitos už šilumą ir dar sakė kai bus kompensuota tai irgi matysis kaip ir kas.
Jei yra skola už šildyma 500 lt ir daugiau tai galima pasirašyti vekselį apie skolos išmokėjimą per 4 mėnesius, o socialiai remtiniems d elspinigiai nebus skaičiuojami.
Kreipiausi kovo mėn. gale į soc. rupybą dėl statuso, tai sakė kad po 2-3 savaičių priims sprendimą, o http://www.vilniaus-energija.lt/ sakė irgi po 2-3 savaičių jau žinos dėl kompensavimo ir galima jiems paskambin ti ir paklausti.
Skolos dbar turime už 2 mėnesius nuo kovo mėn. 620 lt, tai 1899 patarė dar nemokėti, o palaukti balandžio 7 dienos gal perskaičiuos jau. O soc. rūpyboje patarė jau dabar pasirašyti sutartį su "Vilniaus energija" ir atnešti jiems tą sutartį , kad kliūčių dėl kompensacijos nebūtų. Nutariau palaukti iki 7 balandžio.
Tai maloniai paaiškino kaip naudotis jų tinklapiu, kuriame anksčiau pasirodo sąskaitos už šildymą, negu popierines ateina (dabar internetu balandžio 7 diena rodys jau).
Reikia žinoti savo kliento kodas t.y. tas pats kaip popierinės sąskaitos deš. viršuje (arba atsiskaitymo knygeles numeri - t.y. tas pats) ir tada suvesti šitą kliento kodą + dar slaptažodį (man telefonu 1899 pasakė slaptažodį) dešinėje:
http://www.vilniaus-energija.lt/
tada matosi atakaitos už šilumą ir dar sakė kai bus kompensuota tai irgi matysis kaip ir kas.
Jei yra skola už šildyma 500 lt ir daugiau tai galima pasirašyti vekselį apie skolos išmokėjimą per 4 mėnesius, o socialiai remtiniems d elspinigiai nebus skaičiuojami.
Kreipiausi kovo mėn. gale į soc. rupybą dėl statuso, tai sakė kad po 2-3 savaičių priims sprendimą, o http://www.vilniaus-energija.lt/ sakė irgi po 2-3 savaičių jau žinos dėl kompensavimo ir galima jiems paskambin ti ir paklausti.
Skolos dbar turime už 2 mėnesius nuo kovo mėn. 620 lt, tai 1899 patarė dar nemokėti, o palaukti balandžio 7 dienos gal perskaičiuos jau. O soc. rūpyboje patarė jau dabar pasirašyti sutartį su "Vilniaus energija" ir atnešti jiems tą sutartį , kad kliūčių dėl kompensacijos nebūtų. Nutariau palaukti iki 7 balandžio.
QUOTE(negriuke @ 2010 03 31, 07:28)
Aš buvau prie porą savaičių, užtrukau gal kokią valandą, tikrai nedaugiau. Jau baigėsi matyt registracijos bumas.
jau uzsiregistravau. Dabar vel bumas, eina registruotis visi tie, kurie nebuvo registravesi, kad nereiktu tu nesamoningu 72 lt/men moketi. Vakar sake, buvo virs 600 zmoniu,siandien apie 13 val. atvaziavau, pasiemiau lapeli nr 452 .... Apsidairiusi buvau nusprendusi nelaukti, isvaziavau, pabludinau po parduotuves, bet paskui apie 15 val grizau, prieme gan greit. Na, tai realiai kas siuo metu einat registruotis, kokias 3-4 val. tirkai ten uztruksite.
Filmavo televizijos visokios ( 3 skirtingus filmuotojus maciau), na, labai nemalonu ten stovet bet ka darysi. stengiausi i kadra nepakliut
Na va, buvau parsinešiau, tiksliau vos iki mašinos nutempiau. Pasakiau kad vyro vardui, bet nė dokumentų nieko neprašė, pas mus mažas miestas tai visi visus žino. Žodžiu man tai pirmas kartas, bet likau nustebus kiek visko daug davė
QUOTE(Agape @ 2010 03 31, 10:17)
http://www.spcentras....php?m=3&l=3939
Cia nuoroda del "vaiko pinigeliu" gal galite padeti inesti aiskumo, jei seimoje auga du vaikai 8m ir 2m, tai ar nepriklauso 52lt pinigeliai vaikui kuriam 8m? Jei ziurint nuorode kurioje rasoma :(cituoju)
"Vaikui (-ams) nuo 7 metų iki 18 metų
Šeimos ar bendrai gyvenančių asmenų auginamam ir (ar) globojamam vaikui yra skiriama ir mokama 0,4 bazinės socialinės išmokos (52 Lt) dydžio* per mėnesį, jeigu vidutinės šeimos ar bendrai gyvenančių asmenų pajamos vienam asmeniui per mėnesį yra mažesnės yra mažesnės negu 1,5 valstybės remiamų pajamų (525 Lt) dydžio** ? Ar si nuostata galioja tik seimoms auginancioms tris ir daugiau vaiku? Nes toliau seka "ir šeima ar bendrai gyvenantys asmenys augina ir (ar) globoja ir (ar) globoja tris ar daugiau vaikų. " bet ar tas "ir" nepasako kad ir daugiavaikems ir nedaugiavaikems. Ar as klystu?
Cia nuoroda del "vaiko pinigeliu" gal galite padeti inesti aiskumo, jei seimoje auga du vaikai 8m ir 2m, tai ar nepriklauso 52lt pinigeliai vaikui kuriam 8m? Jei ziurint nuorode kurioje rasoma :(cituoju)
"Vaikui (-ams) nuo 7 metų iki 18 metų
Šeimos ar bendrai gyvenančių asmenų auginamam ir (ar) globojamam vaikui yra skiriama ir mokama 0,4 bazinės socialinės išmokos (52 Lt) dydžio* per mėnesį, jeigu vidutinės šeimos ar bendrai gyvenančių asmenų pajamos vienam asmeniui per mėnesį yra mažesnės yra mažesnės negu 1,5 valstybės remiamų pajamų (525 Lt) dydžio** ? Ar si nuostata galioja tik seimoms auginancioms tris ir daugiau vaiku? Nes toliau seka "ir šeima ar bendrai gyvenantys asmenys augina ir (ar) globoja ir (ar) globoja tris ar daugiau vaikų. " bet ar tas "ir" nepasako kad ir daugiavaikems ir nedaugiavaikems. Ar as klystu?
jūsų vaikai tokio pat amžiaus, kaip ir maniškiai tikrai už 8 metų vaikus 52 lt nepriklauso, tik už mažiukus
jūsų vaikai tokio pat amžiaus, kaip ir maniškiai tikrai už 8 metų vaikus 52 lt nepriklauso, tik už mažiukus
Tikrai, tik leliuku lytys skirtingos pas jus mergyte 8, o pas mane sunelis 8 metu, ir su antrais leliukais irgi atvirksciai
QUOTE(vauga @ 2010 03 31, 16:16)
Filmavo televizijos visokios ( 3 skirtingus filmuotojus maciau), na, labai nemalonu ten stovet bet ka darysi. stengiausi i kadra nepakliut
pakliuvau vistiek, ot!
taip nenorejau afisuotis, nepamaciau, kada cia filmavo...
reportazas
QUOTE(vauga @ 2010 04 01, 14:30)
kas kaip nori, taip ta istatyma interpretuoja,
bet vadinas bus grazinti pinigeliai tiems kurie ejo mokamai praejusiais metais, jei tik pavyks tai irodyti, o kaip suprantu nezinai ir cekiu netaupai. nebent uztektu vien iraso ligos istorijoj, kad lankeis pas daktarus.
O tai kai nusprende,kad reikes valstybei uz soc.draudima moketi po 72Lt/men.,tai teks ir uz visus praejusius 2009metus?
QUOTE(vaida89 @ 2010 04 02, 12:18)
O tai kai nusprende,kad reikes valstybei uz soc.draudima moketi po 72Lt/men.,tai teks ir uz visus praejusius 2009metus?
Aha as ir nelabai suprantu su tais 72lt o jei jau pora metu esi kitoje salyje, tai irgi reikes moketi?