Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 03 31, 10:00)

Merginos pasidalinkit idejom kadarot is to nesaldinto pieno  doh.gif

as tai i kava pyliau biggrin.gif
QUOTE(..vijana.. @ 2010 03 31, 10:12)
Pokolkas as tai kepiau ta pyraga ir pyliau nesaldinta piena g.gif , nes taip pat nesugalvoju kur ji deti.

ar skanus gavosi blush2.gif kepet is vieno pakelio ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBrunetė: 31 kovo 2010 - 09:47
http://www.spcentras....php?m=3&l=3939

Cia nuoroda del "vaiko pinigeliu" gal galite padeti inesti aiskumo, jei seimoje auga du vaikai 8m ir 2m, tai ar nepriklauso 52lt pinigeliai vaikui kuriam 8m? Jei ziurint nuorode kurioje rasoma :(cituoju)
"Vaikui (-ams) nuo 7 metų iki 18 metų
Šeimos ar bendrai gyvenančių asmenų auginamam ir (ar) globojamam vaikui yra skiriama ir mokama 0,4 bazinės socialinės išmokos (52 Lt) dydžio* per mėnesį, jeigu vidutinės šeimos ar bendrai gyvenančių asmenų pajamos vienam asmeniui per mėnesį yra mažesnės yra mažesnės negu 1,5 valstybės remiamų pajamų (525 Lt) dydžio** ? Ar si nuostata galioja tik seimoms auginancioms tris ir daugiau vaiku? Nes toliau seka "ir šeima ar bendrai gyvenantys asmenys augina ir (ar) globoja ir (ar) globoja tris ar daugiau vaikų. " bet ar tas "ir" nepasako kad ir daugiavaikems ir nedaugiavaikems. Ar as klystu? blush2.gif
Atsakyti
Labukas,pernai gaudinedama soc pasalpa,atgavau is vmi 600lt uz kompa,tai vadinasi kad nesiskaito,nes butu mate per kompa kad tiek gavau ir butu atskaiciave ta skirtuma,bet man baisu deklaruot siemet pajamas kai per tv rekia kad ta nenormalu mokesti uz ora 72 lt per menesi moket bedarbiams(kurie nestovi darbo birzoje) ir tie kurie buvo iseje nemokamu atostogu,o paskui negrizo i darba,bet cia tikriausiai jau atskira tema siuo nesamoningu mokescio ivedimu reiketu atidarineti.
Atsakyti
Sveikos,
gal žinote, kada Klaipėdoje maisto paketai dalinami? Pagal http://www.litfood.lt puslapį, vakar turėjo būti pristatyti į sandėlį. Bet kaip suprantu, atsiimti reikia iš savo rajono? Mūsų atveju iš šv.Juozapo bažnyčios. Tame puslapyje nurodytu telefonu neprisikambinu, o iš soc.rūpybos buvo mandagiai pasiūlyta informacijos susieškoti internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2010 03 31, 11:17)

Cia nuoroda del "vaiko pinigeliu" gal galite padeti inesti aiskumo, jei seimoje auga du vaikai 8m ir 2m, tai ar nepriklauso 52lt pinigeliai vaikui kuriam 8m? Jei ziurint nuorode kurioje rasoma :(cituoju)
Šeimos ar bendrai gyvenančių asmenų auginamam ir (ar) globojamam vaikui yra skiriama ir mokama 0,4 bazinės socialinės išmokos (52 Lt) dydžio* per mėnesį, jeigu vidutinės šeimos ar bendrai gyvenančių asmenų pajamos vienam asmeniui per mėnesį yra mažesnės yra mažesnės negu 1,5 valstybės remiamų pajamų (525 Lt) dydžio** ? Ar si nuostata galioja tik seimoms auginancioms tris ir daugiau vaiku? Nes toliau seka "ir šeima ar bendrai gyvenantys asmenys augina ir (ar) globoja ir (ar) globoja tris ar daugiau vaikų. " bet ar tas "ir" nepasako kad ir daugiavaikems ir nedaugiavaikems. Ar as klystu?  blush2.gif

Jeigu du vaikai, tai už vaiką kuriam yra 7 metai ir daugiau nepriklauso. Priklauso tik daugiavaikėms šeimoms 4u.gif

QUOTE(timotey @ 2010 03 31, 11:23)
Labukas,pernai gaudinedama soc pasalpa,atgavau is vmi 600lt uz kompa,tai vadinasi kad nesiskaito,nes butu mate per kompa kad tiek gavau ir butu atskaiciave ta skirtuma,bet man baisu deklaruot siemet pajamas kai per tv rekia kad ta nenormalu mokesti uz ora 72 lt per menesi moket bedarbiams(kurie nestovi darbo birzoje) ir tie kurie buvo iseje nemokamu atostogu,o paskui negrizo i darba,bet cia tikriausiai jau atskira tema siuo nesamoningu mokescio ivedimu reiketu atidarineti.

Nu aiškiau tada, nes reikia tiesiog laukti kada mokesčiai teiksis pervesti ir ramiai būti. nes irgi suma per mudu su vyru susidarė nemaža
tema yra atidaryta, ir ten aršios diskusijos vyksta. bet jūs gi su vaikučiais esat tai jums jis nesitaikys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 03 31, 09:47)
as tai i kava pyliau  biggrin.gif

ar skanus gavosi  blush2.gif  kepet is vieno pakelio ?

Neblogai visai gavosi, kepiau is vieno pakelio, supyliau ta piena dar siek tiek vandens ir i keksine forma smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2010 03 31, 11:17)

Šeimos ar bendrai gyvenančių asmenų auginamam ir (ar) globojamam vaikui yra skiriama ir mokama 0,4 bazinės socialinės išmokos (52 Lt) dydžio* per mėnesį, jeigu vidutinės šeimos ar bendrai gyvenančių asmenų pajamos vienam asmeniui per mėnesį yra mažesnės yra mažesnės negu 1,5 valstybės remiamų pajamų (525 Lt) dydžio** ? Ar si nuostata galioja tik seimoms auginancioms tris ir daugiau vaiku? Nes toliau seka "ir šeima ar bendrai gyvenantys asmenys augina ir (ar) globoja ir (ar) globoja tris ar daugiau vaikų. " bet ar tas "ir" nepasako kad ir daugiavaikems ir nedaugiavaikems. Ar as klystu?  blush2.gif

2. Šeimos ar bendrai gyvenančių asmenų auginamam ir (ar) globojamam vaikui yra skiriama ir mokama 0,4 bazinės socialinės išmokos dydžio (52 Lt) išmoka per mėnesį, jeigu vidutinės pajamos vienam asmeniui per mėnesį yra mažesnės negu 1,5 valstybės remiamų pajamų dydžio (525 Lt):

- kai vaikas yra nuo 2 iki 7 metų;

- kai vaikas yra nuo 7 iki 18 metų, jeigu šeima ar bendrai gyvenantys asmenys augina ir (ar) globoja tris ar daugiau vaikų. Išmoka vaikui mokama, kol kiekvienam vaikui sukaks 18 metų, jei vyresni kaip 18 metų vaikai mokosi, bet ne ilgiau kaip iki jiems sukaks 24 metai.

http://www.socmin.lt...x.php?533031094

na kiek as suprantu labai aiskiai parasyta, kad 52lt priklauso
- vaikui nuo 2-7 (ir daugiavaikems ir ne daugiavaikems seimoms)
- vaikui nuo 7-18 (turintiems virs 3 vaiku, savo ir nevisai savo)
- vaikui 18-24 (virs 3 vaiku, jei jie mokosi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 31 kovo 2010 - 10:42
O kažin ar galiu nueiti aš paimti maistą? g.gif kai sirgo vaikas aš buvau su juo namuose, o vyras visus dokumentus tvarkė ir viskas jo vardu ax.gif
Atsakyti
tai aisku kad galite juk jus jo zmona,man tai drauge visada paima nes ji ratuota.
Atsakyti
Sveiki,gal kas zino kokia konkreciai suma neturi virsit pajamos kad galima butu daryti soc pasalpa??????Nes as buvau nuejus tai man pasake kad visai seimai neturi virsit 1040Lt o kodel tada visi sako kad 1400?????
Atsakyti
1260lt keturiems asmenims,jei neisnesa tada priklauso soc pasalpa
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2010 03 31, 13:23)
tai aisku kad galite juk jus jo zmona,man tai drauge visada paima nes ji ratuota.

Oi kaip faina, pabandysiu nulėkt, nes vyrui reiktų tada iš darbo išsiprašinėti 4u.gif
Atsakyti