Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(Balandiene @ 2010 04 25, 06:07)
mammyUSA, o kiek tu laiko jau JAV?

6 metai smile.gif

Man tai nuotaikos irgi nesugadina tos ju sypsenos, bet ir suruge veidai man jos nesugadina. Tikrai nesusigadiciau sau dienos jei kazkas vaiksto surugusiu veidu. O pvz jei nera nuotaikos ir kokia boba isiviepusi klausia koks vaiko vardas, tai tada dar labiau sunervina. O, kad ju sypsenos netikros tai nera ko net diskutuot. Isiviepia sekundei ir vel mimros veida nutaiso. Nesakau, kad as vaikstau susiraukus ir ne su vienu nesikalbu. Aisku ir as nusisypsau ir Hi pasakau, bet tikrai nera taip, kad amerika mane traukia. kad zmones cia draugiski. Nematau jokio draugiskumo pas juos. Tik pasisypsot ir temoka, o kad butu dosnus ar palaugus, tai nesulauksi.

Ir jauciuosi cia nesava, nes LT viskas sava ir kiekvienais metais nuvaziavus esu laiminga ten budama.

Kiekvienas turi savo nuomone, mano nuomone tokia. Aisku kaip dabar pagalvoji toj LT nieko gero, bet manau jei nori tai viskas imanoma. Taip kad toks musu planas. Gal po tu 7 ar maziau metu sakysiu, kaip as turejau tokias mintis gyvent LT. Tik Amerikoj mano namai.
Atsakyti
SU MAMYCIU DIENA, MAMYTES!!! 4u.gif
Atsakyti
SVEIKINU VISAS SU LIETUVIŠKA MAMYČIU DIENA!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ridzis: 02 gegužės 2010 - 17:49
Labua,
Gal kuri siuntete siuntinukus per Baltic auto shipping,
Jie ir priima laivu uz svara 0.50$,o oru 2$ uz svara.Ir neima kurjerio mokescio uz pristatyma i namus.
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2010 05 03, 07:09)
Labua,
Jie ir priima laivu uz svara 0.50$,o oru 2$  uz svara.Ir neima kurjerio mokescio uz pristatyma i namus.

As tai per balalaika visada siunciu, tai moku 1.16$ laivu ir lygtais dar dadeda 5$ kazkoki mokesti?
O kur tas Baltic auto?
Atsakyti
mamyusa rasai kaip kokia tremtine......juk nebe tie laikai kai zmones tremdavo i svetimas salis pries ju nora.... doh.gif juk ne sibiro tremtine esi.....esi laisva, ko tu negrizti namo.....ko tu kenti cia pries savo valia........? nu joptararai nesuprantu tokiu zmoniu....ir dar 6 metus kenteti......kaput....
Atsakyti
QUOTE(mammyUSA @ 2010 05 03, 10:18)
As tai per balalaika visada siunciu, tai moku 1.16$ laivu ir lygtais dar dadeda 5$ kazkoki mokesti?
O kur tas Baltic auto?

Ji yra
5811 W 66th Street,Bedford Park.Il.60638
Bet priima ir Balalaikoje ir Kunigaiksciose...daug kur Ju telef.708-954-7474
Atsakyti
Sveikos,
Pirma karta skrisiu pasisveciuot pas teta i Cikaga.Ir labai mane neramina toks klausimas,gal kuri pamena ar kas pasakojo,Ar klausineja labai pareigunai (na madaug ko skrendi pas ka skrendi ir pan???? ) Ar buna isvis kad neklausineja?Neramu del to kad kalbos Anglu praktiskai nulis.
Atsakyti
QUOTE(Glen @ 2010 05 06, 11:36)
Pirma karta skrisiu pasisveciuot pas teta i Cikaga.Ir labai mane neramina toks klausimas,gal kuri pamena ar kas pasakojo,Ar klausineja labai pareigunai (na madaug ko skrendi pas ka skrendi ir pan???? ) Ar buna isvis kad neklausineja?Neramu del to kad kalbos Anglu praktiskai nulis.

vienus klausinėja daugiau, kitus mažiau..... kaip ant ko pataikysi..... mirksiukas.gif bent jau kiek aš istorijų esu girdėjus.... kai pati skridau, tai klausinėjo minimaliai..... ax.gif bet aš pagal programą skridau, ne su turistine..... (dabar net galvoju, jei nemoki kalbos, ar nėra galimybės pasiprašyti vertėjo? rusų... lenkų... kokią kitą kalbą moki....)
Atsakyti
QUOTE(Glen @ 2010 05 06, 01:36)
Sveikos,

mano puseseres mama kaip atvazia rudeni,neklaussinejo nieko,bet po daiktus labai narse,o jos kaip sunus atvaziavo,i kambariuka nusivede ir labai klausinejo,jam 22metai,jei nors kiek pradesi kalbeti angliskai,jie tau vertejo nekvies,bet jeigu iskarto pasakysi,kad tau reikia vertejo,duos.
Atsakyti
Kazkiek slibizavoju,skrisiu su mazium 1,6 metu.nu elementarius klausimus manau sugebesiu islement.Gal labai nekankins
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2010 05 03, 08:09)
Labua,
Jie ir priima laivu uz svara 0.50$,o oru 2$  uz svara.Ir neima kurjerio mokescio uz pristatyma i namus.

kaip tik siandien issiunciau.tai pasakysiu kokia patirtis veliau. Tai vistiek jie dar ten kazka priskaiciuoja. Laivu uz 27 svarus sumokejau $21

QUOTE(Glen @ 2010 05 06, 02:36)
Sveikos,

O tu geriausiai jei nemoki kalbos ,tai lai tau ta teta atsiuncia laiska ,kad tu pas ja vaziuoji ir nekalbi angliskai . tegu paraso ,kad aerouoste ji tave pasitiks ir del visu klausimu lai skambina jai. Visada mamai toki laiska surasau ,o ji visiems toki laiskiuka palei nosi ir dar nei karto niekur neprisikabino ,o jau 6 kartus buvo atskridus. Tai tau sitas patarimas tikrai ,patikek is patirties,bus tau taip maziausiai nervu. Kaip drauge mano pas savo mama vaziavo (jos mama cia nelegaliai), tai as irgi parasiau jai toki laiska ,kad pas mane vaziuoja ,kad pasitiksiu ir t.t. .dar niekada niekas neskambino thumbup.gif
Atsakyti