Įkraunama...
Įkraunama...

Čikagiečių kampelis

QUOTE(raganiuke @ 2010 04 16, 18:45)
Sveikute,

man patinka Kun. Antanas Saulaitis, (630) 257-5613), jis Lemonto baznycioj atlieka misias, nezinau, ar vaziuotu i Market parka, pasiskambink ir pasiklausi. As pas ji kriksticiau...

Aciu 4u.gif

Tai mes greiciausiai ir krikstysim Lemonte. Siandien kaip tik dar su viena pazistama kalbejau tai ji irgi Saulaiti siule.
Atsakyti
QUOTE(raganiuke @ 2010 04 16, 20:45)
Sveikute,

man patinka Kun. Antanas Saulaitis, (630) 257-5613), jis Lemonto baznycioj atlieka misias, nezinau, ar vaziuotu i Market parka, pasiskambink ir pasiklausi. As pas ji kriksticiau...

su Marquette park kunigu reikia labai atsargiai nes jis megsta veluoti.... doh.gif per drauges vestuves dvi valandas laukem kunigo.... doh.gif per tetos vestuves irgi velavo ir dar nemazai zmoniu yra pasipiktine velavimu....

su kun. Saulaiciu problemu nebuvo....kiek esu susidurusi...

Jaunius tai kunigu kunigas.....fainausias ir geriausia is visu.....bet jis visada per vasara i lietuva isvaziuoja.....

Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2010 04 16, 22:20)
su Marquette park kunigu reikia labai atsargiai nes jis megsta veluoti.... doh.gif  per drauges vestuves dvi valandas laukem kunigo.... doh.gif  per tetos vestuves irgi velavo ir dar nemazai zmoniu yra pasipiktine velavimu....

su kun. Saulaiciu problemu nebuvo....kiek esu susidurusi...
Jaunius tai kunigu kunigas.....fainausias ir geriausia is visu.....bet jis visada per vasara i lietuva isvaziuoja.....

Tai vis del to Market Parke yra LT kunigas? As galvojau, kad ten tik amerikonai.
Tai vis del to turbut Lemonte krikstysim, nes ir arciau, nes tas vaikas ir taip pervargs.

O Jaunius tai ziausiai fainas!!! Ir i baliu uzsuka po visu ceremoniju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2010 04 16, 23:53)
Jau metai  prabego kai Jus jau LT ,nepasiilai dar Cikaos?Kaip jums sekasi?Malonu kad vis dar uzsuki  thumbup.gif

jooooo, metukai visi kaip mes jau LT..... ax.gif laikas greit prabėgo... ale daug ir įvyko visko... thumbup.gif

kad Chicago pasiilgstu, tai savaime suprantama.... biggrin.gif pačio miesto.... downtowno..... ax.gif
dar koncertų laaaabai trūksta... cool.gif
ir šeimos pasiilgau, pas kurią tiek metų pradirbau..... ax.gif
daugiau nieko.... schmoll.gif ir grįžt ten gyvent jau nebenorėčiau.... schmoll.gif (nors man vienoj temoj viena mergina bandė įrodyt, kad jei aš vis dar lankausi temose, skirtose JAV gyvenantiems... tai vadinasi, gailiuosi grįžusi ir nėra man LT gerai ir noriu grįžti atgal hihihi.gif)
Atsakyti
Wicked - gal tik musu pasiilgai? bigsmile.gif taip kad nepabek, tik kas kurs nauja tema, tures prideti Chikagietes + alumni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 04 18, 12:08)
jooooo, metukai visi kaip mes jau LT..... ax.gif laikas greit prabėgo... ale daug ir įvyko visko... thumbup.gif

kad Chicago pasiilgstu, tai savaime suprantama.... biggrin.gif pačio miesto.... downtowno..... ax.gif
dar koncertų laaaabai trūksta... cool.gif
ir šeimos pasiilgau, pas kurią tiek metų pradirbau..... ax.gif
daugiau nieko.... schmoll.gif ir grįžt ten gyvent jau nebenorėčiau.... schmoll.gif

wicked, smagu skaityti tokias tavo mintis thumbup.gif
O ką ten kas sako.... Pavydi ir tiek... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2010 04 18, 21:08)

wow, as cia retai lankausi, bet matai, net nezinojau, kad tu LT... doh.gif
ir siaip galvojau, kad esi viena is tu, kurios liktu cia bent iki senatves blush2.gif
baltai pavydziu.

Pradejau info ieskot del JAV pilietybes, gal kas tvarketes? gana miglota man viskas, o uz teisine pagalba moket nenoriu. buciau dekinga uz patarimus ir nuorodas 4u.gif (kad ir kokias knygas skaityt, kad testui pasiruost)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hindy: 19 balandžio 2010 - 18:57
QUOTE(legenda @ 2010 04 19, 04:09)
Wicked - gal tik  musu pasiilgai?  bigsmile.gif taip kad nepabek

niekur aš nepabėgsiu.... irnesakyk.gif bent jau kurį laiką neplanuoju biggrin.gif

QUOTE(sushi @ 2010 04 19, 17:02)
wicked, smagu skaityti tokias tavo mintis  thumbup.gif
O ką ten kas sako.... Pavydi ir tiek... irnesakyk.gif

tai lietuviškas bruožas pramuša - "jei man ten buvo blogai, tai kaip tau gali ten būti gerai???", o aš laikausi tos pozicijos, kad kai nori, tai visur gerai.... aš ir kokioj Afrikos gilumoj sugebėčiau laiminga būti, greičiausiai.... cool.gif

plius, vistik manau, jog tokie žmonės, tokiom savo kalbom stengiasi "pateisinti" savo nenorą gyventi Lietuvoje... ir kodėl jie čia nenori grįžti... įtikėjus, kaip čia negerai viskas, yra daug lengviau gyventi ten..... jiems turbūt yra taip patogiau.... ale ne mano problemos jau čia.... irnesakyk.gif

QUOTE(hindy @ 2010 04 19, 19:56)
wow, as cia retai lankausi, bet matai, net nezinojau, kad tu LT... doh.gif
ir siaip galvojau, kad esi viena is tu, kurios liktu cia bent iki senatves blush2.gif

taip taip, jau visi metai 4u.gif
gal iš mano kalbų ir galima buvo susidaryt tokią nuomonę, nes tikrai nenorėjau grįžti, žiauriai nenorėjau, bijojau...... ir taip toliau, ir taip toliau... tačiau.... mes visada žinojom, jog ateis tokia diena, kada išvažiuosim... ir nuspręsti padėjo tai, kad Markui kitais metais jau pirma klasė (o mes norėjom tik į lietuvišką mokyklą leisti), ir MB gavo darbą, gana neblogom sąlygom thumbup.gif ir dabar visi laimingi ir tikrai nieko netrūksta.... (nu gal jau norėtųsi veikti kai ką daugiau, nei kad vien tik į mokslus kulniuoti ir būti namų šeimininke hihihi.gif veiklos trukūmas, ta prasme... ale darbo dar neieškau ir nesiruošiu.... schmoll.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 19 balandžio 2010 - 19:49
QUOTE(wicked @ 2010 04 19, 10:47)
tačiau.... mes visada žinojom, jog ateis tokia diena, kada išvažiuosim... ir nuspręsti padėjo tai, kad Markui kitais metais jau pirma klasė (o mes norėjom tik į lietuvišką mokyklą leisti)

As tikiuosi irgi ta pacia svajone issipldyti, kad vaika leisti i pirma klase jau Lietuvoj smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mammyUSA @ 2010 04 19, 21:06)
As tikiuosi irgi ta pacia svajone issipldyti, kad vaika leisti i pirma klase jau Lietuvoj smile.gif

jei tik planuojat anksčiau ar vėliau grįžti į LT, tai labai geras "paspirtukas" yra vaiko mokykla... nes mes niekada neplanavom ten likti su visam..... o parvežti vaiką į kokią trečią ketvirtą klasę.... be lietuvių kalbos normalios.... be taisyklingos gramatikos.... žodyno.... ax.gif ką gi jis darytų su lietuvių kalbos pamokomis tokiu atveju? kol adaptuotųsi ir panašiai.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mammyUSA @ 2010 04 19, 12:06)
O, nežinojau, kad jūs irgi iš tų, kurie planuoja grįžti į LT... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mammyUSA @ 2010 04 19, 12:06)

Ot ,nustebinai bigsmile.gif .As irgi galvojau ,kad tu jau cia su visam .
Wicked ,tu tai saunuole ,kad moki visur dziaugtis. Smagu kaip dar galima isgirsti geru emociju. Markas tai jau turbut Lietuvoj kaip zuvis vandeny ,ar dar pasiilgsta Cikagos? As vis klausau ,klausa ,kad vis daugiau zmoniu norinciu grizti atgal i Europa smile.gif thumbup.gif .
Atsakyti