Gal zinot ir galyt rekomenduoti kokius baldzius,kurie daro virtuvines spintels...
Norim virtuve keistis.Pries 2 metus ziurejom isikejos...kai daba nuvaziavome,kazkaip nublanko IKEJOS virtuvinei komplektai .
Aciu
Pas mane snigo Tokios lengvos lengvos snaigės... vargšės mano gėlytės...
balselys, aš nežinau jokių baldžių.
balselys, aš nežinau jokių baldžių.
QUOTE(valdele @ 2010 04 04, 19:21)
as su bambinais geguzes 6, MB - birzelio 23, griztam liepos 15 visi kartu
Gal kam reikia batu,,,,,
http://www.alfa.lt/straipsnis/10339717
http://www.alfa.lt/straipsnis/10339717
QUOTE(balselys @ 2010 04 09, 02:43)
Gal zinot ir galyt rekomenduoti kokius baldzius,kurie daro virtuvines spintels...
aš galiu rekomenduoti žmogų su tikrai tikrai auksinėm rankom Vidmantas..... tik dabar jo telefono numerio po ranka neturiu, ale sužinosiu greitai... jei jis apsiims padaryt, nes nesu tikra, kad dar 'chalimina'....
(jei kartais neparašysiu pati, tai primink man į AŽ dėl telefono.... )
QUOTE(wicked @ 2010 04 09, 04:07)
aš galiu rekomenduoti žmogų su tikrai tikrai auksinėm rankom Vidmantas..... tik dabar jo telefono numerio po ranka neturiu, ale sužinosiu greitai... jei jis apsiims padaryt, nes nesu tikra, kad dar 'chalimina'....
Aciu.Priminsiu ....
Sveikutes,
As cia su klausimu. Planuojam krikstyt dukryte, ir norejau suzinot koki lietuviu kunigai krikstija. Mums labai patinka Market Parko baznycia, ten zenijomes ir kunigas buvo Jaunius. To paties noreciau ir krikstynom, bet Jaunius isvaziuoja i LT. Tai gal zinot koks kitas kunigas tai galetu padaryt Market parke? Ar ten isviso yra koks LT kunigas kuriam priklauso ta baznycia. O gal zinot kokia kita LT grazia bazycia. As Lemonto ir Brighton Parko dar zinau.
Aciukas
As cia su klausimu. Planuojam krikstyt dukryte, ir norejau suzinot koki lietuviu kunigai krikstija. Mums labai patinka Market Parko baznycia, ten zenijomes ir kunigas buvo Jaunius. To paties noreciau ir krikstynom, bet Jaunius isvaziuoja i LT. Tai gal zinot koks kitas kunigas tai galetu padaryt Market parke? Ar ten isviso yra koks LT kunigas kuriam priklauso ta baznycia. O gal zinot kokia kita LT grazia bazycia. As Lemonto ir Brighton Parko dar zinau.
Aciukas
Labukas merinos,kaip cia tylu ramu...Pasmane kokias min 2 savaites nebuvo normalaus neto tad galima sakyti cia nebebuvau....Kaip nuotaikos pavasarines?
gal galite kas parasyti to Lino kur del bilietu galima i ji kreiptis telefono numeriuka ?aciu labai
gal galite kas parasyti to Lino kur del bilietu galima i ji kreiptis telefono numeriuka ?aciu labai
QUOTE(sypseneleee @ 2010 04 16, 20:49)
773-663-4363
QUOTE(wicked @ 2010 04 16, 13:51)
773-663-4363
Aciu Wicked,Jau metai prabego kai Jus jau LT ,nepasiilai dar Cikaos?Kaip jums sekasi?Malonu kad vis dar uzsuki
QUOTE(mammyUSA @ 2010 04 16, 04:06)
Sveikutes,
Aciukas
Aciukas
Sveikute,
man patinka Kun. Antanas Saulaitis, (630) 257-5613), jis Lemonto baznycioj atlieka misias, nezinau, ar vaziuotu i Market parka, pasiskambink ir pasiklausi. As pas ji kriksticiau...