QUOTE(Balandiene @ 2010 04 25, 06:07)
mammyUSA, o kiek tu laiko jau JAV?
6 metai
Man tai nuotaikos irgi nesugadina tos ju sypsenos, bet ir suruge veidai man jos nesugadina. Tikrai nesusigadiciau sau dienos jei kazkas vaiksto surugusiu veidu. O pvz jei nera nuotaikos ir kokia boba isiviepusi klausia koks vaiko vardas, tai tada dar labiau sunervina. O, kad ju sypsenos netikros tai nera ko net diskutuot. Isiviepia sekundei ir vel mimros veida nutaiso. Nesakau, kad as vaikstau susiraukus ir ne su vienu nesikalbu. Aisku ir as nusisypsau ir Hi pasakau, bet tikrai nera taip, kad amerika mane traukia. kad zmones cia draugiski. Nematau jokio draugiskumo pas juos. Tik pasisypsot ir temoka, o kad butu dosnus ar palaugus, tai nesulauksi.
Ir jauciuosi cia nesava, nes LT viskas sava ir kiekvienais metais nuvaziavus esu laiminga ten budama.
Kiekvienas turi savo nuomone, mano nuomone tokia. Aisku kaip dabar pagalvoji toj LT nieko gero, bet manau jei nori tai viskas imanoma. Taip kad toks musu planas. Gal po tu 7 ar maziau metu sakysiu, kaip as turejau tokias mintis gyvent LT. Tik Amerikoj mano namai.