ryt eisiu registruotis i Vilniaus darbo birza. sakykit, merginos, kas neseniai ten buvote, ar ilgai laiko tas uzima? Pusdieni pasiplanuot ten praleist, ar valanda, ar visa diena? ir kada geriau, is ankstyvo ryto ar popiet?
aciu is anksto
QUOTE(Kinderiukas @ 2010 03 30, 17:22)
gavom viska kas buvo ir parasyta
Kvietiniai miltai
Miltinis mišinys pyragui*
Sviestiniai sausainiai*
Miežiniai sausi pusryčiai
Trijų grūdų dribsniai
Ryžių kruopos
Nesaldintas sutirštintas pienas
Kvietiniai miltai
Miltinis mišinys pyragui*
Sviestiniai sausainiai*
Miežiniai sausi pusryčiai
Trijų grūdų dribsniai
Ryžių kruopos
Nesaldintas sutirštintas pienas
Sviestinai sausainiai mes negavom kazkas skaniai pavalge uz mus
QUOTE(Niktė @ 2010 03 30, 16:25)
galėsit tvarkytis soc paramą kai jūsų vyras prastovės darbo biržoje 6 mėn, o kompensacijai nereikia, betgi šildymo sezonas jau baigiasi, atbulilne data jo nekompensuoja berods
nu pyyyp
kaip man jį priverst ten atsistot
Jei dirbi puse etato,zinau,kad reikia dar stoveti DB,kad gauti soc.pasalpa.Gal kas zinote ar irgi puse metu reikia prastoveti ar uztenka vieno men.?
QUOTE(vauga @ 2010 03 30, 20:28)
ryt eisiu registruotis i Vilniaus darbo birza. sakykit, merginos, kas neseniai ten buvote, ar ilgai laiko tas uzima? Pusdieni pasiplanuot ten praleist, ar valanda, ar visa diena? ir kada geriau, is ankstyvo ryto ar popiet?
aciu is anksto
aciu is anksto
Aš buvau prie porą savaičių, užtrukau gal kokią valandą, tikrai nedaugiau. Jau baigėsi matyt registracijos bumas.
QUOTE(vaida89 @ 2010 03 30, 19:48)
As irgi si klausima buvau isdavusi temos pradzioje,bet niekas neatsake...
Vat ir man įdomu, nes kitą savaitę eisim tvarkytis, o už deklaracijas sugrįšta beveik 500, o kada perves nežinia.
Dabar kažin kaip mums skaičiuosis. MB dirba ir toliau tuo pačiu atlyginimu, pajamos tik iš mano pusės sumažėjo, nes buvau vpa iki 2 m, 2 metukai suėjo vasario 8 dieną, tai kovą dar gavau už savaitę laiko.
Mums soc kaži iš trijų paskutinių mėn skaičiuosis? Nes realiai pajamos tik nuo kovo sumažėjo, ir iki tol, kol išeisiu į dekretą. dekretas man gegužės 9, bet gali būti kad perves tik liepą (nes taip buvo kai pirmą kart išėjau gruodžio 14, o pervedė tik vasario 4) dabar galvoju kaip čia man geriau daryti ar eiti ir kas mėn laiko prasitęsti, nes realiai man greičiausiai tų 3 mėn nė nereikia. Įdomu iš kurių mėn skaičiuojasi?
QUOTE(*meduota* @ 2010 03 30, 21:07)
Jeigu jam nerūpi, nepriversi. Aš nežinau kokia pas jus situacija tarpusavy, manasis net neprašytas nueitų, nes sublūstų be darbo, o jeigu neitų, pamatytų gyvą raganą
QUOTE(..vijana.. @ 2010 03 30, 21:07)
Sviestinai sausainiai mes negavom kazkas skaniai pavalge uz mus
rimtai ir as ju negavau o kaip kitos gavot ??
nes cia tai yra uzrasyti sausainiukai
QUOTE(vikosiuks @ 2010 03 30, 20:00)
o soc paramai skaiciuoja susigrazintus is vmi pinigelius?
juk cia ir skaitosi pajamos
juk cia ir skaitosi pajamos
Kiek iš ankstesnių metų atsimenu, tai niekada i pajamas susigrąžintų pinigų neskaičiavo
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 03 31, 08:52)
Cia uzrasyti sausainiai ,bet atkreipkti demesi kas parasyta apacioje.... *organizacijos i kurias nebus pristatytas miltu misinys gaus sausainius
Merginos pasidalinkit idejom kadarot is to nesaldinto pieno
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 03 31, 08:52)
Sveiki,
Bet juk ten parasyt, kas negaus misinio pyragui, vietoj jo gaus sviestinius sausainius Tai vadainasi kas negavo sausainiu, vietj ju gavo misinio pyragui
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 03 31, 09:00)
Cia uzrasyti sausainiai ,bet atkreipkti demesi kas parasyta apacioje.... *organizacijos i kurias nebus pristatytas miltu misinys gaus sausainius
Pokolkas as tai kepiau ta pyraga ir pyliau nesaldinta piena , nes taip pat nesugalvoju kur ji deti.
QUOTE(*meduota* @ 2010 03 30, 21:07)
o kodel nenori stot i birza?
gal jam geriau moket uz privaloma sveikatos draudima kas menesi 72lt is jusu saskaitos?
juk deklaruojant pajamas uz praejusius metus, jei nedirbo ir nestovejo birzoj reiks susimoketi 864lt
po tokios sumos tikrai prisivers i birza istot
o ir jums naudingiau butu, nereiktu jums uz ji moket, birza moketu, o ir socialine gal but gautumet