Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(valdele @ 2010 04 20, 16:29)
  Wicked ,tu tai saunuole ,kad moki visur dziaugtis. Smagu kaip dar galima isgirsti geru emociju.  Markas tai jau turbut Lietuvoj kaip zuvis vandeny ,ar dar pasiilgsta Cikagos?

o tai kas iš to, kad sėdėčiau čia LT ir kasdien "verkčiau" kaip čia blogai viskas, kaip čia neįmanoma gyventi ir taip toliau, ir taip toliau.... tik blogiau pačiai būtų juk, apsisunkinčiau gyvenimą ir tiek.... tuo labiau, kad taip ir nėra.... ax.gif nors taip, daug čia nesąmonių vyksta, ko neturėtų būti ir panašiai.... doh.gif tačiau ir kankinės vaidmuo ne man schmoll.gif tiesiog nematau tame prasmės.... gyventi reikia ir džiaugtis, o ne švaistyti energiją ten, kur tikrai neverta schmoll.gif (jau ne kartą esu ir daug kam sakiusi, jog dar nebuvo nei dienos, kad pasigailėčiau parvažiavus... schmoll.gif)
Markui tai čia irgi gerai thumbup.gif darželis jam patinka, nuo rudens mokykla.... lanko šokius dabar, darželyje.... giminės visokie, draugai nauji... randam ir užsiėmimų.... ką veikti irgi yra.... thumbup.gif tik jis kartas nuo karto vis dar paklausia apie tas dvynukes, su kuriomis užaugo.... tik tiek sąsajų ir telikę jam su Chicago.... ax.gif kitų draugų taip dažnai neprisimena ir tikrai retai ką nors pamini.....plius, vaikams juk gerai ten, kur jų tėvams gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 20 balandžio 2010 - 19:50
QUOTE(mammyUSA @ 2010 04 19, 14:06)
As tikiuosi irgi ta pacia svajone issipldyti, kad vaika leisti i pirma klase jau Lietuvoj smile.gif

Zinok net issiziojau blink.gif ....Aisku as nesu ta kuri kategoriskai sakyciau niekada i Lietuva negrysiu,neali zinoti kaip kuria diena staiga ali gyvenimas iskresti poksta...Bet kad tokius planus kad Kevinukas i pirma klase Lietuvoje na kol kas tikrai neturim..Todel ir labai nustebau pamacius tavo posta...Tiesa tai ka parase Wicked ,jei planuoji grysti i Lt gyventi tada sutinku kad vaikutis turi jau nuo 1 klases ten lankyti drinks_cheers.gif
Wicked labai dziaugiuosi uz jusu seima ir aisku uz Marka...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 04 19, 11:14)
jei tik planuojat anksčiau ar vėliau grįžti į LT, tai labai geras "paspirtukas" yra vaiko mokykla... nes mes niekada neplanavom ten likti su visam..... o parvežti vaiką į kokią trečią ketvirtą klasę.... be lietuvių kalbos normalios.... be taisyklingos gramatikos.... žodyno.... ax.gif ką gi jis darytų su lietuvių kalbos pamokomis tokiu atveju? kol adaptuotųsi ir panašiai.... doh.gif

Tai as vyrui ir sakau dar turim 7 metus smile.gif

QUOTE(sushi @ 2010 04 19, 12:11)
O, nežinojau, kad jūs irgi iš tų, kurie planuoja grįžti į LT...  ax.gif

QUOTE(valdele @ 2010 04 20, 06:29)
Ot ,nustebinai bigsmile.gif .As irgi galvojau ,kad tu jau cia su visam .

QUOTE(sypseneleee @ 2010 04 21, 06:31)
Zinok net issiziojau blink.gif ...

Dar nuo tos dienos, kai tiks ruosiausi vaziuot i amerika, jau zinojau, kad nepasiliksiu cia su visam.
Nesijauciu as cia sava. Man viskas cia svetima.
Nors kai zmones sako, kas gali gyventi toj LT, zmones visi pikti ir tt. As kazkaip esu prie to pripratus. Kas liecia zmoniu elgesi, mane tai net nervuoja tu amerikonu netikros sypsenos.
Tai va musus seimynele po maziuka maziuka zingsniuka deda link LT smile.gif
Jei tikrai jau ten taip nepatiks, (savo gimtoj saly), tai visada turim sansa grizt atgal
Atsakyti
QUOTE(mammyUSA @ 2010 04 24, 09:45)
Dar nuo tos dienos, kai tiks ruosiausi vaziuot i amerika, jau zinojau, kad nepasiliksiu cia su visam.
Nors kai zmones sako, kas gali gyventi toj LT, zmones visi pikti ir tt. As kazkaip esu prie to pripratus. Kas liecia zmoniu elgesi, mane tai net nervuoja tu amerikonu netikros sypsenos.

drinks_cheers.gif Vos ne mano mintis parašei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labos!
Skaitau jusu zinutes, ir liudna - mammyUSA, negi dar 7-erius metus kentesi iki LT? Arba sushi? Va, wicked saunuole, ir cia, ir LT gerai, o ne gyvent laukime... Man rodos labai svarbu dziaugtis sia akimirka ir planuoti ateiti.
Turbut man cia latte itaka siandien pafilosofuoti. Beje, as labiau jauciuos 'sava nesava' nuo nuotaikos, oru prognozes ir menesio laiko biggrin.gif. Va, siandien pauosciau obels zieda, ir gera gera thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(legenda @ 2010 04 24, 11:15)
Skaitau jusu zinutes, ir liudna - mammyUSA, negi dar 7-erius metus kentesi iki LT? Arba sushi? Va, wicked saunuole, ir cia, ir LT gerai, o ne gyvent laukime... Man rodos labai svarbu dziaugtis sia akimirka ir planuoti ateiti.
Na, mes 7 metų tai laukt nesiruošiam, 2-3 maksimum (jei planai nesugrius dėl kokių nors force majeure). Tam kartui turim konkrečių darbų, kuriuos per tą laiką užbaigsim, o tada šiaušim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mammyUSA @ 2010 04 24, 10:45)
Tai as vyrui ir sakau dar turim 7 metus smile.gif
Jei tikrai jau ten taip nepatiks, (savo gimtoj saly), tai visada turim sansa grizt atgal

nu jau tos netikros sypsenos bent jau nuotaikos nesugadina....ir tikrai nematau netikru sypsenu.... g.gif paprasciausia yra ipratimas issisiepti pamacius zmogu ir automatiskai pasisako hi......kaip ir per metra sakyti atsiprasau.......nematau jokio as cia netikrumo... g.gif

o jei nebutu galimybes grizti atgal..kokios tada butu mintys......?

o as kaip tik lietuvos pasijaucia nesava.... biggrin.gif pasijauciau kaip svecias.......o cia as savu sava.......kur kur bet amerikoje kur skirtingu tautybiu katilas, pasijusti nesavam yra keista ir tiek...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2010 04 24, 15:16)
*o jei nebutu galimybes grizti atgal..kokios tada butu mintys......?
**kur kur bet amerikoje kur skirtingu tautybiu katilas, pasijusti nesavam yra keista ir tiek...... g.gif

* Apie kokių galimybių nebuvimą kalbi? Aš tai laikausi ots nuomonės, kad tas, kas nori, ieško galimybių (ir jas randa), o tas, kas nenori, ieško pasiteisinimų (ir juos, aišku, irgi randa) smile.gif
** Jei tau nesvarbus tautinis identitetas, tada taip, suprantu. Man, pvz., labai svarbus tas dalykas, o jo, būnat svetimoje šalyje (nesvarbu, kokia ji tolerantiška tau bebūtų), būtent ir nerasi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 04 24, 16:29)
* Apie kokių galimybių nebuvimą kalbi? Aš tai laikausi ots nuomonės, kad tas, kas nori, ieško galimybių (ir jas randa), o tas, kas nenori, ieško pasiteisinimų (ir juos, aišku, irgi randa) smile.gif
** Jei tau nesvarbus tautinis identitetas, tada taip, suprantu. Man, pvz., labai svarbus tas dalykas, o jo, būnat svetimoje šalyje (nesvarbu, kokia ji tolerantiška tau bebūtų), būtent ir nerasi...  ax.gif

mammyusa sake kad galetu grizti atgal jei nepatiks lietuvoje....tai reiskia kad yra/ taps legali......

tautini identiteta ir svetur galima palaikyti.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 25 balandžio 2010 - 02:13
QUOTE(Isabelle @ 2010 04 24, 23:16)
nu jau tos netikros sypsenos bent jau nuotaikos nesugadina....ir tikrai nematau netikru sypsenu.... g.gif  paprasciausia yra ipratimas issisiepti pamacius zmogu ir automatiskai pasisako hi......kaip ir per metra sakyti atsiprasau.......nematau jokio as cia netikrumo... g.gif

o jei nebutu galimybes grizti atgal..kokios tada butu mintys......?

pritariu visam posmeliui Isabelles drinks_cheers.gif Man geriau netikros sypsenos nei issiviepe veidai.
Pvz visai nesenai, nuejau su vaikais i parka, kaip visad nusisypsojau ir pasakiau HI, mociutei kazkokiai su vaikais, nes salia atsisedau. Ji paziurejo kaip i durna ir nieko neatsake. Po to nueinu ir girdziu kaip ji kitai moteriskei priejusiai veliau sako lietuviskai, "ko ta issisiepus atejo"... Likau nesupratusi ir pasimetusi, nesmagiai pasijutau, toks jausmas kad buciau kazka ne taip padarius...
Tikrai kad kur kas geriau kai zmones maloniai elgiasi,sypsosi,negu sitaip...
Atsakyti
mazulia nu geras.... biggrin.gif turbut toks babses is lietuvos menesis laiko.....anuku atvaziavo pamatyti ir nesupranta kas vyksta.....

as is tolo atapazystu lietuvius......ant kaktu raso kad as lietuvis..... biggrin.gif nu daznai su lenkais sumaisau..bet tas pats batas...
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2010 04 24, 23:02)
Pvz visai nesenai, nuejau su vaikais i parka, kaip visad nusisypsojau ir pasakiau HI, mociutei kazkokiai su vaikais, nes salia atsisedau. Ji paziurejo kaip i durna ir nieko neatsake. Po to nueinu ir girdziu kaip ji kitai moteriskei  priejusiai veliau sako lietuviskai, "ko ta issisiepus atejo"... Likau nesupratusi ir  pasimetusi, nesmagiai pasijutau, toks jausmas kad buciau kazka ne taip padarius...
Tikrai kad kur kas geriau kai zmones maloniai elgiasi,sypsosi,negu sitaip...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Oj geras. Del draugiskumo, as tai cia apakus esu. Mano vaikas tikrai nebutu tokia sociali LT augdama, nes cia snekina visus zmones, ir visi jai draugiskai atsako, ko tikrai nemanau butu LT. Karta buvome zaidimu aiskteleje, o ten burys paagugliu atejo, tai kai mano maze atbego netoliu ju, tie pamojavo jai, ir atsistoje pasitrauke, sako: eik zaisti cia, cia tokiems maziukams kaip tu, o ne mums. Po to jie dar ilgai jai mojavo, kalbino. Tokie 14-os metu berniukai. Kazkaip man tokie blogi ispudziai is LT is mano vaikystes, kai tokie 14-meciai kabnedavosi, spjaudydavosi, neleisdavo praeiti, terorizuodavo, tai man nerealu kai cia jie draugiskai zaidzia su 2 metu vaiku.

I bendra mase paziurejus, tai mane ir ten ir cia daug kas nervuoja. O vat turint gerus draugus ir gyvenant savam rate, tai man ir cia ir ten gerai. Kur gyvenimas nupus, ten ir gerai.

mammyUSA, o kiek tu laiko jau JAV?
Atsakyti