QUOTE(legenda @ 2010 04 19, 04:09)
Wicked - gal tik musu pasiilgai?
taip kad nepabek
niekur aš nepabėgsiu....
bent jau kurį laiką neplanuoju
QUOTE(sushi @ 2010 04 19, 17:02)
wicked, smagu skaityti tokias tavo mintis
O ką ten kas sako.... Pavydi ir tiek...
tai lietuviškas bruožas pramuša - "jei man ten buvo blogai, tai kaip tau gali ten būti gerai???", o aš laikausi tos pozicijos, kad kai nori, tai visur gerai.... aš ir kokioj Afrikos gilumoj sugebėčiau laiminga būti, greičiausiai....
plius, vistik manau, jog tokie žmonės, tokiom savo kalbom stengiasi "pateisinti" savo nenorą gyventi Lietuvoje... ir kodėl jie čia nenori grįžti... įtikėjus, kaip čia negerai viskas, yra daug lengviau gyventi ten..... jiems turbūt yra taip patogiau.... ale ne mano problemos jau čia....
QUOTE(hindy @ 2010 04 19, 19:56)
wow, as cia retai lankausi, bet matai, net nezinojau, kad tu LT...
ir siaip galvojau, kad esi viena is tu, kurios liktu cia bent iki senatves
taip taip, jau visi metai
gal iš mano kalbų ir galima buvo susidaryt tokią nuomonę, nes tikrai nenorėjau grįžti, žiauriai nenorėjau, bijojau...... ir taip toliau, ir taip toliau... tačiau.... mes visada žinojom, jog ateis tokia diena, kada išvažiuosim... ir nuspręsti padėjo tai, kad Markui kitais metais jau pirma klasė (o mes norėjom tik į lietuvišką mokyklą leisti), ir MB gavo darbą, gana neblogom sąlygom
ir dabar visi laimingi ir tikrai nieko netrūksta.... (nu gal jau norėtųsi veikti kai ką daugiau, nei kad vien tik į mokslus kulniuoti ir būti namų šeimininke
veiklos trukūmas, ta prasme... ale darbo dar neieškau ir nesiruošiu....
)
What goes around, comes around. Karma.